Συμφωνώ,είναι πολύ υπερβολικό.Προσωπικά είμαι ενάντια στο κάπνισμα και πιστεύω ότι μπορεί να βλάψει κάποιον άνθρωπο σε σημείο να του κάνει κακό..Αλλά όχι να τον σκοτώσει..
Ο,τι ειπε η Λενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι ειχε γινει με τον θειο μου. Μεσα σε 4 μηνες πεθανε.
Eιπε οτι ηταν καραφλος, αρα μηπως ειχε κανενα καρκινο(πνευμονα) και τα μαλλια του ειχαν πεσει απο τις χημειοθεραπειες;
Ετσι ειχε γινει με τον θειο μου. Μεσα σε 4 μηνες πεθανε.
μα απο αυτο πεθανε
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ το ειδα:p
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Καπνίζετε???Τι γνωμη εχετε για το τσιγάρο...?Θα δοκιμάζαρε ποτε αν δεν καπνιζετε ήδη.....?Γενικότερα πείτε τη γνώμη σας γι αυτο τελοσπαντων................
Καπνιζω σαν αραπης, δε με νοιαζει το ξερω οτι θα παω στην κολαση. Πιο πολυ μ'αρεσει να καπνιζω οταν κανω την αναγκη μου.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Καπνιζω σαν αραπης, δε με νοιαζει το ξερω οτι θα παω στην κολαση. Πιο πολυ μ'αρεσει να καπνιζω οταν κανω την αναγκη μου.
;;;Απο το τσιγαρο θα πας στην κολαση;
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εν τέλει, δοκίμασα από μια φίλη μου, όχι επειδή μου έδωσε, ούτε επειδή με επηρέασε, αλλά επειδή μου άρεσε πολύ το άρωμα του καπνού (old holborn πορτοκαλί ). Πέρισυ το καλοκαίρι έγινε αυτό, δεν έχω καπνίσει ποτέ συστηματικά. Άντε το πιο συχνό να ήταν μια φορά τη βδομάδα. Και μου αρέσει το νέο μέτρο, η μυρωδιά του καπνού στα μαλλιά μου την ώρα που πέφτω για ύπνο είναι εκνευριστική.
johnykim
Νεοφερμένος
Γενικά παντως απο την οικογένεια μονο η αδελφή μου καπνίζει και φυσικά έξω εννοείται..:p
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnykim
Νεοφερμένος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως:no1:Σε λίγο θα μας βάζουν πρόστιμα κ που αναπνέουμε έλεος.Την είδε τώρα το κράτος και βάζει αβέρτα πρόστιμα μπας κ βγάλει κανα φράγκο.Αι σταδιαλα.
Και κατι αλλο τους αντικαπνιστες-παθητικους καπνιστες τους καταλαβαινω αλλα και αυτοι τους καπνιστες δεν τους καταλαβαινουν??
Οσο ειναι παρανομο τοσο θα τους τρωει να καπνισουν...
napstor
Δραστήριο μέλος
θα συμφωνησω.δεν τους φτανει ο προϋπολογισμος και λενε κατσε να βγαλουμε το λαδι του κοσμακι με φορους για το καπνισμα.το φανταζομαι,θα εχουν και μηχανημα.επ εσυ για φυσα εδω να δουμε καπνιζεις,θα εχει και ειδικη ενδειξη για μαριχουαναΣε λίγο θα μας βάζουν πρόστιμα κ που αναπνέουμε έλεος.Την είδε τώρα το κράτος και βάζει αβέρτα πρόστιμα μπας κ βγάλει κανα φράγκο.Αι σταδιαλα.
Zed
Διάσημο μέλος
Σε λίγο θα μας βάζουν πρόστιμα κ που αναπνέουμε έλεος.Την είδε τώρα το κράτος και βάζει αβέρτα πρόστιμα μπας κ βγάλει κανα φράγκο.Αι σταδιαλα.
Όταν ρουφάγαμε τον καπνό και δεν μιλάγαμε, καλά ήταν. Δεν είχατε πρόβλημα. Τώρα να σας δω.
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
-----------------------------------------
Ακριβως:no1:
Και κατι αλλο τους αντικαπνιστες-παθητικους καπνιστες τους καταλαβαινω αλλα και αυτοι τους καπνιστες δεν τους καταλαβαινουν??
Οσο ειναι παρανομο τοσο θα τους τρωει να καπνισουν...
ρε γαμωτο. καπνισε ειτε σπιτι σου, ειτε σε εναν χωρο που δεν ενοχλεις καποιον. ναι θα υπαρχουν ειδικα διαμορφωμενοι χωροι για τους καπνιστες (ελπιζω) με καλο εξαερισμο
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
για να δουμε αν θα υπαρχουν....ναι θα υπαρχουν ειδικα διαμορφωμενοι χωροι για τους καπνιστες (ελπιζω) με καλο εξαερισμο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.