Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baby_pink
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είναι αυτές οι μούφες?????Καπνόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.Περίπου ένα χρόνο κανονικά.. Ας πούμε όταν δεν είχα έπαιρνα από καμία φίλη που είχε άλλη μάρκα..
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω αυτό κάνω συνήθως.Έ...το πολύ για κανα μίνα ακόμα θα την βρίζεις.Κάπνιζα με τράκα για μια εβδομάδα Ο,ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑ, μετά πήρα δικά μου, από muratti μέχρι marlboro (μη φανταστείτε πολλά, 1 τσιγάρο στις 3 μέρες κι αν), τα παράτησα, ξαναγόρασα ένα πακέτο πριν κανά μήνα, το τελείωσα πριν μια βδομάδα, και σήμερα ξανατράκαρα από την κολλητή μου γτ μου ήρθε. Δηλαδή δεν είμαι αρειμάνιος καπνιστής αλλά ούτε και α-κάπνιτος Εγώ θεωρώ πως είναι ένας ακριβός τρόπος για να πεθάνεις. Αλλά, δάσκαλε που δίδασκες. Παρ'όλα αυτά νομίζω πως μπορώ να βρίζω ακόμα την κολλητή μου που καπνίζει ένα πακέτο στις δυο μέρες
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω αυτό κάνω συνήθως.Έ...το πολύ για κανα μίνα ακόμα θα την βρίζεις.
γιατί το λες αυτό?
Guest 292010
Επισκέπτης
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν καπνίσεις δεν θα το καταλάβεις ποτέ.:xixi:Όχι ότι χάνεις κάτι σπουδαίο αλλά.......Νιώθετε κάτι όταν καπνίζετε?:emm:
-----------------------------------------
Γιατί σε λίγο καιρό θα σταματήσεις τις τράκες.γιατί το λες αυτό?
napstor
Δραστήριο μέλος
το προφανες ειναι να νοιωθεις ενα καπνο που κυλαει και ερεθιζει τον λαιμο σουΝιώθετε κάτι όταν καπνίζετε?:emm:
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί σε λίγο καιρό θα σταματήσεις τις τράκες.
Λες?:!:
Σήμερα της πήρα γιατί ένιωσα εσωτερικό κατναγκασμό
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιώθετε κάτι όταν καπνίζετε?:emm:
Στην αρχή μια πολύ μικρή ζαλάδα, όχι κάτι δυσάρεστο, απλά μικρή χαλάρωση. Είχα διαβάσει κάπου οτι η νικοτίνη χρειάζεται 8 δευτερόλεπτα για να φτάσει στον εγκέφαλο. Από κει και πέρα υποθέτω πως και οι χρόνιοι καπνιστές συνεχίζουν να χαλαρώνουν με το κάπνισμα, απλώς χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες νικοτίνης.
@dreamer δεν είναι απαραίτητο να γίνει καπνιστής ο άλλος. Μπορεί να έχει αυτοέλεγχο.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Α και είμαι σύμφωνος με την απαγόρευση του στους δημόσιους χώρους.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
papaki94
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν καπνίζω και είμαι φανατικός αντικαπνιστής
Και εγώ !!!!! Με ενοχλεί πολύ ο καπνός !!!!!!
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.