θειο-τραγι
Νεοφερμένος
Χαβαλε. Κρίμα το ονομα που φερεις.Όχι,δεν είναι το ίδιο.Ο Τσιτσάνης και ο Βαμβακάρης (τον άλλο τον μαλάκα πρώτη φορά τον ακούω),δεν ακούγονται με τίποτα,τα μπουζούκια έχουν τουλάχιστον χαβαλέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε ν' ανέβω Σαλονίκη για ροκάδικο...;;...μ'αρέσουν και τα ροκάδικα αλλά δεν έχω παρέα να πάω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
ακρωτηρι...!!!
ζωώδης κατάσταση
Όχι,δεν είναι το ίδιο.Ο Τσιτσάνης και ο Βαμβακάρης (τον άλλο τον μαλάκα πρώτη φορά τον ακούω),δεν ακούγονται με τίποτα,τα μπουζούκια έχουν τουλάχιστον χαβαλέ.
Μάλλον εσύ δεν μπορείς να τους ακούσεις, κρίμα. Μη γενικεύεις πάντως.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Μάλλον εσύ δεν μπορείς να τους ακούσεις, κρίμα. Μη γενικεύεις πάντως.
Δε γενικεύω,απλά όσο εξ'ίσου ηλίθιο είναι να λέμε ποιοτικό το ένα,άλλο τόσο ηλίθιο είναι να μιλάμε για ποιότητα στο άλλο (η ποιότητα εμπεριέχει την έννοια της αντικειμενικότητας).Απ'τη στιγμή που δεν υπάρχουν ορθολογικά κριτήρια στη μουσική (άρα και αντικειμενικότητα),είτε μιλάμε για Μπετόβεν είτε για πορδές η ίδια ποιότητα είναι,το αν μας αρέσει ή όχι αλλάζει.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε γενικεύω,απλά όσο εξ'ίσου ηλίθιο είναι να λέμε ποιοτικό το ένα,άλλο τόσο ηλίθιο είναι να μιλάμε για ποιότητα στο άλλο (η ποιότητα εμπεριέχει την έννοια της αντικειμενικότητας).Απ'τη στιγμή που δεν υπάρχουν ορθολογικά κριτήρια στη μουσική (άρα και αντικειμενικότητα),είτε μιλάμε για Μπετόβεν είτε για πορδές η ίδια ποιότητα είναι,το αν μας αρέσει ή όχι αλλάζει.
Δε μίλησα για ποιότητα και ούτε πιστεύω στη ποιότητα. Απλά δε σε αγγίζουν εσένα οκ κανένα πρόβλημα. Ο μόνος λόγος για ποιότητα μπορεί να γίνει όταν το μουσικό έργο ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα μουσικά και ακουστικά κριτήρια πχ αρμονία, τα οποία είναι αντικειμενικά. Αλλά αυτό από μόνο του δε σημαίνει κάτι για το αν σου αγγίζει την ψυχή η μουσική ή η τέχνη γενικά. Τεσπά όλα αυτά βγαίνουν εκτός θέματος.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
lolwutΌχι,δεν είναι το ίδιο.Ο Τσιτσάνης και ο Βαμβακάρης (τον άλλο τον μαλάκα πρώτη φορά τον ακούω),δεν ακούγονται με τίποτα,τα μπουζούκια έχουν τουλάχιστον χαβαλέ.
Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικότερα όμως με καλή παρέα μπορώ να πάω παντού.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
μπουζουκια πρωτο τραπεζι πιστα! μετα για χαλαρα σινεμα βεβαια και οπερα για ηρεμια!
πας και όπερα;;;;
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
πας και όπερα;;;;
Ναι γιατι???? Μια φορα στο τοσο χρειαζεται το συνηστω!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Μπουζούκια ΟΥΤΕ ΚΑΝ, γενικά σιχαίνομαι αυτό τον τρόπο διασκέδασης ΙΟΥ.
Εγώ το βράδυ το περνάω χαλαρά, σε κάποιο μπαρ για κανένα ποτό, ήρεμα κι ωραία, για φαγητό σε καμιά ταβερνούλα ξέρω γω, σινεμά και φαστ φουντ, ή βόλτα έξω με σουβλάκια σε κανένα παγκάκι με παρέα.
Γενικά μου αρέσουν τα απλά πράγματα, εξάλλου αν η παρέα είναι καλή μια χαρά περνάς. :]
MariaEchelon
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Προτιμώ κυρίως μπαρ/καφετέριες με χαλαρή lounge μουσική , καμία φορά soft rock/pop δίπλα στη θάλασσα. (Επειδή ζω δίπλα στον Κορινθιακό)
Είμαι σχετικά ξενέρωτη όσον αφορά τους υπόλοιπους νέους της ηλικίας μου, βαριέμαι μετά από κάποια στιγμή, δε μπορώ να κάθομαι σε ένα club από τις 12 μέχρι τις 4 και να κουνάω το κεφάλι προσποιούμενη ότι διασκεδάζω. Αφήστε που νυστάζω κιόλας, μέχρι τη 1-1μιση και μετά δε με κρατάνε τα μάτια μου χαχαχα
Αγαπώ τον κινηματογράφο, αν και ο κοντινότερος είναι 40 λετπά δρόμος
Και μένα μου αρέσουν τα απλά και ήρεμα πράγματα, όπως είπε και η princess
selc
Δραστήριο μέλος
σε club να'χω πάει 2-3 φορές,τα αποφεύγω,δεν βρίσκω ενδιαφέρον και συνήθως τα άτομα που συναντώ εκεί είναι χαζοχαρούμενα άτομα που θεωρούν πως το νόημα της ζωής είναι να χοροπηδούν πάνω κάτω σε ένα χώρο ασφυκτικά γεμάτο και να πίνουν ότι τους πλασάρουν (όχι δεν είμαι κακιά )
Εγώ προτιμώ λίγο κόσμο και καλό! καφετέριες με χαλαρή μουσική lounge όπως αναφέρθηκε,βράδια δίπλα στην παραλία στα βότσαλα,σινεμά και μετά καμιά ταβερνούλα για να ντερλικώσουμε...
Πολλές φορές την βγάζω σε σκαλάκια με παρέα και μουσική Ακόμα και το σπίτι με καλή παρέα μπορεί να γίνει τέλειος χώρος διασκέδασης,βλέποντας ταινίες,ακούγοντας μουσική και συζητώντας
moxa15
Διάσημο μέλος
και ορισμενες φορες σινεμα αυτα,λιγο πολυ συνοψίζουν την πλειοψηφια των εξοδων στη ζωη μου με φιλους αλλα και με προσωπο...
Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά τα club δεν μου αρέσουν αν και πάω μερικές φορές για να μην με λένε και ακατάδεκτο
Μπουζούκια ούτε να τα βλέπω.. Αφενός δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος μουσικής και αφετέρου εκνευρίζομαι όταν βλέπω 15χρονα ή 16χρονα να πηγαίνουν κοστουμαρισμένοι στα μπουζούκια και να το παίζουν κάποιοι...!! (Ιδιοτροπίες )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.