Ellog96
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

19 12/13 Β Γυμνασίου

20 Γ Γυμνασίου

ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στο λύκειο μιας και στοχεύω Ιατρική...Αχχχχ...:wow:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

βασικα και εγω με 20 καθαρο εχω βγαλει μεχρι στιγμης ολες τις ταξεις αλλα δεν το φωναζω(+βραβεια,επαινους,κορνιζες στους τοιχους)19 10/13 Ά Γυμνασίου(ωραία!)
19 12/13 Β Γυμνασίου(τέλεια!)
20 Γ Γυμνασίου(επιτέλους!!!)
ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στο λύκειο μιας και στοχεύω Ιατρική...Αχχχχ...:wow:
υ.γ.-πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις

Shadowfax
Διάσημο μέλος

μακάρι...![]()
Μακάρι; Τι μακάρι; Όχι, όχι, δεν θέλουμε μακάρι!

βασικα και εγω με 20 καθαρο εχω βγαλει μεχρι στιγμης ολες τις ταξεις αλλα δεν το φωναζω(+βραβεια,επαινους,κορνιζες στους τοιχους)
υ.γ.-πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις![]()
Μπράβο, δεν το 'ξερα. Και επειδή ακριβώς δεν το 'ξερα λέω μπράβο. :no1:
napstor
Δραστήριο μέλος

πλακα εκανα,με εχεις για ανθρωπο που θα βγαλω 20?Μπράβο, δεν το 'ξερα. Και επειδή ακριβώς δεν το 'ξερα λέω μπράβο. :no1:

για να πω την αληθεια,συνηθως κοροιδευω ολους αυτους που προσπαθουν να βγαλουν 20 μονο και μονο για να τα κορνιζοσουν στον τοιχο.
βασιζομαι περισσοτερο στις ουσιαστικες γνωσεις που θα παρει ο μαθητης απο την φοιτηση του στο σχολειο,παρα στα 20 που θα μαζεψει.(μερικοι τα κανουν συλλογη

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

armonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

2α γυμνασιου 19,1
3η γυμνασιου 18,11
-μιας κ ειπατε μερικοι για ολες τις ταξεις ας πω κι εγω-

βασικα αμα θέλω να διαβάσω μπορώ να βγαλω και 20 αλλα συνηθως βαριεμαι ή είμαι κουρασμενη και τ αφηνω ολα τελευταια στιγμη.
αυτο θα με φάει

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

2α γυμνασιου 19,2
3η γυμνασιου 18,1

Και συνεχίζουμε στο λύκειοο....
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

1η γυμνασιου 19,8
2α γυμνασιου 19,2
3η γυμνασιου 18,1
Και συνεχίζουμε στο λύκειοο....
Ξεκίνησες δυναμικά και στη συνέχεια σε πήρε η κατηφόρα.... Μήπως οφείλεται στην έλλειψη (μεγαλύτερης) προσπάθειας; Είμαι σίγουρη ότι είσαι ικανός, το απέδειξες μάλιστα και από τους βαθμούς (αν και, όπως έχω ξαναπεί, οι βαθμοί είναι απλά νούμερα και δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την πραγματικότητα-πάντως στην περίπτωσή σου πιστεύω ότι οι βαθμοί είναι "δίκαιοι"). Για να μην πολυλογώ, προσπάθησε περισσότερο και όλα θα πάρουν τον καλό δρόμο!!

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Το κακό είναι ότι ΌΛΟΙ αυτό μου λένε... Πάει να πεί ότι έχουν δίκιο... Τέλωσπάντων... Λέω να καταβάλλω αυτήν την ΛΙΓΗ προσπάθεια για μεγαλύτερους βαθμούς!!....
Βέβαια αν το θες κι εσύ γιατί με το ζόρι (ευτυχώς ή δυστυχώς) δε γίνεται τίποτις!

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το θέλω λεειιιιιιιι! Μόνο το πρήξιμο που θα γλιτώσω από τους γονείς φτάνει![]()
Είναι κι αυτός ένας λόγος παραπάνω, αν και δεν με απασχολεί!

ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

το μόνο παιδί που πρέπει να έχει γράψει τον αληθινό του βαθμό... Α! και όσοι "βγάζουν" τέτοιο βαθμό (19/12 - 20) λένε πάντα "δεν διάβαζα καθόλου" αυτά τα δύο πάντα πάνε μαζί

Iliaso
Περιβόητο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

το μόνο παιδί που πρέπει να έχει γράψει τον αληθινό του βαθμό... Α! και όσοι "βγάζουν" τέτοιο βαθμό (19/12 - 20) λένε πάντα "δεν διάβαζα καθόλου" αυτά τα δύο πάντα πάνε μαζί![]()
Θα διαφωνήσω... Επειδή κάποιοι έχουν βγάλει έναν καλό βαθμό δεν σημαίνει ότι λένε (όλοι) ψέματα!! Εξάλλου στο σχολείο σου δεν έχεις δει μαθητές που να είναι καλοί;
Όσον άφορα το τελευταίο που είπες συμφωνώ. Όσοι βγάζουν έναν άριστο βαθμό καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην τους φάνηκε δύσκολο (συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό) αλλά όχι και ότι δεν έχουν διαβάσει καθόλου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.