orestis tatsis
Νεοφερμένος
Μυστήριο κατάντησες για μένα
και τα 'χω αγαπούλα μου χαμένα
και το σφυγμό σου να 'βρω δεν μπορώ
γι' αυτό με τυραννάς τόσο καιρό
Άλλα μου λεν τα μάτια σου
και άλλα η καρδιά σου
άλλα μου λεν τα χάδια σου
και άλλα τα φιλιά σου
Μαζί μου παίζεις θέατρο αράδα
μια τέτοια κωμωδία δεν ξανάδα
παράξενα στα μάτια με κοιτάς
μα ούτε εσύ δεν ξέρεις τι ζητάς
Άλλα μου λεν τα μάτια σου
και άλλα η καρδιά σου
άλλα μου λεν τα χάδια σου
και άλλα τα φιλιά σου
Στίχοι: Κώστας Μάνεσης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris777
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν κάποιος επιχειρηματολογεί για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι σε ένα ζήτημα, δεν είναι κρίσιμο επιχείρημα η προσωπική του θεώρηση. Πιθανώς να είναι η εμπειρία, αν υπάρχει.
Δεν είναι προσωπική θεώρηση, αλλα κοινώς αποδεκτή ανάγκη (όπως ακριβώς και στα μαθηματικά)
https://en.wikipedia.org/wiki/Programming_style
dimitris777
Νεοφερμένος
Δεν είναι προσωπική θεώρηση, αλλα κοινώς αποδεκτή ανάγκη (όπως ακριβώς και στα μαθηματικά)
https://en.wikipedia.org/wiki/Programming_style
Ναι αλλα στοχος του μαθηματος δεν ειναι να διδαξει προγραμματισμο αλλα τη λογικη του προγραμματισμου .
orestis tatsis
Νεοφερμένος
Ουτως η αλλως θα τα μαθει στην σχολη του σαν φοιτητης...
dimitris777
Νεοφερμένος
orestis tatsis
Νεοφερμένος
dimitris777
Νεοφερμένος
.Οι δικοι μου μαθητες χρησιμοποιουν i ,j .Βεβαια οι δικοι μου δεν ειναι και προτυπο μαθητων αφου ολοι στοχευουν σε ΤΕΙ .
Μηπως διαβαζεις και σε αυτους ποιηματα;
ptsiotakis
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitris777
Νεοφερμένος
Ούτε και οι μαθητές που προγραμματίζουν χρόνια είναι ο μέσος όρος της τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Αυτο λεω οι περισσοτεροι βλεπουν το μαθημα σαν τα μαθηματικα αναζητωντας μεθοδολογιες για να τα βγαλουν περα .Δεν ενδιαφερονται να μαθουν για να βελτιωσουν τον προγραμματισμο τους .
orestis tatsis
Νεοφερμένος
Οσο για τα ποιηματα ελπιζω να αρεσουν στα περισσοτερα μελη του forum και να τους διασκεδαζω :no1:
dimitris777
Νεοφερμένος
Οσο για τα ποιηματα ελπιζω να αρεσουν στα περισσοτερα μελη του forum και να τους διασκεδαζω :no1:
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με διασκεδαζεις ...με το τελευταιο ποιημα γελαγα μιση ωρα
:bravo:
Περιμενω με αγωνια το επομενο
orestis tatsis
Νεοφερμένος
Δεν ειναι μαγια ;
Να ρωτησω ομως κατι ακομα υπαρχουν τμηματα αλγοριθμων τα οποια πρεπει ο μαθητης να μαθει απεξω .Σε αυτα δεν χρησιμοποιειται i ,j ;
dimitris777
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.