tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Με αυτό το διάβασμα που ΔΕΝ κάνω,με βλέπω να ξαναδίνω του χρόνου.I should pick up the pace...
same here....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ναι με πιανει πολυ αυτο που λες με την βαρεμαρα! κανεις και φροντιστηριο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
stevedionys
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ξεσκίζομαι κιόλας, αλλά είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Χο χο εγώ εδώ και 4 μέρες δεν διάβασα καθόλου και σε λίγες μέρες ξεκινά η εξεταστική. Nice ε;
Μην ανησυχείς, όλοι χρειάζονται a day off που και που. Και οι 3 ώρες δεν είναι λίγες, για Α λυκείου ειδικά.
Βέβαια να συμπληρώσω ότι αυτά που δε διάβασα στις 4 μέρες πρέπει να τα διαβάσω όλα μαζεμένα σήμερα...Οπότε καλό είναι να μην το παρακάνετε με τα "διαλείμματα" και τις days off!
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Αρχικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σωστό διάβασμα δε βρίσκεται πάντα στην ποσότητα.Δηλαδή κάποιος μπορεί να αφομοιώνει το ίδιο πράγμα σε λιγότερη ή περισσότερη ώρα από κάποιον άλλο αλλά ουσιαστικά αυτό που μετράει είναι η συγκέντρωση την ώρα που διαβάζουμε.Και τα διαλείμματα επίσης είναι χρήσιμα αρκεί να μην το παρακάνεις.
Τώρα ως προς το άγχος, όσο δεν τείνει προς την αδιαφορία ή προς το να νιώθεις επαναπαυμένος είναι ιδανικό να νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Αρκεί βέβαια να κάνεις μια σταθερή προσπάθεια. Κι αν είσαι και ψύχραιμος τόσο καλύτερα για σένα..
SOFIA19
Νεοφερμένος
Μόνο 3,5 ώρες διάβασες;Να μην ξανασυμβει σε παρακαλώ πολύ!!!Καλησπέρα θέλω να σας ροτήσω αν έρχονται μέρες που να μην διαβάζετε τίποτα η έστω να ψιλοδιαβάσατε!εγω σήμερα ας που δεν είχα όρεξη και δεν ημουν καλα ψυχολογικά και διάβασα 3-3:30 ωρες ξέρω πολύ λιγο και είμαι πάρα πολυ αγχωμένος αυτη την στιγμή δεν το κάνω συχνά...σχεδονα καθόλυ....εσας σας πιάνει καμια φορά βαρεμάρα η να νιώθετε κουρασμένη?
Ε,όχι και να αγχώνεσαι...Σε όλους μας συμβαίνει και είναι άκρως φυσιολογικό διοτι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές(ακόμη και οι τελευταίες καποτε σταματούν).Χαλάρωσε και απόλαυσε τις ώρες που ''τεμπελιάζεις'' γιατί είναι λίγες αλλά τόσο αναγκαίες.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
evaki93
Νεοφερμένος
Τις καθημερινές,μπορεί να τύχει να διαβάσω μόνο 2 ώρες....Δεν έχω στάνταρ ώρες.Πάντως Σάββατα προσπαθώ να πιάνω 5 ώρες και Κυριακή 7-8.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john93
Νεοφερμένος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
εγω το πολυ 2 ωρες
Dalian
Περιβόητο μέλος
Εσύ πας Β ακόμα, οπότε δικαιολογείσαιώρες,μέρες,εβδομάδες.
Εσύ πας Β ακόμα, οπότε δικαιολογείσαι
Αλλά,δυστυχώς,πήζω ήδη στην ύλη της Γ.
Η προετοιμασία με μάρανε. Νααα!! :emoticon_pou_automoutzwnetai:
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Οι ρυθμοί του καθενός είναι ρυθμοί του καθενός. Το δωδεκάωρο του άλλου που διαβάζετε εδώ μπορείτε να το κάνετε σε δύο ώρες και καλύτερα απ' αυτόν. Και αντίστροφα. Μη μπερδεύετε τα πράγματα, η αποτυχία του θέματος είναι πως η μόνη χρήση του είναι να φορτώνει με άγχος.
Μην κοιτάτε τους άλλους. Καθόλου.
stevedionys
Νεοφερμένος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.