Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
αγγελε μου θυμιζεις ενα γνωστο μου.. τον αδερφο μου ειχε κανει το ιδιο , για ποιο λογο να βαλεις μηχανολογους μετα τους χημικους αφου εχουν γενικα λιγο ψηλοτερη βαση απο τους χημικους
Γιατι παει αναλογως με την ζητηση.Και το χημικο ειχε πολυ λιγοτερο απ'τους χημικους μηχανικους,ομως περυσι τους περασε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Έχω μια απορία. Έδωσα το 2017 πρώτη φορά πανελλήνιες κ πέρασα οινολογία κ τεχνολογία ποτών στη Δράμα. Γράφτηκα και ξαναεδωσα πανελλήνιες. Φέτος στο μηχανογραφικο επιτρέπεται να δηλώσω την ίδια σχολή στην Αθήνα? Γτ γνωρίζω ότι απαγορεύεται να δηλώσεις την σχολή στην οποία είσαι εγγεγραμμένος αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για ίδιο τμήμα σε άλλη πόλη. Και επίσης εφόσον τώρα το αντίστοιχο τμήμα της σχολής μου στην Αθήνα φέρει ελαφρώς διαφορετικό όνομα κ είναι πλέον αει θεωρείται ίδια σχολή ή διαφορετική?
Καλημέρα, δεν μπορείς να επιλέξεις στο μηχανογραφικό σου το τμήμα που ήδη έχεις γραφτεί και λογικό είναι. Μπορείς όμως να επιλέξεις το αντίστοιχο της Αθήνας εάν σου αρέσει εννοείται! Κοίτα σαφώς και ήταν και είναι ισάξια της Αθήνας με αυτήν της Δράμας όπως και τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν διαφέρουν. Το μόνο που άλλαξε είναι το ΠΣ, και απλά με πτυχίο ΠΕ έχεις άλλα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έναντι των ΤΕ, αλλά "συγκαλύπτονται" επομένως και παραμένουν ισάξια! Αλλά ομοειδή τμήματα να ξέρεις ανά την Ελλάδα είναι τα ίδια, μόνο στα ΠΣ διαφέρουν είτε είναι πανεπιστήμια είτε ΤΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EdgyGuy1
Νεοφερμένος
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω να κανω 10%, εδωσα πανελλήνιες το 2016 δηλαδη πριν 2 χρονια. Μπαινω να βαλω σχολες και δεν μου βγαζει κανενα ΤΕΙ στον πειραια. Για ποιο λογο γινεται αυτο εχει ιδεα κανεις?
Αν δεν κάνω λάθος τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά έγιναν πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Θελω να κανω 10%, εδωσα πανελλήνιες το 2016 δηλαδη πριν 2 χρονια. Μπαινω να βαλω σχολες και δεν μου βγαζει κανενα ΤΕΙ στον πειραια. Για ποιο λογο γινεται αυτο εχει ιδεα κανεις?
Το ΤΕΙ Πειραιά με το ΤΕΙ Αθήνας πλέον έγιναν ΠΔΑ Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
EdgyGuy1
Νεοφερμένος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Μπορω να τα δηλωσω αυτα που λες?
Μπορείς να δηλώσεις όποιο τμήμα θέλεις, αρκεί να νομίζω να μπορείς δηλαδή να είναι της κατεύθυνσής σου.
Αλλά κοίτα τώρα επειδή έχει αλλάξει το σύστημα δηλαδή είναι κατεύθυνση θεωρητική, οικονομικών και θετικής
the purge
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Μπορω να τα δηλωσω αυτα που λες?
Τα τμήματα των πρώην ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά έχουν ενταχθεί στο μηχανογραφικό στην κατηγορία "Πανεπιστήμια" - ίδρυμα "Παν. Δυτ. Αττικής" και εκεί θα βρεις τα τμήματα που σε ενδιαφέρουν για να τα δηλώσεις.
Guest 092312
Επισκέπτης
1. Μαθηματικών ΕΚΠΑ
2. ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ
3. Φυσικής ΕΚΠΑ
4 και κάτω: η Σάρα και η Μάρα
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Το οριστικοποίησα.
1. Μαθηματικών ΕΚΠΑ
2. ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ
3. Φυσικής ΕΚΠΑ
4 και κάτω: η Σάρα και η Μάρα
Καλή επιτυχία ΟΛΙΒΙΑΡΑ
Guest 092312
Επισκέπτης
spinalgr1990
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι σχολές της πυροσβεστικής με την πρώτη μόλις εμφάνιση τους στους πίνακες του μηχανογραφικού κατέγραψαν,
δυσθεώρητα υψηλές και πολύ πάνω του αναμενόμενου βάσεις εισαγωγής.
Οι βάσεις είναι αρκετά πάνω ακόμη και από τη Νομική καθώς επίσης και από τις Αστυνομικές σχολές!
Συγκεκριμένα στην σχολή Ανθυποπυραγών η βάση εισαγωγής τα 17.929 μόρια, ενώ των Πυροσβεστών 16.689....
ενώ για την σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. 17.896 και της Αστυφυλάκων 16.388 μόρια. Επίσης η βάση για την είσοδο στη Νομική της Κομοτηνής είναι 17.409.
Δεδομένων των συνθηκών που δημιουργεί το περιβάλλον των νέων απαιτήσεων, ένα κυρίαρχο πια ερώτημα απασχολεί τους χθεσινούς μαθητές που καλούνται ν' αποτελέσουν την πρώτη γενιά των επιτυχόντων μέσα από το αδιάβλητο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.
Σε ποιες σχολές ποιας πόλης θα φοιτήσουν; Μήπως έχει κάποια απάντηση το σεβαστό μας αρχηγείο;
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Χημικό Αθήνας
Χημικό Θεσσαλονίκη
Χημικό Πάτρας
Νοσηλευτική ΑΕΙ Αθήνα
Βιοτεχνολογία γεωπονικό
Χημικό Ιωαννίνων
Χημικό Κρήτης
Επιστήμη τροφίμων καί διατροφής ανθρώπου γεωπόνικο
Βιοτεχνολογία βιοχημεία Λάρισα
Βιοϊατρικων επιστημών Αιγάλεω
Επιστημών τροφίμων και διατροφής ανθρώπου Αιγάλεω
Αξιοποίηση φύσικων πόρων καί γεωργικής μηχανικης γεωπονικό
Δημόσια καί κοινοτική Αιγάλεω
Πληροφορίκη στη βιοϊατρική Λαμία
Παιδαγωγικό ΕΚΠΑ
Διαιτολογία Αλεξάνδρειο ΤΕΙ
Μηχανικών βιοϊατρική Αιγάλεω
Με 15400 πού λέτε να μπαίνω??? Αθήνα??
Ενδεχόμενο για χημικό Κρήτης ας μπω η τελευταία δε με νοιάζει ...?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Να πέσει 1800 μόρια είναι αδύνατο πιστεύω.Ενδεχόμενο για χημικό Κρήτης ας μπω η τελευταία δε με νοιάζει ...?
Guest 699855
Επισκέπτης
Διαιτολογία Χαροκόπειο
Χημικό Αθήνας
Χημικό Θεσσαλονίκη
Χημικό Πάτρας
Νοσηλευτική ΑΕΙ Αθήνα
Βιοτεχνολογία γεωπονικό
Χημικό Ιωαννίνων
Χημικό Κρήτης
Επιστήμη τροφίμων καί διατροφής ανθρώπου γεωπόνικο
Βιοτεχνολογία βιοχημεία Λάρισα
Βιοϊατρικων επιστημών Αιγάλεω
Επιστημών τροφίμων και διατροφής ανθρώπου Αιγάλεω
Αξιοποίηση φύσικων πόρων καί γεωργικής μηχανικης γεωπονικό
Δημόσια καί κοινοτική Αιγάλεω
Πληροφορίκη στη βιοϊατρική Λαμία
Παιδαγωγικό ΕΚΠΑ
Διαιτολογία Αλεξάνδρειο ΤΕΙ
Μηχανικών βιοϊατρική Αιγάλεω
Με 15400 πού λέτε να μπαίνω??? Αθήνα??
Ενδεχόμενο για χημικό Κρήτης ας μπω η τελευταία δε με νοιάζει ...?
Αφού σε ενδιαφέρει το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου γιατί μετά από το Χαροκόπειο δεν δηλώνεις τα αντίστοιχα τμήματα των ΤΕΙ Θεσ/νίκης, Καρδίτσας και Σητείας;
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
2-Χημειας (Ηρακλειο)
3-Μαιευτικη (Παν. Δυτ. Αττικης)
4-Βιοιατρικων επιστημων (Παν. Δυτ. Αττικης)
Το δυο πρωτα μονο και μονο για την ιστορια, αφου δεν τα πιανω με 16,5 χιλιαδες
John ex Graecia
Νεοφερμένος
αρκετα δυσκολη σχολη εως παρα πολυ,δεν εχει σαφη επαγγελματικο προσανατολισμο,εξειδικευση απο το πρωτο πτυχιο δεν το συνιστω,αλλα αν εισαι γιος βιομηχανου σαν τον μανθο το φουστανο JUST DO ITΓεια σας !! Επειδη θελω να συμπληρωσω το μηχανογραφικο μου μηπως μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το τμημα Βιομηχανικης Διοικησης και τεχνολογιαςστο παπει και τι αποκατασταση εχει για το μελλον!!!????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.