Grygera13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Σε αυτά που θα χρειαστείς βοήθεια από το φροντιστήριο είναι η φυσική και τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Τώρα για τα μαθηματικά γενικής δεν ξέρω είναι σχετικά εύκολα για τους μαθητές της τεχνολογικής/θετικής.Αλλά εσύ αν αισθάνεσαι ότι δεν θα καλύψεις την ύλη και δεν θα σε βοηθήσει το σχολείο κάνε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grygera13
Νεοφερμένος
apostolis
Νεοφερμένος
Grygera13
Νεοφερμένος
Κατα τη γνωμη μου κανε μονο μαθηματικα κατ. και φυσικη κατ. Τα αλλα προλαβαινεις ανετα....
Δηλαδή να πάρω αυτά για το καλοκαίρι(άντε και τα μαθηματικα στατιστικη) και να ξεκινήσω ΑΟΘ του χρόνου. Ο προγραμματισμός εύκολος δεν είναι ρε παιδιά?
-----------------------------------------
Ο ΑΟΘ είναι αναγκαίος για καλοκαίρι?
apostolis
Νεοφερμένος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρότι παραδέχομαι ότι πιέστηκα το προηγούμενο καλοκαίρι,πρέπει, όμως, να παραδεχτώ ότι δεν έχασα και κάτι και ότι τελικά στην πίεση την οποία ανέφερα μάλλον τα καλοκαιρινά μαθήματα ελάχιστα ήταν υπεύθυνα.
Grygera13
Νεοφερμένος
ΥΓ: Καλη τυχη στα αποτελεσματα των πανελληνιων!!!
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ptsiotakis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρσι το 52% και φέτος το 45% κάτω απο τη βάση.
Αν πας σοβαρά να δώσεις εξετάσεις, συζήτησε με μεγαλύτερους μαθητές της τεχνολογικής που έγραψαν καλά και ρώτα τους τι να κάνεις.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προσπάθεια
synchronicity
Νεοφερμένος
Οι πίνακες δεν είναι καθόλου δύσκολοι, πίστεψέ με. Αν αισθάνεσαι ανασφαλής, κάνε φροντιστήριο το καλοκαίρι. Αν συνεχίσεις μετά, ίσως να καταλήξεις σαν κι εμένα που βαριόμουν αφάνταστα το μάθημα στο φροντιστήριο παρόλο που είναι το αγαπημένο μου. Φαντάσου κι εσύ που έχεις και πρακτική εμπειρία με το αντικείμενο...Παιδια , ασχολουμαι με τον προγραμματισμο και εχω γραψει διαφορα προγραμματα, λετε να παω φροντιστηριο ? Το μονο που φοβαμε ειναι οι πινακες που δεν τους εχω πολυ δουλεψει ... α και Φυσικη γενικης που δεν πολυ διαβαζα φετος λετε να χρειαστω να κανω ? Απο οτι ειδα στο τελος που εγραφα δεν ηταν κ πολυ δυσκολα .. βλακεια μου που δεν τους εριχνα μια ματια στη χρονια ..
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna_pas
Νεοφερμένος
synchronicity
Νεοφερμένος
Εντάξει τότε. Απλά σκεφτόμουν πως, αφού κάποια που δεν είχε ξανακάνει προγραμματισμό στη ζωή της κατέληξε να βαριέται, ίσως το ίδιο να συνέβαινε και με κάποιον που κατέχει κάπως το αντικείμενο. Εγώ απλά μια πρόταση έκανα (μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να την εφάρμοζα), αλλά είναι δική σου η τελική επιλογή βέβαια.καθολου δεν βαριεμαι τον προγραμματισμο και ας ειναι και στα ελληνικα .. απλα δεν εχω εξασκηθει οσο θα ειθελα πανω στου πινακες οταν προγραμματιζα προγραμματα(ακομα κ τωρα) και γιαυτο θα παω τελικα φροντηστηριο για να ειμαι οκ και με αυτο ωστε να μην εχω προβλημα.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
αεππ θέλει για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μόνος
anna_pas
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
με προγραμματισμό εχω ασχοληθεί αρκετά μόνη μου διότι με ενδιεφέρει γενικά...ενώ με το αοδε δεν ξέρω καν με τι έχει σχέση.....
Το ΑΟΔΕ έχει σχέση με αυτό που υποδηλώνει το όνομα του, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μπούρδες με λίγα λόγια για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα οικονομικά.
Αν θες ντε και καλά να ασχοληθείς με ΑΟΔΕ απ' το καλοκαίρι, βρες ένα βιβλίο και διάβασε μόνη σου. Είναι καθαρά θεωρητικό, δε χρειάζεται φροντιστήριο.
Αν στην αρχή δε καταλαβαίνεις τίποτα μην ανησυχείς, έτσι είναι το μάθημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.