Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,825 μηνύματα.
26-11-06
01:11
Για να μην ξεχνιόμαστε η ΚΠΔ είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος.
Αμήν! Πες τα ρε κορίτσι μου για θα σκάσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
26-11-06
08:52
Εχω επικοινωνήσει με 2-3 συμμαθητές μου, όλοι ήταν για κάφε χθες το βράδυ και ο ένας δεν θα διάβαζε κάθολου..
Όμως βρε Εχp αύριο είναι Κυριακή που δίνεις διαγώνισμα;Στο φροντιστήριο;Επίσης τι ώρα δίνεις;Όποιο τρόπο και να σου πουν οι συμμαθητες σου δεν θα σου πάρει πάνω απο μισή ώρα(και πολύ λέω) για να το καταλάβεις.Οπότε και αύριο το πρωί ή αργά το βράδυ έχεις χρόνο να τους βρεις.
Σε λίγες ώρες γράφω, εύχομαι να μπορέσω να επικοινωνήσω με κάποιον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
26-11-06
23:05
Τώρα που έγραψες βρε Εχp μηπως μπορείς να μας πεις ποια ήταν αυτή η περίφημη δεύτερη μέθοδος;
Γιατί εγώ θα σκάσω αν δεν μάθω
Γιατί εγώ θα σκάσω αν δεν μάθω
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
26-11-06
23:21
Λοιπον εγραψα ... οι συμμαθητες μου δεν μου δωσαν καποια ουσιωδη απαντηση οποτε χρησιμοποιησα το τροπο που περιγραφω στο ποστ 12
Ευτυχως επιανε μονο 2 μορια που σημαινει οτι εχω γραψει γυρω στο 95-97
Πάντως τα θεματα ήταν υπερβολικά δύσκολα ... ακριβώς 3 ώρες εγραφα ... συνεχομενα
Ευτυχως επιανε μονο 2 μορια που σημαινει οτι εχω γραψει γυρω στο 95-97
Πάντως τα θεματα ήταν υπερβολικά δύσκολα ... ακριβώς 3 ώρες εγραφα ... συνεχομενα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...