Emma2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
δεν υπαρχει περιπτωση.κατι θα εχεις καταλαβει λαθος.κανουμε προγραμματισμο...και ειναι πολυ ενδιαφερον!!
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν υπαρχει περιπτωση.κατι θα εχεις καταλαβει λαθος.
οταν λες...θα εχω καταλαβει λαθος?
Όχι, υπάρχει. Κι εμείς κάναμε κάτι ψιλά. Με εντολές και τέτοια.δεν υπαρχει περιπτωση.κατι θα εχεις καταλαβει λαθος.
napstor
Δραστήριο μέλος
οι εντολες δεν ειναι πραγραμματισμος.Όχι, υπάρχει. Κι εμείς κάναμε κάτι ψιλά. Με εντολές και τέτοια.
γιατι νομιζεις οτι το ΑΕΠΠ ειναι προγραμματισμος?
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, υπάρχει. Κι εμείς κάναμε κάτι ψιλά. Με εντολές και τέτοια.
εμεις παλι κανουμε κατι χοντρα...εννοω, περσι ξεκινησαμε προγραμματισμο και φετος στο τμημα της επιλογης εχουμε παει σε πιο προχωρημενα προγραμματακια...φετος θα κανουμε ολη τη χρονια προγραμματισμο και ελαχιστες σελιδες απ το βιβλιο για να "ξεγελαμε" το υπουργειο...
ΥΓ: napstor, δε σημαινει οτι επειδη αυτο δε γινεται στο σχολειο σου εγω δεν καταλαβαινω τι κανω...
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
η pascal ομως ειναιοι εντολες δεν ειναι πραγραμματισμος.
γιατι νομιζεις οτι το ΑΕΠΠ ειναι προγραμματισμος?
napstor
Δραστήριο μέλος
γιατι κανουν παιδια λυκειου πασκαλ?και καταλαβενετε?αν,ναι,τι να πω.μπραβο και παλι μπραβο.η pascal ομως ειναι
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι κανουν παιδια λυκειου πασκαλ?και καταλαβενετε?αν,ναι,τι να πω.μπραβο και παλι μπραβο.
ναι κανουμε!(συγκεκριμενα, η πρωτη μου επαφη με την πασκαλ ηταν 1η γυμνασιου, αλλα φυσικα τα καναμε πολυ επιφανειακα και δε θυμαμαι τιποτα), η 2η στην τριτη γυμνασιου και τωρα πια κανουμε κανονικα(1η λυκειου)
napstor
Δραστήριο μέλος
αυτα τα σχολεια ειναι προτυπα.οχι σαν τα δικα μας τα παρακμιακα.ναι κανουμε!(συγκεκριμενα, η πρωτη μου επαφη με την πασκαλ ηταν 1η γυμνασιου, αλλα φυσικα τα καναμε πολυ επιφανειακα και δε θυμαμαι τιποτα), η 2η στην τριτη γυμνασιου και τωρα πια κανουμε κανονικα(1η λυκειου)
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ποιο σχολειο πας?αυτα τα σχολεια ειναι προτυπα.οχι σαν τα δικα μας τα παρακμιακα.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
ναι κανουμε!(συγκεκριμενα, η πρωτη μου επαφη με την πασκαλ ηταν 1η γυμνασιου, αλλα φυσικα τα καναμε πολυ επιφανειακα και δε θυμαμαι τιποτα), η 2η στην τριτη γυμνασιου και τωρα πια κανουμε κανονικα(1η λυκειου)
Όντως είστε πρότυπα. Εμείς στην πρώτη γυμνασίου μαθαίναμε μόνο το ms word και το ecxel. ΕΛΕΟΣ! :nono:
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εμεις αυτα καναμε στο κανονικο μαθημα απλα εχουμε μεχρι την πρωτη λυκειου και ομιλους(δεν ξερω αν εχετε, σαν ωρες που μαθαινεις κατι για την πλακα σου, διαλεγεις εσυ) κ εγω στην πρωτη γυμνασιου ειχα παει ομιλο πληροφορικης που μας εκαναν μια εισαγωγη σε pascal:no1:Όντως είστε πρότυπα. Εμείς στην πρώτη γυμνασίου μαθαίναμε μόνο το ms word και το ecxel. ΕΛΕΟΣ! :nono:
napstor
Δραστήριο μέλος
δεν το εχω ξανακουσει κατι τετοιο.πρωτη φορα.κ εμεις αυτα καναμε στο κανονικο μαθημα απλα εχουμε μεχρι την πρωτη λυκειου και ομιλους(δεν ξερω αν εχετε, σαν ωρες που μαθαινεις κατι για την πλακα σου, διαλεγεις εσυ) κ εγω στην πρωτη γυμνασιου ειχα παει ομιλο πληροφορικης που μας εκαναν μια εισαγωγη σε pascal:no1:
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.