manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον ειναι πολυ ντροπαλοςΔηλαδή? Α, και σημαίνει κάτι που αμέσως έπαθε κάτι σαν ταραχή κ δεν συνέχισε την συζήτηση, αλλά μετά γύρισε κ μου χαμογέλασε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
η απλα δε ψηνεται και ειναι ευγενικοςΜαλλον ειναι πολυ ντροπαλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω την αληθεια οχι δε σημαινει κατι. Του ειπες ωραιο κουρεμα ε λογικο ηταν να πει ευχαριστω και να χαμογελασει. Αν δεν ελεγε τιποτα ή σε εβριζε ξερω γω θα ηταν πολυ καφρος.Δηλαδή? Α, και σημαίνει κάτι που αμέσως έπαθε κάτι σαν ταραχή κ δεν συνέχισε την συζήτηση, αλλά μετά γύρισε κ μου χαμογέλασε?
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Α, και βασικά, δεν θέλω σόνι και καλά να τα 'φτιάξουμε', γιατί μπορεί όταν τον γνωρίσω να είναι διαφορετικά, απλά να είμαστε έστω και φίλοι...
Άμα τον ήθελες για φίλο, δεν θα έγραφες σ'αυτό το θέμα. Τον γουστάρεις .- Δείξε κάτι και αν φας πόρτα, συνεχίζεις αλλού.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
1)Οι φιλες σου οσο και ας μη το παραδεχονται ουτε αυτες ουτε εσυ σε ζηλευουν.Εδω οταν η κολητη μου ειχε αγορι ζηλευα λιγουλακι , καλοπροερετα μεν , αλλα ζηλευα.Οποτε γνωμη μου ειναι να μη τις πολυδινεις σημασια , σε αυτο τουλαχιστον το θεμα.Ετσι κι αλλιως σε αυτη την ηλικια πραγματικη φιλια ειναι δυσκολο να υπαρξει.Οποτε οτι και να σου πουν για το αγορι που σου αρεσει μη τις λογαριαζεις
2) Μακαρι να εισαι πραγματικα ερωτευμενη με το αγορι αλλα μη ξεχνας οτι σε αυτη την ηλικια καταβαλομαστε πολλες φορες απο ερωτοφανεια.Νομιζουμε οτι ειμαστε ερωτευμενοι με καποιον ενω στην ουσια δεν ειμαστε.Εγω προσωπικα για να ερωτευτω καποιον θα πρεπει να τον εχω γνωρισει πρωτα σαν ανθρωπο , σα χαρακτηρα.Το οτι σου αρεσει εξωτερικα ειναι πολυ καλο απλα κρατα μια πισινη καλου κακου.Επισης , πες το δικο μου κουσουρι , ποτε δε μου αρεζε ο ωραιος της ταξης.Πολλοι απο αυτους δε ψαχνουν κατι ουσιοδες αλλα μια γλαστρα ωστε να ακουστει το ονομα τους.Και τονιζω ,πολλοι απο αυτους οχι ολοι , μη πατρεξηγιθω κιολας
3)Με βαση τη παραπανω συμβουλη καλυτερα θα ηταν οπως ειπε και ο Νικος να του πιασεις κουβεντα για θεματα που επισης ανεφερε ο Νικος
Γιατί έξυσε το φρύδι του;
Και γιατί πετάρισε το μάτι του 3 φορές;
Και γιατί το ένα του ρουθούνι βρισκόταν πιο ψηλά από το άλλο;
Τι σκατά να σημαίνουν όλα αυτά;
Χμμ βρισκόταν σε αμηχανία σίγουρα, χα επειδή του αρέσω ντρέπεται να μου μιλήσει και τα χάνει!!
Ναι σίγουρα!!
Βασικά όντως υπάρχουν και αυτά τα άτομα αλλά είναι πολύ, πάρα πολύ λίγα, ναι να να είναι όντως ντροπαλά κτλ κτλ που να σε βλέπουν και να κρύβονται και άλλα τέτοια. (έχω έναν τέτοιον στο μυαλό μου τώρα) αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα.
Αν πραγματικά του αρέσεις και έχεις δείξει κι εσύ μια "συμπάθεια" ας πούμε, θα κάνει αυτός κάτι παραπάνω και μετά εσύ κάτι παραπάνω κτλ κτλ κτλ
και όπου βγει!
Dimz
Νεοφερμένος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την είχα πατήσει και εγώ άσχημα από πρώτη γυμνασίου μέχρι δευτέρα Λυκείου(άκου τώρα)με ένα παιδί το οποίο και ποτέ δεν προσέγγισα και έτσι έμενε πάντα στο μυαλό η ιδέα χωρίς να προχωράει.Επίσης όταν ήμουν στην ηλικία σου έτρεφα αυταπάτες ότι μπορεί και να με γουστάρει!Τελικά αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν γούσταρε εμένα αλλά την κολλητή μου η οποία και έκανε κάτι μαζί του!
Πράξε λοιπόν
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν Μαρίνα διάβασα όλο το θέμα και έχω να σου πω αυτό: ή θα μείνεις στην κατάσταση που είσαι τώρα και με την απορία ή θα αρχίσεις να τον προσεγγίζεις.Προς Θεού μην πας και του πεις ωμά Γιώργο μ αρέσεις(δεν είσαι στο δημοτικό εξάλλου) αλλά κάνε μια προσπάθεια να μιλήσετε παραπάνω από 2 δευτερόλεπτα!Να δεις λίγο και αν ταιριάζετε,αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα,αν μπορεί να κρατηθεί μια συζήτηση μεταξύ σας βρε παιδάκι μου.Έστω και για φίλοι μόνο πώς αλλιώς χωρίς συζήτηση?
Την είχα πατήσει και εγώ άσχημα από πρώτη γυμνασίου μέχρι δευτέρα Λυκείου(άκου τώρα)με ένα παιδί το οποίο και ποτέ δεν προσέγγισα και έτσι έμενε πάντα στο μυαλό η ιδέα χωρίς να προχωράει.Επίσης όταν ήμουν στην ηλικία σου έτρεφα αυταπάτες ότι μπορεί και να με γουστάρει!Τελικά αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν γούσταρε εμένα αλλά την κολλητή μου η οποία και έκανε κάτι μαζί του!
Πράξε λοιπόν
Nαι, απλώς δεν έχω ιδέα για τι άλλο θα μπορούσα να του πω...και άλλο κοπλιμέντο?..θα καταντήσω αηδία. Καμμιά ιδέα?
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι, απλώς δεν έχω ιδέα για τι άλλο θα μπορούσα να του πω...και άλλο κοπλιμέντο?..θα καταντήσω αηδία. Καμμιά ιδέα?
Εύκολο... Πες του ότι μπορεί να του προξενήσει ενδιαφέρον... Τι τύπος αγοριού είναι ; Άμα είναι ποδοσφαιρόφιλος πες του για την νίκη της Μπιλμπάο εκτός έδρας... Εάν πάλι είναι ποζέρι λέγε του τι ωραία μάτια που έχει... Τι ωραίο γυμνασμένο σώμα... Τι γαμάτα μαλλιά... Αλλά πάντα να το παίζεις χαλαρή... Αλλιώς:
1) Θα σε πάρει για λυσσάρα ή
2) Θα σε πάρει για λυσσάρα
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύκολο... Πες του ότι μπορεί να του προξενήσει ενδιαφέρον... Τι τύπος αγοριού είναι ; Άμα είναι ποδοσφαιρόφιλος πες του για την νίκη της Μπιλμπάο εκτός έδρας... Εάν πάλι είναι ποζέρι λέγε του τι ωραία μάτια που έχει... Τι ωραίο γυμνασμένο σώμα... Τι γαμάτα μαλλιά... Αλλά πάντα να το παίζεις χαλαρή... Αλλιώς:
1) Θα σε πάρει για λυσσάρα ή
2) Θα σε πάρει για λυσσάρα
Εεμ...είναι ποδοσφαιρόφιλος, απλώς εγώ δεν έχω ιδεα από ποδόσφαιρο!
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εεμ...είναι ποδοσφαιρόφιλος, απλώς εγώ δεν έχω ιδεα από ποδόσφαιρο!
Ε ψάξε το λίγο να του κάνεις εντύπωση...
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααα..μου φαίνεται πως θα πω βλακείες...δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχετη είμαι! Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι θα μπορούσε να τον εντυπωσιάσει.....Ε ψάξε το λίγο να του κάνεις εντύπωση...
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ψάξε το λίγο να του κάνεις εντύπωση...
Άμα είναι να πρέπει να ξέρει πόσο ήρθαν οι Young Boys για να της κάτσει ο γκόμενος,άστα βράστα!Εεμ...είναι ποδοσφαιρόφιλος, απλώς εγώ δεν έχω ιδεα από ποδόσφαιρο!
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άμα είναι να πρέπει να ξέρει πόσο ήρθαν οι Young Boys για να της κάτσει ο γκόμενος,άστα βράστα!
Μπορεί να είναι βιτσιόζος ο τυπάς... Δείξε λίγο κατανόηση...
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να είναι βιτσιόζος ο τυπάς... Δείξε λίγο κατανόηση...
Κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω??
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά , δείξε προσσιτή σε αυτόν . Άρπαξε την ευκαιρία να του μιλήσεις όταν έρχεται δίπλα σου, αν το κάνει για να έρθετε πιο κοντά θα το καταλάβεις άμεσα .
Βασικά, τι θα μπορούσα να του πω? Δεν ανοίγω εύκολα συζήτηση, και ιδιαίτερα σε αυτόν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.