Gaspar
Περιβόητο μέλος
τέλειωσε το σπίτι και όταν τελειώσεις ξεκίνα να χτίζεις άλλο. έτσι θα έχεις να μένεις κάπου όσο χτίζεται το 2ο σπίτι, και μελλοντικά θα έχεις 2 σπίτια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314
Νεοφερμένος
σου προτείνω και εγώ να το ξανασκεφτείς. είναι κρίμα να πάνε 2 χρόνια χαμένα. είναι σαν να ξεκινάς να χτίσεις ένα σπίτι, και όταν φτάσεις στη μέση να αλλάξεις γνώμη για το σχέδιο και να το γκρεμίσεις και να χτίσεις απο την αρχή.
τέλειωσε το σπίτι και όταν τελειώσεις ξεκίνα να χτίζεις άλλο. έτσι θα έχεις να μένεις κάπου όσο χτίζεται το 2ο σπίτι, και μελλοντικά θα έχεις 2 σπίτια!!
Είναι σωστό αυτό που λες αλλά αν αυτά τα 2 χρόνια προσπαθεί να χτίσει το σπίτι αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί δεν τις αρέσουν τα υλικά ή τις φαίνεται πολύ δύσκολο να τα συναρμολογήσει τότε γιατί να χάνει χρόνο από το χτίσιμο του κυρίως σπιτιού το οποίο και θα χρησιμοποιεί και θα της αρέσει και πολύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
θα ρώτησω το εξής...γιατί σώνει και καλά η κοπέλα να κάνει 4-5 χρόνια μια σχολή που δεν της αρέσει και άλλα τόσα για να βγάλει την άλλη ενώ θα μπορούσε άνετα να ξοδέψει μόνο ένα χρόνο για να ξαναδώσει και άλλα τόσα για την σχολή που θέλει να βγάλει?
Και λέμε ωραία μένει στην υπάρχουσα σχολή ποιος σας διαβεβαιώνει ότι μπορεί να την αντέξει μέχρι το τέλος λόγω ελλειπούς ικανοποίησης. Ξέρω φοιτήτες που παρατήσανε τη σχολή γ αυτό τον λόγο...Τότε δεν θα είναι κρίμα γ τόσα χαμένα χρόνια??
Είσαι λάθος. Γενικά όσοι κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις βγάζουν τα ματάκια τους, αλλά δυστυχώς για τους ίδιους το συνειδητοποιούν κατόπιν εορτής.
Τολμηρος
Νεοφερμένος
Τι συμβουλεύετε?
Guest 292010
Επισκέπτης
Το Dr.House δεν είναι πολύ εφικτό αν αυτό θες να μαθεις :p
Τώρα αν θες να σχοληθείς με την έρευνα,για Ελλάδα δεν το βλέπω εύκολο, αν όμως βρεθεί ευκαρία για έξω τότε ναι
Μέχρι να τελειώσεις την Ιατρική δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα.
Τι θέλεις από την Ιατρική? Είσαι όντως διατεθειμένος να ξαναδώσεις? Το θέλεις τόσο πολύ ώστε να ξαναμπεις σε αυτή τη διαδίκασία.
Αυτά να σκεφτείς.
Επίσης υπάρχουν και οι Γιατροί του Κόσμου,άλλη φάση.
giorgos992
Νεοφερμένος
Τολμηρος
Νεοφερμένος
Άμα δεν δουλέψεις σε δημόσιο Νοσοκομείο και φαντάζομαι και σε ιδιωτικό, ή σε απλό ιατρείο τι θα κάμεις?
Το Dr.House δεν είναι πολύ εφικτό αν αυτό θες να μαθεις :p
Τώρα αν θες να σχοληθείς με την έρευνα,για Ελλάδα δεν το βλέπω εύκολο, αν όμως βρεθεί ευκαρία για έξω τότε ναι
Μέχρι να τελειώσεις την Ιατρική δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα.
Τι θέλεις από την Ιατρική? Είσαι όντως διατεθειμένος να ξαναδώσεις? Το θέλεις τόσο πολύ ώστε να ξαναμπεις σε αυτή τη διαδίκασία.
Αυτά να σκεφτείς.
Επίσης υπάρχουν και οι Γιατροί του Κόσμου,άλλη φάση.
Όχι δεν ενδιαφέρομαι για γιατρούς του κόσμου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο επηρεασμένος από τον Dr. House. Βασικά σε ιατρεία γίνονται πολύ απλές και βαρετές (κατά τη γνώμη μου) επεμβάσεις, στο δημόσιο δεν γίνεται τίποτα, εγώ σκεφτόμουν ίσως κάποιο ιδιωτικό που να έχει και λίγο ενδιαφέρον.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή όλες οι "πικάντικες" επεμβάσεις γίνονται στα ιδιωτικά?Όχι δεν ενδιαφέρομαι για γιατρούς του κόσμου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο επηρεασμένος από τον Dr. House. Βασικά σε ιατρεία γίνονται πολύ απλές και βαρετές (κατά τη γνώμη μου) επεμβάσεις, στο δημόσιο δεν γίνεται τίποτα, εγώ σκεφτόμουν ίσως κάποιο ιδιωτικό που να έχει και λίγο ενδιαφέρον.
Τολμηρος
Νεοφερμένος
εγώ θα έλεγα να ξαναδώσεις απο τη στιγμή που δεν πέτυχες το στόχο σου. Μπορεις για παράδειγμα να γινεις χειρούργος που ειναι πιο "περίπλοκη υποθεση"
Ναι με ενδιαφέρει πάρα πολύ η νευρολογία. Αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει και αποκατάσταση και τελικά μείνω με το χαρτί, γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές για τους γιατρούς!
Guest 292010
Επισκέπτης
Εγώ είμαι υπερ της δεύτερης προσπάθειας αλλά αυτό που θα σε κρατήσει τις δύσκολες στιγμές του ξναδιαβάσματος θα είναι η μεγάλη σου επιθυμία να γίνεις γιατρός και τίποτα άλλο.
vardis
Νεοφερμένος
η να παω στην αστυφυλακων.
boss.
Δραστήριο μέλος
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ξαναδώσω τώρα θα το κάνω χωρίς φροντιστήρια (μπορεί να κάνω προς το τέλος). Πιστεύω πως αν δεν θα είχα αλλάξει φροντιστήριο κ δν θα είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα μ αποτέλεσμα μετά τον Φλεβάρη με δυσκολία να συγκεντρώνομαι να διαβάζω άνετα θα έπιανα την νοσηλευτική Σπάρτης και τώρα σκέφτομαι να ξαναδώσω για να μπω νοσηλευτική είτε ΑΕΙ είτε ΤΕΙ. Ακούω γνώμες και συμβουλές
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
Εγώ θα σ πρότεινα αν η νοσηλευτική είναι αυτό που πραγματικά θες να κάνεις έναν κόπο έναν χρόνο ώστε να ακολουθήσεις αυτό που θες!
τα φροντιστήρια είναι δυστυχώς απαραίτητα ωστόσο με σκληρή δουλειά και επιμονή,ψάξιμο κάτι καλό θα βγει!
καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.