AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα.
14-07-21
13:23
Εαν εννοείς συντελεστές βαρύτητας ναιόμως έχουν και τα ΓΕΛ μαθήματα που πιάνουν για την ίδια βαθμολογία περισσότερα μόρια?
εγώ είμαι απο ΕΠΑΛ δεν το ξέρω αυτό.
14-07-21
13:24
Αααααα. Τωρα καταλαβα. Ναι, φυσικα γιατι το συστημα ξεκινα απο αυτον με τα περισσοτερα μορια και καταληγει σε αυτον με τα λιγοτερα. Δεν ξεκινα απο τις προτιμησεις, ισχυειΑκριβώς αυτό ισχύει
Εγώ είπα ότι δεν έχει σημασία η σειρά που δηλώνεις από την εξής άποψη:
Αν για παράδειγμα δύο υποψήφιοι έχουν 18.000 και 18.100 μόρια και για την ίδια σχολή υπάρχει μόνο μία κενή θέση τότε την θέση θα την πάρει ο μαθητής με τα 18.100 ανεξάρτητα αν ο μαθητής με τα 18.000 την δήλωσε 1η και ο άλλος 10η
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
14-07-21
13:26
ναι αυτό εννοώ... είναι και σε εσας 3,5 και 1,5?Εαν εννοείς συντελεστές βαρύτητας ναι
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
14-07-21
13:27
Κοίτα αν και δεν είμαι απόλυτος (ενδεχομένως να κάνω όντως λάθος) το σύστημα τοποθετεί τους υποψηφίους με την σειρά των μορίων τους οπότε πρώτα θα βάλει σε σχολή τον μαθητή με τα περισσότερα μόρια και μετά θα πάει παρακάτωΑυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη αν ο υποψηφιος με τα λιγοτερα μορια εχει πιο υψηλα στις προτιμησεις του την εν λογω σχολη και εφοσον φυσικα υπαρχει κενη θεση, θα περασει αυτος κι οχι ο υποψηφιος με τα 18.100
Αλλά επαναλαμβάνω έτσι μου έχουν πει καθηγητές και τι να πω μπορεί όντως να μην ισχύει και να έχεις εσύ δίκιο
14-07-21
13:32
οχι οχι καταλαβα πως το λες. Νομιζω δικιο εχεις, το διαβασα λιγο γρηγορα στην αρχηΚοίτα αν και δεν είμαι απόλυτος (ενδεχομένως να κάνω όντως λάθος) το σύστημα τοποθετεί τους υποψηφίους με την σειρά των μορίων τους οπότε πρώτα θα βάλει σε σχολή τον μαθητή με τα περισσότερα μόρια και μετά θα πάει παρακάτω
Αλλά επαναλαμβάνω έτσι μου έχουν πει καθηγητές και τι να πω μπορεί όντως να μην ισχύει και να έχεις εσύ δίκιο
βεβαια αν αυτος με τα 18.100 εχει βαλει ως 9η σχολη μια που ειναι πιο υψηλη απο την 10η τοτε θα περασει εν τελει στην 9η και αυτος με τα 18000 θα περασει στην 1η του επιλογη. Τελοσπαντων ειναι πολυπαραγοντικο δεν ειμαι και εγω σιγουρη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
14-07-21
13:37
Υπολογισμος μοριων επαλναι αυτό εννοώ... είναι και σε εσας 3,5 και 1,5?
Μαθηματικα βαθμος x 150
Γλωσσα Βαθμος x 150
ειδικοτητα 1 Βαθμος x 350
ειδικοτητα2 Βαθμος x 350
--------------------------------
συνολο
Υπολογισμος μοριων γελ
Γλωσσα βαθμος x 200
Μαθημα 3 Βαθμος x 200
Μαθημα 2 Βαθμος x 270
Μαθημα 1 Βαθμος x 330
----------------------------
συνολο
Xristosdimitra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Xristosdimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
14-07-21
15:27
Βάσεις 2021: Οι εκτιμήσεις Στρατηγάκη για τις Πανελλήνιες
Τις εκτιμήσεις του για τις βάσεις 2021 των πανελλαδικών και τα στατιστικά των πανελληνίων που προμηνύουν μια άνοδο των βάσεων εισαγωγής, έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο μαθηματικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκπαιδευτικός αναλυτής, κος Στράτος Στρατηγάκης. Τις...
www.ieidiseis.gr
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
16-07-21
10:00
Παιδιά Καλησπερα,ανακοίνωσαν κάτι για το μηχανογραφικό;
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα.
16-07-21
10:04
Βγηκαν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων, έπειτα θα ανακοινωθούν οι ΕΒΕ, και έπειτα θα μπορείτε να κάνετε μηχανογραφικόΠαιδιά Καλησπερα,ανακοίνωσαν κάτι για το μηχανογραφικό;
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
19-07-21
10:42
ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ;
Γιατί δουλεύω και σεζόν και είμαι λίγο χαμένη!
Ευχαριστω
Ευχαριστω
panosveki
Νεοφερμένος
Ο panosveki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
19-07-21
10:45
Μηχανογραφικό: Μέσα στην εβδομάδα ξεκινά η υποβολή δηλώσεων
Στα μέσα της εβδομάδας (σ.σ. αφού πρώτα ανακοινωθούν οι βαθμοί των 2 νέων Μουσικών μαθημάτων) θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα, προκειμένου οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ,να συμπληρώσουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο τα τμήματα που επιθυμούν να εισαχθούν. Σήμερα ή αύριο το υπουργείο Παιδείας θα...
www.esos.gr
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
19-07-21
10:45
Οχι ακομα, τριτη τεταρτη ειπε η κυρια. Σημερα θα εχουμε ΜΟ και ΕΒΕ.ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ;
Ευχαριστω
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
19-07-21
11:27
ΕυχαριστώΟχι ακομα, τριτη τεταρτη ειπε η κυρια. Σημερα θα εχουμε ΜΟ και ΕΒΕ.
lelos2003
Νεοφερμένος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
19-07-21
15:10
Γνωριζετε αν αυτο ισχυει για ολους? Εχω μπερδευτει λιγο γιατι το φροντιστηριο στο οποιο πηγαινω μου εκλεισε ραντεβου απο την παρασκευη για σημερα να παω να υποβαλω μηχανογραφικοΟχι ακομα, τριτη τεταρτη ειπε η κυρια. Σημερα θα εχουμε ΜΟ και ΕΒΕ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-21
15:19
δεν εισαι αλοδαπη? ενταξει να υποβαλεις οχι αλλα να σχεδιασεις μπορεις.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
19-07-21
20:15
Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2021
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 19-07-21 Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2021
The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairs
www.minedu.gov.gr
imkindalost
Νεοφερμένος
Η imkindalost αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
19-07-21
20:27
η οριστικοποιηση ποτε γινεται;
penelopet
Νεοφερμένος
Η penelopet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
19-07-21
20:31
Παιδιά εγώ είμαι 3ο πεδίο αυτή την στιγμή κοιτάω το μηχανογραφικό μου και έχω σκαλωσει ενώ δεν έχω τα μόρια μου έχει ιατρική στα Ιωάννινα μπορεί κάποιος να εξηγήσει περιληπτικά τι γίνεται με την ΕΒΕ;
Eri0611
Νεοφερμένος
Η Eri0611 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
19-07-21
20:33
Πρώτη επιλογή οικονομικό απθ ή οδε παμακ; Βοήθεια
NeferYoustie
Νεοφερμένος
Η Γιουστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
19-07-21
20:40
Απλα η ιατρικη ιωαννινων εχει συντελεστη 0.8 επι του μεσου ορου, γι'αυτο στη βγαζει. Μπορει να τη δηλωσουν 3000 ατομα πχ αλλα εχει μονο 110 διαθεσιμες θεσεις. Απο τα 3000 ατομα θα μπουν οι 110 με τα υψηλοτερα μορια.Παιδιά εγώ είμαι 3ο πεδίο αυτή την στιγμή κοιτάω το μηχανογραφικό μου και έχω σκαλωσει ενώ δεν έχω τα μόρια μου έχει ιατρική στα Ιωάννινα μπορεί κάποιος να εξηγήσει περιληπτικά τι γίνεται με την ΕΒΕ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 301 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- g59
- Primary Care
- stee
- thesecretfemme
- Savkos1892
- dmav
- Theo2005
- Praxis
- Nikos_81
- panaman
- NikoBellic
- Nic Papalitsas
- Damienollo
- ladybookworm
- Tzwrtzina!
- Rina
- Billas
- Citylights
- oups
- Kitana
- MIT_fan
- alexgiann
- Markos
- Ksenia. Ksenia77
- Mammy Nun
- katerinavld
- Klaus13
- penelopenick
- Clary
- Chrisa
- Giota_pel
- Gggu
- Dionyshs1
- roud
- Liou
- Lebron
- skyway
- Sense
- An_uknown_world
- Mendem
- Nefelixr
- angelaRet
- Κλημεντίνη
- ale
- SlimShady
- Eri0611
- lelos2003
- kostasgalliakis
- Sherlock
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- niaou
- s93060
- DimitraA.
- dovellos_p
- maria20
- Nala
- sasou
- George Sal
- fenia
- FRT
- Κέλλυ Μ
- Theodora03
- Ada ada
- Καλλι
- mar1a
- Gogos13
- Ria99
- tempo
- Nikkkpat
- igeorgeoikonomo
- xraxra
- Ηρω03
- ggl
- Unboxholics
- n1ki20
- constansn
- Alexandros973
- Georgekk
- Pharmacist01
- Alexecon1991
- Penny80
- BioChemical
- vetas
- tfghp
- korlef
- Nia Skg
- Paragontas7000
- nicole1982
- tsiobieman
- Xristosdimitra
- calliope
- An1
- Makis7
- TonyMontanaEse
- Than003
- stefan
- kwstas03
- Giii
- pinkheart
- Jimmis18
- george777
- paulkin94
- gk214
- chochoru
- imyrcarn
- Αλκης Κ.
- Mitsos21
- thecrazycretan
- Mary Jane
- Scott
- Moblok
- alextheo
- Lester34
- snowy
- KingPoul
- Cat lady
- kiyoshi
- DeWiN
- iminspain
- Machris
- ρενακι 13
- VouDou
- Turtlestar
- maria2001
- gou
- Panos33
- Thoba19
- Jimmy20
- Cristianalrs
- sophiex97
- VasoGrimes
- Αναστασία197
- Belle26
- EiriniS20
- Devid
- Drglitterstar
- ΣπύροςΔ
- Nick11
- GiwrgosLxs
- diamag
- jimis2001
- maraki67383
- mike741
- Porfira
- eukleidhs1821
- damn
- Αλανι
- aekaras 21
- papa2g
- NEKTARIOS11
- Christina947
- natalix
- Panos_1
- panosveki
- christosk_
- konniekanza
- Matinela
- Σταβι
- Ryuzaki
- Specon
- ΠαναγιωταΔεμ17
- marian
- martha03
- kilopo
- globglogabgalab
- spinalgr1990
- ikigai
- notis_19
- marakiloveee
- eleonora33
- Kabamaru Hayate
- Ziggy 1
- JoeDon
- Ελενα Παλαιολόγου
- physicscrazy
- Studier
- Memetchi
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Alin22
- Medjnik
- Athens2002
- anastasia papa
- Angelos12345
- Theoritiki 2021
- Parsha
- Fofi
- KaterinaL
- NikiKa
- angies
- pacheiko
- 69lover
- V@Per
- ElliJung
- tsaxomar23
- Έμμα
- Cortes
- imkindalost
- Scandal
- Arvacon
- heo12345
- το κοριτσι του μαη
- Niko
- penelopet
- SMK
- mickie
- azula
- Petros.21
- ΘανάσοςG4
- T C
- milianis
- Λαμπρινηη
- leo41
- Nefh_
- GTS
- tzimandr
- chester20080
- MarcoReus
- Γιώτα Γιαννακού
- theodoraooo
- Hetlag
- Dirouna
- slimshady5134
- Evapapa
- lnesb
- Wonderkid
- the purge
- Greg1900
- efi25
- Marioskops
- Panagiotis849
- Thanos_D
- Alexandros36k
- Dimitris9
- D.a.i.s.y
- Zoigian
- anastasis06
- hirasawayui
- jim2015
- clevercat
- nucomer
- Idontknoww
- Mariahj
- Μανοςπετρ
- Petran001
- Φινεύς
- Penelope89
- panelinios10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.