cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TreloGreek
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joseph
Νεοφερμένος
timothi21
Νεοφερμένος
selina
Νεοφερμένος
goudas
Νεοφερμένος
hearts_alive
Νεοφερμένος
Α και αν δεν υπήρχε το Β1, φαινομενικά αθώο υποερώτημα, ούτε που θα υποπτευόμουν την χρήση της κυρτότητας.
Οποιοσδήποτε είχε ασχοληθεί σοβαρά καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς με το μάθημα και είχε κάποια συνθετική ικανότητα έγραφε εύκολα πάνω από 90.
angi
Νεοφερμένος
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
selina
Νεοφερμένος
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostaspotter
Νεοφερμένος
Παιδιά θερμή παράκληση!!! Άκουσα πως τα θέματα των μαθηματικών είναι παλούκια και άκουσα πως πολλά παιδιά βάλαν τα κλάματα και τους έπεσε το ηθικό...Μήπως μπορείετ να τα ανεβάσετε;Θέλω πολύ να τα δω και να προσπ[αθήσω να τα λύσω μιας και δεν πάω φροντιστήριο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
τι βαλαν τα κλαματα και τους επεσε το ηθικο...???
αν ειναι δυνατον να βαλεις τα κλαματα επειδη δεν μπορεις να λυσεις μια ασκηση,μου εχει τυχει να κολλησω στοι πιο απιστευτα ευκολα και να λυσω το πιο παλουκι σε ακυρες στιγμες,μην αγχωνεστε εγω τα περσινα θεματα του οεφε τα ειχα ξεπεταξει σε μιαμιση ωρα και πηγα ο μακακας και εγραψα 14,7 στο τελος,χαλαρωστε λιγο ,δεν σας βοηθαει το αγχος...
Dias
Επιφανές μέλος
Συγνώμη ρε παιδιά. Είμαι Β λυκείου και δεν έχω άμεση γνώμη για τα θέματα του οεφε. Όμως επειδή εδώ και τόσο καιρό παρακολουθώ όσα λέτε εδώ στο φόρουμ μου γεννηθήκανε μερικές απορίες. Αν κάποιος θέλει ας μου απαντήσει:Άκουσα πως τα θέματα των μαθηματικών είναι παλούκια και άκουσα πως πολλά παιδιά βάλαν τα κλάματα και τους έπεσε το ηθικό...
1) Σίγουρα κακό δεν είναι αλλά μήπως τους έχετε παραδώσει σημασία?
2) Είναι δυνατόν να γίνετε τόσος ντόρος με τον οεφε που οι εξετάσεις αυτές δεν είναι παρά μια διαφημιστική εκστρατεία?
3) Μήπως καίνε κάποια θέματα?
5) Με το να βάζουν θέματα όπως λέτε παλούκια δεν απογοητεύουν?
5) Μήπως επίτηδες βάζουν δύσκολα για να δημιουργούν πανικό επειδή έτσι τους συμφέρει?
6) Ξέρετε ότι οεφε είναι ένωση μόνον των ιδιοκτητών φροντιστηρίων?
7) Μήπως με τις εξετάσεις αυτές σας μεγαλώνουν το άγχος?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό βράδυ σε όλους!
Παιδιά θερμή παράκληση!!! Άκουσα πως τα θέματα των μαθηματικών είναι παλούκια και άκουσα πως πολλά παιδιά βάλαν τα κλάματα και τους έπεσε το ηθικό...Μήπως μπορείετ να τα ανεβάσετε;Θέλω πολύ να τα δω και να προσπ[αθήσω να τα λύσω μιας και δεν πάω φροντιστήριο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Τα Σ-Λ ηταν απλα, το δευτερο θεμα ειχε ενα καπως περιεργο ερωτημα, και τα αλλα 2 θεματα τα εχουμε σιγουρα ο καθενας ξαναλυσει απο 3 και 4 και 5 φορες. Τωρα αν σου πεφτει το ηθικο απο θεματα ΟΕΦΕ (που γενικα εχουν τη φημη να ειναι πιο τσιμπημενα), κακο δικο σου. Και μενα μερικες φορες μου ερχεται να βουρκωσω οταν βλεπω τους αλλους να γραφουν και εμενα να μενω στασιμη, αλλα τελικα εκτος απο διαβασμα, αλλο ενα σημαντικο μυστικο επιτυχιας ειναι ο σταρχιδισμος. Γραφεις στα αποτετοια σου τι κανουν οι αλλοι και αφοσιωνεσαι ολοκληρωτικα στο γραπτο σου.
coheNakatos, αυτα ειναι γκουντ νιουζ.
Εγω ηξερα οτι τους εδιναν θεματα πανελλαδικων μονο, οχι και ΟΕΦΕ. Ψιλοξεφτιλα βεβαια, αλλα μας βολευει.
Ειδικα θετικοτεχνολογικους που εχουν φυσικομαθηματικα και δεν μπορεις να καψεις θεμα εκει, παρα μονο θεωρια. Ας πουμε ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να πεσει η αποδειξη του ορισμενου ολοκληρωματος με την αρχικη του κλπ φετος; Οχι πολλες. Αλλα για τις ασκησεις τι να πεις, οτι δεν θα πεσουν οι μιγαδικοι; Οτι δεν θα πεσουν Γ.Τ.; Οτι δεν θα υπαρχει ασκηση με ΘΜΤ ή Rolle?
Μπααα. Αρκουμαστε λοιπον στα παπαγαλέ, εμεις ΑΟΔΕ, οι θετικοι βιολογια.
eliastel
Νεοφερμένος
https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=423
katsarida003
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα 3 πρώτα ήταν οκ...ώραια αλλά όυτε ιδιαίτερα δύσκολα...το 4ο το κοίταγα για κάνα τέταρτο,απελπίστηκα και το παράτησα ετσιΚάνατε τα θεματα OΕΦΕ του 2011 για τα Μαθηματικά??? Πώς σας φάνηκαν???
υπέθεσα πως μιλάς για τα κατεύθυνσης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stevedionys
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.