CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
και τα 2 μαλλον....
εγω δε θελωωωω.....λυπηθειτε με δειξτε λιγο ελεος!!! οποιοι θελουν ας πανε οι υπολυποι ας συνεχισουμε ανεμελα τις χαλαρες διακοπες μας!!!! (μεγαλες προσδοκιες εχω...τρομαρα μου!)
ΒΕ COOL WITHOUT SCHOOL...ολοι μαζι στην εξτρατεια!!...για ενα αυριο χωρις μεθαυριο
Tεσπα ας χαλαρωσουμε τουλαχιστον αυτες τις λιγες μερες που μας απομενουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δες το αλλιώς: Είναι ωραίες οι αλλαγές στη ζωή μας, διαφορετικά θα ήταν πολύ μονότονη. Τι πιο ωραίο να γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα και να κάνεις καινούργιες φιλίες? Δεν είναι πολύ βαρετό να είσαι μόνο με τα ίδια άτομα από τον παιδικό σταθμό ως την Γ λυκείου? Χωρίς αλλαγή στις συνθήκες δεν υπάρχει εξέλιξη (είπε κάποιος τύπος). Για το φροντιστήριο, μήπως βιάζεσαι? Καλή σχολική χρονιά.
Εγω σου λεω απο εμπειρια, ως γιος στρατιωτικου, δεν θα σου αρεσε να πηγαινες σε καινουργιο σχολειο καθε 1-2 χρονια. Για να πω την αληθεια το να εχεις τα ιδια παιδια φαινεται ιδανικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρεις ότι το σχολείο δεν ειναι μόνο διάβασμα.Το διάβασμα έρχεται μετα το σχολείο!!!και το γεγονός ότι μερικοί ανυπομώνουν οφείλεται στο ότι είτε βαρέθηκαν το καλοκαίρι γιατί δεν έκαναν και κάτι το ίδιαιτερο είτε στο ότι στο σχολείο θα βρεθούν με τους φίλους τους και θα κάνουν καινούριες γνωριμίες είτε στο ότι αυτή η χρονία θα είναι η διαφορετική ή θα την αντιμετωπίσουν διαφορετκά!!!έγω προσωπικά ανύπομωνω για τα κενα ,για τ ταξιδια που θα κανουμε και ως ομάδες και ως σχολείο και τις εξόδους μας σαν σχολείο(περσυ π.χ πηγαμε σινεμα και μετα πήγαμε για καφέ και είμασταν και μόνο το τμήμα μου) και άλλα πολλά!
Θυμάμαι το άγχος της πρώτης μέρας, μάτι δεν έκλεινα το βράδυ!
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε μου η τρίτη γυμνασίου είναι όντως πολύ ωραία τάξη.Εγώ βασικά το μόνο που θυμάμαι από του γυμνάσιο είναι η τρίτη. Είναι πολύ ωραία και εύκολη τάξη. Ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσει η χρονιάΈγω ψιλοανυπομωνώ γίατι θα είμαι τρίτη και αν κρίνω από την περσινή τρίτη θα περάσουμε τέλεια!!!'εχει βιολογία που τρελένομαι και απο ότι ακούγεται θα έχουμε πολύ καλούς καθηγητές!!!μέτα με την παρέα μού τα 'χουμε κάνει κώλο κ προτιμώ το σχολείο παρά τους τσακωμούς.....φέτος το καλοκαίρι δεν περασα καθόλου κάλα ωστόσο ξεκουράστηκα!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Παιδια οποιος το χει,το χει.Το σχολειο πρεπει να συνηθιζεται απο την πρωτη μερα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αστεία, βλακείες μες στο μάθημα, πλάκες με τους καθηγητές κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ !!!
Προσωπικά το μόνο που με αγχώνει, (λίγο) είναι τα μαθήματα. Γιατί απ'οτι έχω ακούσει η Α τάξη του Λυκείου δεν είναι κ τόσο εύκολη!
Κατα τ'άλλα, όλα οκ, Σούπερ θα είναι...Ανυπομονώ να δω κ πάλι όλους τους φίλους μου, να γνωρίσω καινούρια παιδιά κ επισης να γνωρίσω κ τους καθηγτές........
...........Θα τους κάνουμε τη ζωή κόλαση φέτος! Μπουαχαχαχαχ !!!
_Silence_
Διάσημο μέλος
καλη επιτυχια στους μαθητες που δινουν πανελληνιες αλλα και οποιαδηποτε αλλη εξεταση !!!!
αντε να δουμ εκαι φετος !!!
ειμαι σιγουρη πως θα ειναι μια τελεια χρονια με γελιο , επιτυχιες ,νεες φιλιες και εμπειριες που θα μας μεινουν αξεχαστες !!!!
νεοι καθηγητες ...(τουλαχιστον εμας νεοι θα μας παρουν γιατι οι παλιοι μας ξερουν και δεν μας αντεχουν... οι κακοι μονο και μονο επειδη εχουμε χιουμορ...)
νεοι σημμαθητες , νεα βιβλια , νεα τετραδια ,νεα μολυβια....
παιδια μια νεα , ομορφη και δημιουργικη χρονια ειναι μπροστα μας ...δωστε βαση γιατι θα περασει χωρις καλα καλα να το καταλαβουμε !!!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν φέτους και καλή σχολική χρονιά
Έχω μια διαίσθηση ότι φέτος θα περάσω πολύ καλά!
Άντε να δούμε...
Καλή μας επιτυχία και καλή σχολική χρονιά να έχουμε...=)
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
ANTIOSSSSS ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ WELCOME ΣΧΟΛΕΙΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!11111
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Καλή σχολική χρονιά κι από εμένα
Προτείνω το παρόν θέμα, να κλειδωθεί και να ανοίξει στις 1/9/2011
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
καλο χειμωνα παιδια και καλη σχολικη χρονια σε ολους μας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.