babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καντε σφηνακι παρτυ αλλα στην θεση της βοτκας του ουρσους και της τεκιλας βαλτε γαλα πορτοκαλαδες και σπριτε
Oοοοτι πεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λπν Λπν αν καποιος ακμα διαβα2ει αυτο τ μνμ ΒΟΗΘΕΙΑ ! Σ αρκετο0ς μηνες 4 συγκεκριμενα γινομε 13 ΝΑι ναι εχω κερδισει χρονο και θελω να κανω ενα πραγματικα υπεροχο παρτυ αλλα μ λιγα χρηματα ιδεες κ επεισης αν εχετε ν μου προτεινετε καποιθο καταστημα που να νοικιαζει φωτορυθμικα κ ηχεια
Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!!
project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω
cha0s
Περιβόητο μέλος
project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω
απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες...
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπουαπ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες...
takis94
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου
Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst
Αυταααα ειναι
Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ!
Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο !
Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις
Εεεεγινε
Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι?Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο !
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι?
Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε !
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες...
Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα.
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αυταααα ειναι
Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο !
Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free).
Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free).
Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν !
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι.
Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ;
babo0ska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι.
Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη
Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ;
Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας !
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Την έχεις δει την ταινία;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.