fockos
Επιφανές μέλος

γενική ιατρική έχει να κάνει με τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σου αρέσει;οχι φιλε δεν τρολαρω.απλα δεν μπορω τα νοσοκομεια.το ξερω οτι ολοι λενε τι χαζομαρες λεω απλα πανω στην απελπισια να μην πανε χαμενα τα χρονια σπουδων λεω αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

ναι αλλα πως θα βγαλω λεφτα ρε φιλε.να παω να καθαρισω σκαλες?δεν εχω αλλη επιλογη δυστυχωςΔική σου απόφαση φίλε.Αλλά δε φοβάσαι ότι θα ζήσεις μίζερη ζωή κάνοντας κάτι που δε σαρέσει για όλη σου τη ζωή?
εκει νομιζω περνας απο ολες τις κλινικες οποτε γτ να φαω τη λεζα ετσι.πρωτοβαθμια εννοεις δηλαδη τα απολυτως βασικα?γενική ιατρική έχει να κάνει με τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σου αρέσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αλλα πως θα βγαλω λεφτα ρε φιλε.να παω να καθαρισω σκαλες?δεν εχω αλλη επιλογη δυστυχως
Φίλε μην υποτιμάς καμία δουλειά.Εγώ θα σου λεγα να μην βγάζεις από το μυαλό σου τελείως την σκέψη να δουλέψεις ως καθαριστής σκαλιών.Σίγουρα είναι πιο κουραστική αλλά αν καθαρίζεις πολλές θα βγάζεις καλά λεφτά και θα ζεις αξιοπρεπώς.Θα μάθεις τη δουλειά καλά και μπορείς να ανοίξεις δικό σου καθαριστήριο αύριο μεθαύριο.Όπως και να χει , δική σου η απόφαση.Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις.!
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

ενταξει ρε φιλε εγω ρωταω σοβαρα εσυ ειρωνευεσαι.Ειναι πολλοι στη θεση τη δικη μου οποτε καλον ειναι να δινουμε σοβαρες απαντησειςΦίλε μην υποτιμάς καμία δουλειά.Εγώ θα σου λεγα να μην βγάζεις από το μυαλό σου τελείως την σκέψη να δουλέψεις ως καθαριστής σκαλιών.Σίγουρα είναι πιο κουραστική αλλά αν καθαρίζεις πολλές θα βγάζεις καλά λεφτά και θα ζεις αξιοπρεπώς.Θα μάθεις τη δουλειά καλά και μπορείς να ανοίξεις δικό σου καθαριστήριο αύριο μεθαύριο.Όπως και να χει , δική σου η απόφαση.Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις.!
fockos
Επιφανές μέλος

φίλε αν είναι μια δουλειά που μπορείς κάποιος να τεμπελιάσει χωρίς να το ξέρουν οι αλλοι αυτή είναι η ιατρική....ενταξει ρε φιλε εγω ρωταω σοβαρα εσυ ειρωνευεσαι.Ειναι πολλοι στη θεση τη δικη μου οποτε καλον ειναι να δινουμε σοβαρες απαντησεις
Επίσης μη συγκρίνεις τις @@κιες που έκανες στο προπτυχιακό με την ειδικότητα μπορεί να μη σου αρέσει το μάθημα στο προπτυχιακό αλλά όταν μπεις στνη πράξη να το λατρέψεις.
αν δε σου αρέσει τπτ θέλεις να εισαι τουρίστας, να κάνεις light εφημερίες που να κοιμάσαι τα βράδια πήγαινε παιδοψυχιατρική... και τέλος
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για κάποιον που δεν τα έχει καλά με την ιατρική καλό θα ήταν να μην ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα καθόλου και να μην επιλέγει ειδικότητες στην τύχη.επισης για καποιον που δεν τα χει καλα με ιατρικη καλη ειδικοτητα ειναι η ψυχιατρικη.εκει το παιζεις φιλοσοφος και κονομας.απλα σιγουρα εκει βιωνεις ακραιες καταστασεις με σχιζοφρενεις κτλπ και δεν νομιζω να μπορεις να λουφαξεις.αλλα με μηδενικο ιατρικο υποβαθρο μπορεις να κοροιδεψεις ανετα.2 3 φαρμακα μαθαινεις της δουλειας και απο κει και περα ρωτας τον αλλον πως ειναι η διαθεση σου και κοροιδευεις.
Δεν περιέγραψες κάποιον ψυχίατρο σε αυτό το ποστ αλλά έναν εγκληματία που δεν έχει ιδέα τι κάνει.
fockos
Επιφανές μέλος

Παιδοψυχιατρική πιο safety γιατι γενικα στα παιδιά σπάνια μπαίνουν φάρμακα, φυσικά υπσρχει και ένα μεγάλο κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας, μπουλινκ κοκ. Που θέλει προσοχή σλλα στις ψυχοθεραπεια και σε συτα παίζουν μπάλα και οι ψυχολόγοι.επισης για καποιον που δεν τα χει καλα με ιατρικη καλη ειδικοτητα ειναι η ψυχιατρικη.εκει το παιζεις φιλοσοφος και κονομας.απλα σιγουρα εκει βιωνεις ακραιες καταστασεις με σχιζοφρενεις κτλπ και δεν νομιζω να μπορεις να λουφαξεις.αλλα με μηδενικο ιατρικο υποβαθρο μπορεις να κοροιδεψεις ανετα.2 3 φαρμακα μαθαινεις της δουλειας και απο κει και περα ρωτας τον αλλον πως ειναι η διαθεση σου και κοροιδευεις.
Στις ακραίες καταστάσεις βαζεις συγκεκριμένα φάρμακα .. που εμπειρικά θα τα μαθεις. Το.κακo ειναι ι οτι η αναμονή ειναι ταιραστια.
Πα.Κ
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι πως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί καταρτισμένοι ψυχίατροι με ορθολογική σκέψη και όρεξη να βοηθήσουν. Είναι κρίμα να επιλέγεται η παρούσα ειδικότητα ως η εύκολη λύση. Θα προκύψουν αδιέξοδα και θα γίνουν λάθη που ίσως στοιχίσουν αρκετά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Βασιλης1234
- MarcoReus
- bboys
- meh
- ores
- NATURALLE
- Christr22
- Marianna.diamanti
- elevag
- despoina13
- sotirislk
- anastasia papa
- GV221
- OmniDoctor
- Trelakias
- mvas
- tan07
- ~Sonne~
- alexa-24
- Than003
- admytfe1234
- Peter Pan13
- BillyTheKid
- Billprs
- sophiaa
- dr.georgepz
- Maraki2
- olakalathapane
- JasonL
- P.Dam.
- estrela
- roud
- Nocommingback
- Shade17
- Johanna Mark
- Marple
- eukleidhs1821
- Πα.Κ
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Appolon
- Eirinakiii8
- drstathis
- Ανώνυμη
- spring day
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- maria2001
- Xara
- Κλημεντίνη
- BioChemical
- SlimShady
- Αλκης Κ.
- kiyoshi
- panamixagr97
- mechaniceng
- _Aggelos123
- Dr House
- Cassano
- gwgw_5
- Evimgr
- Fanoual
- Libertus
- jul25
- Λέων Συγγ
- MarilynSt
- T C
- suaimhneas
- cel123
- uni77
- barkos
- Zetakallipidou
- tsiobieman
- Eua5
- Pharmacist01
- Ryuzaki
- Jocaste
- Γατόπαρδος.
- jimis2001
- adonman
- fockos
- Johnman97
- tymvorixos
- harry akritas
- Trolling Stones
- JerryPap
- Unseen skygge
- TonyMontanaEse
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- Athens2002
- hirasawayui
- mitsos14
- Steffie88
- george777
- alexrami
- Memetchi
- vasilikiant
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.