Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλχημεία στην interpretation λοιπόν! https://www.youtube.com/watch?v=FL0u9QXNvEg
Μετά το κλαμπάκι...τι μας κάνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ενδιαφέρομαι να μελετήσω λίγο όπερα. Τα πιο κλασικά έργα ας πούμε. Δεν έχω γνώσεις μουσικές αλλά μου αρέσει και η κλασική και παρακολουθώ ευχάριστα όπερες. Καμιά ιδέα για το πως να το δω εγκυκλοπαιδικά το θέμα; Τα βιβλία και τα cd που είδα σε καταστήματα τύπου Public είναι έξω από τα όρια του πορτοφολιού μου δυστυχώς.
Ἡ ὄπερα εἶναι ἕνα δύσκολο εἶδος καὶ νομίζω ὅτι ἢ θὰ ἀρέσῃ σὲ κάποιον πολὺ ἢ δὲ θὰ τοῦ ἀρέσῃ καθόλου. Ἂν καὶ δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω ἐντρυφήσει πολὺ στὴν ὄπερα, ὑπάρχουν κάποια κομμάτια ποὺ μὲ συγκινοῦν. Κυρίως βέβαια εἶναι ἄριες τενόρων... Ἄκουσέ τα καὶ πὲς μου τὴ γνώμη σου...
La donna e mobile- Luciano Pavarotti (Rigoletto)
E lucevan le stelle- Placido Domingo (Tosca)
Nessun Dorma- Luciano Pavarotti (Turandot)
Amor ti vieta- Franco Corelli- Franco Corelli (Fedora)
Vesti la giubba- Luciano Pavarotti (Pagliacci)
Recondita armonia- Placido Domingo (Tosca)
Να βάλουμε καὶ λίγη Μαρία Κάλλας (O mio bambino carro)
Καὶ λίγο Wagner ( The ride of the Valkyries)
Σὰν εἰσαγωγὴ νομίζω ὅτι αὐτὰ εἶναι καλὰ κομμάτια. Γιὰ περισσότερη ἐμβάθυνση καλὸ εἶναι νὰ ψάξῃς μόνη σου. Πάντως παλιότερα ἡ καθημερινὴ εἶχε βγάλει μιὰ σειρὰ βιβλίων μὲ ὄπερες καὶ εἶχε μέσα καὶ cd. Μάλιστα τὴν ἔχω βρεῖ καὶ σὲ βιβλιοπωλεῖο. Ψάξε την. Δεν πρέπει νὰ εἶναι πολὺ ἀκριβή.
Menoula
Νεοφερμένος
Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =)
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας
paul95
Δραστήριο μέλος
Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie.
Sansy16
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι.
Johnny15
Επιφανές μέλος
SpyrusTheVirus
Νεοφερμένος
Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ).
Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω...
https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#!
dimitra12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.