seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
εαν δεν εχεις,μπορεις να κοιμασαι οποτε θελεις.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
!!sofia!!
Νεοφερμένος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δύσκολο είναι το πρωινό ξύπνημα βέβαια... Φέτος, μια φορά το έχω κανει μόνο από την αρχή της χρονιάς, πήγα στο σχολείο, χωρίς να κοιμηθώ καθόλου το βράδυ... Μέχρι το τέλος της ημέρας φυσικά, το κεφάλι μου ήτανε κουδούνι...
Ioanna ?
Νεοφερμένος
εγω παλι το θελω δεν το θελω ΠΑΝΤΑ και εννοω ΠΑΝΤΑ κοιμαμαι 1 με 2 το βραδυ επειδη διαβαζω και δεν προλλαβαινω !
same here..
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Απλά πιστύω ότι η ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα και προσπαθώ να μην του μοιάσω.
Προσπαθείς πολύ;
Guest 292010
Επισκέπτης
Εγώ πάλι, δεν προλαβαίνω... Σχολάω αργά από τα φροντ, και μετά κάθομαι μέχρι όσο πάει... Τη νύχτα συγκεντρώνεσαι πολύ καλύτερα.
Το δύσκολο είναι το πρωινό ξύπνημα βέβαια... Φέτος, μια φορά το έχω κανει μόνο από την αρχή της χρονιάς, πήγα στο σχολείο, χωρίς να κοιμηθώ καθόλου το βράδυ... Μέχρι το τέλος της ημέρας φυσικά, το κεφάλι μου ήτανε κουδούνι...
Μη το ξανακάνεις.Είναι ό,τι χειρότερο.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
περυσι που ημουν γ λυκειου το αργοτερο που ειχα κατσει ηταν μεχρι 11 το πολυ για να τελειωσω κατι μεταφρασεις... η ξεκουραση ειναι το παν για να εμπεδωνεις καλυτερα τα μαθηματα..! :xixi:
nPb
Επιφανές μέλος
δε νομιζω οτι ειναι αποτελεσματικο το ξενυχτι!!! γιατι δηλαδη να μην κοιμηθεις, να ξεκουραστεις κ να συνεχισεις το διαβασμα σου την επομενη μερα με καθαρο μυαλο..??
περυσι που ημουν γ λυκειου το αργοτερο που ειχα κατσει ηταν μεχρι 11 το πολυ για να τελειωσω κατι μεταφρασεις... η ξεκουραση ειναι το παν για να εμπεδωνεις καλυτερα τα μαθηματα..! :xixi:
συμφώνω! :iagree::no1:
...καλύτερα είναι να σηκωθείς λιγάκι πρωί (5:00-6:00πμ) ώστε ξεκούραστος να βγάλεις αρκετή δουλειά μέχρι το μεσημέρι! Εννοείται πως το προηγούμενο βράδυ, θα έχεις κοιμηθεί πολύ νωρίς ώστε να συμπληρώσεις τις απαιτούμενες ώρες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να ξεκουραστεί και να αποδόσει θετικά την επόμενη μέρα. Δεν είναι καλό Δέσποινα και Νάνσυ, να καταπονούμε τον ανθρώπινο οργανισμό από τα 18 με εξαντλητικά ξενύχτια! Μετά στα 30 σας χρόνια, θα έχετε προβλήματα (είστε και γυναίκες)!
Η συγκεκριμένη άποψη, συνίσταται μόνο σε περίοδο διαβάσματος ή εξετάσεων! Διαφορετικά, θα καταλήξουμε να έχουμε μοναστική ζωή...:p
Βέβαια, επειδή λείπω πολλές ώρες στο Παν/μιο ημερησίως, επιστρέφω σπίτι αργά (17:00 ή 19:00μμ)....και το πρόβλημα είναι ότι καταβάλλω προσπάθεια να διαβάσω μετά (όσο αντέξω)...διότι θέλοντας και μη, η μέρα έφυγε. Δεν αντέχω για ολονυχτία. Απορώ πως κάποιοι/ κάποιες μπορούν. Βασικά, ο μόνος χρόνος για πρωινό και ουσιαστικό διάβασμα είναι το σαββατοκύριακο.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Προσπαθείς πολύ;
Όχι. Αλλά πιστεώ ότι ακόμα που είμαι μικρός δεν υπάρχει λόγος να ξενυχτάω. Το κρατάω όλο γα την τρίτη λυκείου.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο μαθητων - σπουδαστων που μπορει πιο ευκολα να διαβασει αργα το βραδυ..!εγω οταν εδινα πανελληνιες ειχα καλυτερη ,ας πουμε ,εμπνευση το βραδυ στα μα8ηματικα κατευθυνσης!
Το αδύνατο του αδυνάτου για μένα.
Θέλω να σκεφτώ και κολλάει το μυαλό μου. Τα μάτια κλείνουν... Δε λέει. Κι αν σκεφτώ τη λύση, θα κάνω σίγουρα λάθος στις πράξεις. Μια φορά είχα κάνει το 2+3=2X3.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.