Αυτό που φτάνει η αλεπού φιλαράκι είναι αυτό που τη βάζει στη σχολή που θέλει. Εμένα με βάζει κι από τους πρώτους, αν μη τι άλλο το "όσα δεν φτάνει η αλεπού" δε μπορείς να το πεις σε μένα, έλεος, 19100 έβγαλα. Απλά, δεν πρόκειται να το κάνω θέμα, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ, η ματαιοδοξία μου δεν αγγίζει τέτοια επίπεδα, ούτε θεωρώ πως έκανα κάνει ΤΟΣΟ σημαντικό, ούτε έχω την ψευδαίσθηση ότι "θυσίασα 9 μήνες για να απολαύσω τις επόμενες δεκαετίες", μια αίσθηση της πραγματικότητας την έχω. Δεν πρόκειται ν'απολαύσει κανένας τίποτα όταν βάζει τέτοια κριτήρια, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Εντάξει, από κει και πέρα είσαι ο τελευταίος που θα κρίνει τη δική μου Έκθεση. Στη λογική του μορίου δε μπαίνω, δεν σε αφορά κιόλας πόσο έγραψα, αλλά εντάξει, σαφώς στο συγκεκριμένο μάθημα ξεπέρασα τον εαυτό μου.
Από κει και πέρα, όταν βλέπω άτομα ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ να βγάζουν 19500 (τα γνωρίζω, δε μιλάω θεωρητικά), δεν έχει καμία ισχύ ο ισχυρισμός σου, σιγά μη δώσουμε νόμπελ ή βραβείο ευφυίας σε όποιον έβγαλε 19500.
Η δική μου πρόταση, αυτό που κάνω κι εγώ, είναι ν'ασχοληθεί ο καθένας με τη σχολή που θα περάσει, τα υπόλοιπα είναι τελείως άσχετα με το ζητούμενο, εκτός κι αν το ζητούμενο είναι η ικανοποίηση της προσωπικής ανασφάλειας.