challenger
Επιφανές μέλος
Και δεν κουβαλάς βάρος χωρίς λόγο, και αρχειοθετούνται εύκολα χωρίς να ψαλιδίζεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν θα με βολεύει το μπλοκ. Γιατι να τα ψαλιδίσω, αφού το κάθε τετράδιο θα είναι για ένα συγκεκριμένο μάθημα;εγώ προτείνω μπλοκ ριγέ πάντως
Και δεν κουβαλάς βάρος χωρίς λόγο, και αρχειοθετούνται εύκολα χωρίς να ψαλιδίζεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν θα με βολεύει το μπλοκ. Γιατι να τα ψαλιδίσω, αφού το κάθε τετράδιο θα είναι για ένα συγκεκριμένο μάθημα;
Εγώ προσωπικά ξεκίνησα με τετράδια και στη συνέχεια ανακάλυψα τα μπλοκ!
για να τα μεταχειρίζονται όλοι οι υπόλοιποι κάτι παραπάνω θα ξέρουν δεν νομίζεις;;;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χμ, θα δώ τότε στην πορεία.Εγώ προσωπικά ξεκίνησα με τετράδια και στη συνέχεια ανακάλυψα τα μπλοκ!
για να τα μεταχειρίζονται όλοι υπόλοιποι κάτι παραπάνω θα ξέρουν δεν νομίζεις;;;
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Είναι ανάλογα με το άτομο. Εγώ με αυτά δεν μπορώ να γράψω, προτιμώ να έχουν λεπτή μύτη, πέρυσι βρήκα τελικά ποιο με βολεύει.Ρε παιδιά, εμένα καλύτερα στιλό μου 'χουν φανεί αυτά του Χόντου
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Τετράδιο ανά μάθημα. Τα απλά του σχολείου είναι μία χαρά. Πολυθεματικό, απλά δεν αξίζει. Όσο για το μπλοκ, απευθύνεται μόνο σε όσους είναι μεθοδικοί- τακτικοί.Προτείνετε διαφορετικό τετράδιο για κάθε μάθημα ή ένα πολυθεματικό τετράδιο;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μια χαρά, απλώς δεν μπορώ τα κοινά μπλοκ, δεν με βολεύουν. Θα δώ, θα δώ.Τετράδιο ανά μάθημα. Τα απλά του σχολείου είναι μία χαρά. Πολυθεματικό, απλά δεν αξίζει. Όσο για το μπλοκ, απευθύνεται μόνο σε όσους είναι μεθοδικοί- τακτικοί.
Aυτούς χρησιμοποιώ.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, και πιο λεπτά έχω χρησιμοποιήσει για καιρό--με 0.7mm μύτη, αλλά τελικά τα γράμματα μου φαίνονται αναιμικά!Είναι ανάλογα με το άτομο. Εγώ με αυτά δεν μπορώ να γράψω, προτιμώ να έχουν λεπτή μύτη, πέρυσι βρήκα τελικά ποιο με βολεύει.
Όπως και να'χει, κάθε στυλό έχει τα θετικά/αρνητικά του
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
A4 φυσικά.οταν λετε μπλοκ ενοειτε μεγεθους Α4? ή μικροτερο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αυτούς χρησιμοποιώ Εμένα μια χαρά φαίνονται τα γράμματα, βελτίωσα και τον γραφικο μου χαρακτηρα φετος με αυτά. Όταν γράφω τον πιέζω.Οκ, και πιο λεπτά έχω χρησιμοποιήσει για καιρό--με 0.7mm μύτη, αλλά τελικά τα γράμματα μου φαίνονται αναιμικά!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά εννοω εγώ..Α4....https://www.axd.gr/product_info.php?products_id=3420
αυτα ομως δεν χαλανε ευκολα , αφου δεν εχουν σπιραλ , τα χαρτια δεν ξεκολανε απο την πολυχρησια?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αυτό ισχύει, μπορεί εύκολα να σου κοπεί στην αρχή στην άκρη και μετά ολόκληρο.αυτα ομως δεν χαλανε ευκολα , αφου δεν εχουν σπιραλ , τα χαρτια δεν ξεκολανε απο την πολυχρησια?
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πολύ πολύ να ξεκολλήσουν όλα μαζί, νο πρόμπ.αυτα ομως δεν χαλανε ευκολα , αφου δεν εχουν σπιραλ , τα χαρτια δεν ξεκολανε απο την πολυχρησια?
challenger
Επιφανές μέλος
Αυτό ισχύει, μπορεί εύκολα να σου κοπεί στην αρχή στην άκρη και μετά ολόκληρο.
Το πολύ πολύ να ξεκολλήσουν όλα μαζί, νο πρόμπ.
Δεν θα γίνει αυτό γιατί τα αρχειοθετείς μετά στο σπίτι σε φάκελα ή κλασερ!
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αχρησιμοποίητα, ρε.Δεν θα γίνει αυτό γιατί τα αρχειοθετείς μετά στο σπίτι σε φάκελα ή κλασερ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.