Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
:!:Αντε! Καλα, ποτε προλαβες ρε συ; Δηλαδη εχεις τελειωσει την ανωτερα και εχεις μονο τα δυο χρονια του πτυχιου ακομα;
Αν εδινε κατατακτηριες καθε χρονο και ειναι καλη σε αυτο που κανει μια χαρα προλαβαινει
Ναι, αυτό... Από τη μέση και μετά όμως, έπαψα να παίρνω καλούς βαθμούς... Με εφτάρι την πέρασα την 1η ανωτέρα. Τώρα σταμάτησα, εννοείται, πού χρόνος. Αλλά δε θα δώσω για το πτυχίο του πιάνου. Για της αρμονιας μόνο. Ούτως ή άλλως, το πιάνο είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να παίζω πιάνο για μένα, και όχι για τους εξεταστές, και βαριέμαι μέχρι θανάτου τα κλασσικά κομμάτια. Προτιμώ να παίζω άλλου είδους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΕΦΥ
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πτυχίο τησ αρμονίας σίγουρα να το πάρεις, να έχεις κάτι στα χέρια σοθ ρε αδερφέ!Εγώ δε θέλω να πάρω το πτυχίο στο πιάνο, αν και μου μένουν 2 χρόνια μόνο, δε με νοιάζει, μου αρκεί που παίζω. Θέλω να πάρω οπωσδήποτε το πτυχίο της αρμονίας, που και αυτό κοντεύει.
Θέλω να μάθω βιολί πάντως
-----------------------------------------
ρε παιδια εσείσ τι λέτε να το πάρω του πιάνου 1 χρόνος μένει!
stella
Δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ δίνω πτυχίο αρμονίας τον Ιανουάριο και έχει να πέσει διάβασμα...!και δε μ αρέσει και τόσο η αρμονία όσο το όργανο!
Χμ...Συνήθως έτσι συμβαίνει... Αλλά εγώ προτιμώ και τα δύο... Απλώς θέλω να πάρω το πτυχίο της αρμονίας, για να έχω κάτι στα χέρια μου, τέλοσπάντων... Πιάνο, ξέρω ότι μπορώ να παίζω... Δε χρειάζομαι εξεταστές να μου το πιστοποιήσουν...
Κάλή Επιτυχία!!! Πότε προλαβαίνεις και σχολείο και πιάνο, αλήθεια?
stella
Δραστήριο μέλος
Χμ...Συνήθως έτσι συμβαίνει... Αλλά εγώ προτιμώ και τα δύο... Απλώς θέλω να πάρω το πτυχίο της αρμονίας, για να έχω κάτι στα χέρια μου, τέλοσπάντων... Πιάνο, ξέρω ότι μπορώ να παίζω... Δε χρειάζομαι εξεταστές να μου το πιστοποιήσουν...
Κάλή Επιτυχία!!! Πότε προλαβαίνεις και σχολείο και πιάνο, αλήθεια?
Ευχαριστώ@@τελείωσα σχολείο φέτος πέρασα νομική και τώρα θα αφιερωθω στη μοτσική...καθόλου δε μ αρέσει η αρμονια τη βρίσκω πολύ δύσκολη αλλά είναι καλό να έχεις το πτυχιο...δεν ειναι σαν το lower που το έχουν όλοι!Μετά την αρμονία μη μ πεις θα κάνεις και αντιστιξη ή άλλα ανώτερα θεωρητικα>
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ@@τελείωσα σχολείο φέτος πέρασα νομική και τώρα θα αφιερωθω στη μοτσική...καθόλου δε μ αρέσει η αρμονια τη βρίσκω πολύ δύσκολη αλλά είναι καλό να έχεις το πτυχιο...δεν ειναι σαν το lower που το έχουν όλοι!Μετά την αρμονία μη μ πεις θα κάνεις και αντιστιξη ή άλλα ανώτερα θεωρητικα>
Α, είδα που έλεγε 3η Λυκείου στα στοιχεία σου, και θεώρησα ότι τώρα ξεκινάς...
Μ'αρέσει πάρα πολύ η αρμονία... Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό μάθημα, και εξάλλου, μ'αρέσει να διερευνώ και την αιτία των πραγμάτων (καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ...) Για κάτι ανώτερο, δεν ξέρω, το σκέφτομαι... Κάτσε να πάρω το πτυχίο πρώτα... Μετά οπωσδήποτε θα ξεκινήσω βιολί πάντως.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Ναι, αυτό... Από τη μέση και μετά όμως, έπαψα να παίρνω καλούς βαθμούς... Με εφτάρι την πέρασα την 1η ανωτέρα. Τώρα σταμάτησα, εννοείται, πού χρόνος. Αλλά δε θα δώσω για το πτυχίο του πιάνου. Για της αρμονιας μόνο. Ούτως ή άλλως, το πιάνο είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να παίζω πιάνο για μένα, και όχι για τους εξεταστές, και βαριέμαι μέχρι θανάτου τα κλασσικά κομμάτια. Προτιμώ να παίζω άλλου είδους.
Σα να περιγραφεις τον εαυτο μου. Μονο που αρμονια θα παρω πτυχιο σε ενα χρονο..
stella
Δραστήριο μέλος
Α, είδα που έλεγε 3η Λυκείου στα στοιχεία σου, και θεώρησα ότι τώρα ξεκινάς...
Μ'αρέσει πάρα πολύ η αρμονία... Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό μάθημα, και εξάλλου, μ'αρέσει να διερευνώ και την αιτία των πραγμάτων (καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ...) Για κάτι ανώτερο, δεν ξέρω, το σκέφτομαι... Κάτσε να πάρω το πτυχίο πρώτα... Μετά οπωσδήποτε θα ξεκινήσω βιολί πάντως.
Eγώ βιολί παίζω!!Εδ'ω και 10 χρόνια!Τον Ιούνιο του 2011 καλά να μαστε θα δώσω πτυχίο!Στην αρμονία εγω ποτε δεν την πάλευα...παίζω ο,τι γράφω στο πιάνο και μου αρέσει να ακούω πέμπτες παράλληλες στις εξωτερικές φωνές και δεν τις διορθώνω!!Είμαι άσχετη!Αλλά θα προσπαθήσω για το πτυχιο πάρα πολύ!
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ βιολί παίζω!!Εδ'ω και 10 χρόνια!Τον Ιούνιο του 2011 καλά να μαστε θα δώσω πτυχίο!Στην αρμονία εγω ποτε δεν την πάλευα...παίζω ο,τι γράφω στο πιάνο και μου αρέσει να ακούω πέμπτες παράλληλες στις εξωτερικές φωνές και δεν τις διορθώνω!!Είμαι άσχετη!Αλλά θα προσπαθήσω για το πτυχιο πάρα πολύ!
Χαχα!Εγώ στην αρχή, δε μπορούσα να τις εντοπίσω... Μετά, εντάξει, συνηθισα και έμαθα... Αυτές και όλα τα λάθη που μπορούν να προκύψουν... και είναι και πολλα...
Ουαου, 10 χρόνια βιολί... θα παίζεις πολύ καλά... Ζηλεύω...!!!
stella
Δραστήριο μέλος
Χαχα!Εγώ στην αρχή, δε μπορούσα να τις εντοπίσω... Μετά, εντάξει, συνηθισα και έμαθα... Αυτές και όλα τα λάθη που μπορούν να προκύψουν... και είναι και πολλα...
Ουαου, 10 χρόνια βιολί... θα παίζεις πολύ καλά... Ζηλεύω...!!!
Εγώ δεν κάνω ποτέ λάθος στον προσαγωγέα ευτυχώς τον λύνω!!!έλεος αν κατέβαζα και το προσαγωγέα θα παρατούσα τη μουσική!οι πεμπτες ακούγονται υπέροχα δεν καταλαβαίνω γτ να ναι λάθος!10 ολόκληρα χρόνια αλλά μη φανταστείς δεν έχει να κάνει και πολύ με τα χρόνια όσο με το ταλέντο...εγω μετά το βιολί πιο όμορφο όργανο θεωρω το βιολοντσέλο!
napstor
Δραστήριο μέλος
lina_ap
Νεοφερμένος
blast_791
Νεοφερμένος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
υοαρχει περιπτωση να μου φανει ποιο δυσκολο η να μη καταφερω να παιξω καθολου ηλεκτρικη χωρισ θεωρια?..τα βασικα τα ξερω, μεχρι τισ οκταβεσ κ.λ.π δηλαδη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.