Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
κι εγω σκεφτομαι να το κανω αυτο στο μελλον αλλα πιστευω πως ειναι αρκετα δυσκολο να δουλευεις παραλληλα και να εισαι και στην σχολη.γιατι θα εισαι μηχανικος,οχι πωλητης,και σιγουρα πρεπει να υπαρχει και η καταλληλη προετοιμασιαη αληθεια ειναι οτι οι κατασκευες ειναι το παθος μου...και πιστευω οτι απο τη στιγμη που εχεις ενα πτυχιο ειτε μηχανολογου ειτε πολιτικου μηχανικου στη κατοχη σου μπορεις πολυ ευκολα να δουλευεις με την ειδικοτητα του 1ου πτυχιου και να σπουδαζεις παραλληλα!περισσοτερα χρονια φοιτητης...ποιος δεν το θελει αυτο!να σε ρωτησω κατι...εσυ,ως πτυχιουχος,που στοχευεις και σε 2ο πτυχιο..εχεις σκεφτει το μεταπτυχιακο..η το εχεις αποκλεισει τελειως?
@geoste-εσυ εαν περασεις στις κατατακτηριες και μπεις μηχανολογους,θα δουλευεις παραλληλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
και εγω ετσι το σκεφτομαι.μακαρι να τα καταφερεις:no1:δεν πιστευω οτι ειναι θεμα μηχανικου ή πωλητη...εγω βαδιζω με τη λογικη οτι εχω ενα πτυχιο και δεν με νοιαζει ποσο καιρο θα κανω για το 2ο...4-5 χρονια...οπως και να εχει θα εχεις πτυχιο!
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
ευχαριστωσε ευχαριστω φιλε μου αν και ειναι νωρις να σκεφτομαστε το 2ο πτυχιο...ποσο μαλλον εσυ που εισαι ακομα σχολειο...οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα και για σενα...
αληθεια,εσυ σε ποια σχολη εισαι και ποια θες μετα σαν δευτερο πτυχιο?
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
"Πολιτικός-Μηχανολόγος Μηχανικός" (ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ)
Το μεταπτυχιακό δεν το έχω αποκλείσει, αλλά να σου πω την αλήθεια την "μπούχτισα" την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού. Θέλω να σπουδάσω και μια άλλη επιστήμη όσο πιο παραπλήσια γίνεται με του πολιτικού μηχανικού. Επιπλέον το μεταπτυχιακό δεν δίνει επαγγελματικά δικαιώματα και δεν μου χρειάζεται καθώς δουλεύω στο γραφείο του πατέρα μου. Όμως σε καμία περίπτωση δεν αρκούμαι σε ένα δίπλωμα.
Θα δώσω φέτος κατατακτήριες στους Μηχανολόγους ΕΜΠ. Αν περάσω έχει καλώς. Αν τύχει και δεν περάσω πάω για μεταπτυχιακό, φυσικά στο ΕΜΠ πάλι. Το μεταπτυχιακό είναι η καβάντζα μου.
-----------------------------------------
κι εγω σκεφτομαι να το κανω αυτο στο μελλον αλλα πιστευω πως ειναι αρκετα δυσκολο να δουλευεις παραλληλα και να εισαι και στην σχολη.γιατι θα εισαι μηχανικος,οχι πωλητης,και σιγουρα πρεπει να υπαρχει και η καταλληλη προετοιμασια
@geoste-εσυ εαν περασεις στις κατατακτηριες και μπεις μηχανολογους,θα δουλευεις παραλληλα?
Φίλε napstor, είσαι ακόμα πιτσιρικάς και ξέρω πως σκέφτεσαι. Θα δεις όμως όταν πάρεις το 1ο πτυχίο, θα ξέρεις αν σε παίρνει και για 2ο. Έχεις να δεις πολλά πράγματα ακόμα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο ακούγεται για κάποιον που πάει σε παρεμφερή σχολή με την σχολή αποφοίτησής του. Να θυμάσαι αυτό που λένε οι παλιοί: "Το 1ο πτυχίο είναι το δύσκολο".
napstor
Δραστήριο μέλος
απλα μου αρεσουν 2 αντικειμενα και οχι μονο ενα.ο μηχανικος και μετα ο κατασκευαστικος τομεας.ωποτε πρωτο πτυχιο ΗΜΜΥ ΑΠΘ και δευτερο μαλλον αρχιτεκτονικη ή πολιτικος μηχ. ή τοπογραφος στο ΑΠΘ παλιτωρα μηχανολογους μηχανικους...και θελω να τελειωσω και τους πολιτικους!η αληθεια ειναι οτι με παραξενευει το γεγονος οτι στην ηλικα των 15 σκεφτεσαι και τα 2 πτυχια..θελεις να μου εξηγησεις πως εγινε αυτο??
βεβαια εχω ακομα καιρο μεχρι να περασω και ειδικα μεχρι να γινω και πτυχιουχος.μπορει να εχω αλλαξει γνωμη εως τοτε οπως σωστα ειπε ο Γιωργος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σε ποιο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών σπουδάζεις αν επιτρέπεται;
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
gkoulou
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
1) Γιατί υπάρχουν σχολές που είναι πολύ δυσκολότερες από άλλες
2) Γιατί σε άλλες σχολές υπάρχουν καθηγητές που παιρνάνε μόνο με 5 και σε άλλες βάζουν 10 αβέρτα.
π.χ. Αν κάποιος έχει τελειώσει ΑΕΙ ιατρικής με 8 και κάποιος άλλος ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας με 8,01 τότε προτεραιότητα έχει ο δεύτερος γιατί έχει μεγαλύτερο βαθμό σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που καταταάσσει με βαθμό πτυχίο.
alexspan
Νεοφερμένος
xenia185
Νεοφερμένος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δική μου εκτίμηση και όχι απόλυτα βέβαιο είναι ότι για τους υποψήφιους για κατάταξη στο 5ο Εξάμηνο τα εξεταστέα μαθήματα θα είναι "Τεχνική μηχανική Ι-ΙΙ-ΙΙΙ","Στατική Ι","Μηχανική ρευστών".
Λιγο αργα( αλλα τωρα το προσεξα)...και σχεδον offtopic.. οι αποφοιτοι ΑΕΙ για εισαγωγη στο 5ο εξαμηνο εξεταζονται στα εξης μαθηματα:
1)Αναλυση 2
2)Τεχνικη Μηχανικη-Στατικη
3)Αντοχη Υλικων
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αλλιώς Μαθηματικό Α.Π.Θ με μεταπτυχιακό στα οικονομικά !
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.το ενα ειναι σχολη ΤΕΙ και το αλλο ΑΕΙ.Να ρωτησω κατι αλλο?? ισχυει οτι σε 2 χρονια θα εξισωθουν τα δυο πτυχια (Πολιτικων εργων υποδομης και Πολιτικων Μηχανικων??).. Γιατι αυτο και αν ειναι αδικο....
επιπλεον στο ΑΕΙ κανουν 5 χρονια ενω στο ΤΕΙ 4.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.