Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Υπάρχει και σωστό και λάθος απλά το καθένα ερμηνεύεται αλλιώς στα μάτια του καθενός.
Πιστεύεις στην πλειονότητα όχι γιατί στα 5 σου έκατσες και ψάχτηκες για τα περί θρησκείας αλλά γιατί οι γονείς σου από μικρό σου δηλητηρίασαν το μυαλό με αυτό που θεωρούν αυτοί σωστό για να φτάσεις σε μια ηλικία να λες "όχι εγώ είμαι συνειδητοποημένος ξέρω γιατί πιστεύω". Η ειρωνία είναι βέβαια πως δεν έχω δει κανένα "συνειδητοποιημένο" πχ βουδιστή να ήταν μικρός χριστιανός. Τώρα το αν οι θρησκευτικές αντιλήψεις είναι κάτι τόσο ισχυρό που δε γίνεται να αλλάξει εξαρτάται το άτομο και πίστεψέ με δεν τιμάει κανένα να λέει και τέτοιο για τις απόψεις του.
Ο καθε ενας αποφασιζει για τον εαυτο του! Στο θεμα περι θρησκειας δεν σε επορεαζει.οθτε η οικογενεια σου! Εχω μα καθηγητρια τρελη μιλαμε με την εκκλησια προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να μας κανει να γινουμε σαν κιναυτη... Αλλα τιπτα δεν γινετε με τν πιεση σε αυτο το θεμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Ο καθε ενας αποφασιζει για τον εαυτο του! Στο θεμα περι θρησκειας δεν σε επορεαζει.οθτε η οικογενεια σου! Εχω μα καθηγητρια τρελη μιλαμε με την εκκλησια προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να μας κανει να γινουμε σαν κιναυτη... Αλλα τιπτα δεν γινετε με τν πιεση σε αυτο το θεμα
Yeah right...
Για αυτό βαφτίζουν τα παιδιά όταν είναι ακόμα ενός έτους και δεν μπορούν καλά καλά να αρθρώσουν μία λέξη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Yeah right...
Για αυτό βαφτίζουν τα παιδιά όταν είναι ακόμα ενός έτους και δεν μπορούν καλά καλά να αρθρώσουν μία λέξη...
Ναι ρε συ αλλα οταν το νωρο γινει εφηβος η ακομα και παιδι μπορει σταματησει να.ακουει την μανα του γι αυτο το θεμα... Το οτι βαπτιζεσαι δεν παιζει ρολο... Μπορεις να αλλαξειςνθρησκια δεν ειναι κατι μονιμο
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ναι ρε συ αλλα οταν το νωρο γινει εφηβος η ακομα και παιδι μπορει σταματησει να.ακουει την μανα του γι αυτο το θεμα... Το οτι βαπτιζεσαι δεν παιζει ρολο... Μπορεις να αλλαξειςνθρησκια δεν ειναι κατι μονιμο
Λολ,τι σχεση εχει η μανα του?Το θεμα ειναι,οτι η κοινωνια ουσιαστικα σε τοποθετει στον θεσμο της εκκλησιας της,με το βαπτισμα.Δεν σε ρωταει καν,αμα θελεις να βαπτιστεις ή οχι.Εκτος και αμα βαπτιζουν μωρο-θαυμα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Λολ,τι σχεση εχει η μανα του?Το θεμα ειναι,οτι η κοινωνια ουσιαστικα σε τοποθετει στον θεσμο της εκκλησιας της,με το βαπτισμα.Δεν σε ρωταει καν,αμα θελεις να βαπτιστεις ή οχι.Εκτος και αμα βαπτιζουν μωρο-θαυμα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ετσι πρεπει...
Από εδώ ξεκινάει το λάθος του συλλογισμού σου.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αφου ετσι πρεπει... Αν δεν πιστευουν δεν βαπτιζουν τα παιδια τους..
Γιατι πρεπει?Ποιος οριζει τι πρεπει και τι δεν πρεπει?
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις;Από εδώ ξεκινάει το λάθος του συλλογισμού σου.
Η θρησκεια μαςΓιατι πρεπει?Ποιος οριζει τι πρεπει και τι δεν πρεπει?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Η θρησκεια μας
Τό θρήσκευμα στο οποίο θα ανείκει κανείς πρέπει ο ίδιος να το επιλέγει και όχι να του το επιβάλουν.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Δεν φταιω και γι αυτο...
οσο συμμετεχεις σε αυτο εισαι μερος του προβληματος
antonisd95
Δραστήριο μέλος
Αν η μάνα πιστεύει, τότε θα βαφτίσει και το παιδί της επειδή έτσι γουστάρει...οπότε σε βαφτίζει και όταν μεγαλώσεις σε αφήνει να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις ή όχι τον δρόμο αυτό. ΑΠΛΌ...δεν είναι μαθηματικά.
Γιατι πρεπει?Ποιος οριζει τι πρεπει και τι δεν πρεπει?
Γιατί πρέπει ; ποιος ορίζει ότι δεν πρέπει να βαφτιστεί;
edit:
Τό θρήσκευμα στο οποίο θα ανείκει κανείς πρέπει ο ίδιος να το επιλέγει και όχι να του το επιβάλουν.
Χμμμ...ναι...δεν το σκεφτήκαμε να δώσουμε την επιλογή σε ένα νεογέννητο παιδί να επιλέξει. Θα μου πεις " ποιος είπε νεογέννητο; ας το αφήσουμε να μεγαλώσει και ας αποφασίσει το ίδιο" .Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά έτσι γίνεται.Το ότι βαφτίζεσαι δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
οσο συμμετεχεις σε αυτο εισαι μερος του προβληματος
Δεν ειμαι καμια που να τρεχει ολο στις εκκλισιες κλπ κλπ..
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Δεν ειμαι καμια που να τρεχει ολο στις εκκλισιες κλπ κλπ..
σε εκκλισιες δεν πας
σε εκκλησιες μηπως?
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ο Ορθολογισμος.Το μωρο δεν εχει την νοητικη δυνατοτητα σε τετοια μικρη ηλικια να δηλωσει ή να μην δηλωσει θρησκο.
Αρα,απο την στιγμη που δεν συμφωνει το ιδιο,λεγεται εξαναγκασμος.
Αυτο βεβαια συμβαινει επειδη κακως,η εκκλησια σχετιζεται αμεσα με το κρατος.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
σε εκκλισιες δεν πας
σε εκκλησιες μηπως?
Παω αλλα οχι παντα!
libertad
Νεοφερμένος
antonisd95
Δραστήριο μέλος
Ο Ορθολογισμος.Το μωρο δεν εχει την νοητικη δυνατοτητα σε τετοια μικρη ηλικια να δηλωσει ή να μην δηλωσει θρησκο.
Αρα,απο την στιγμη που δεν συμφωνει το ιδιο,λεγεται εξαναγκασμος.
Αυτο βεβαια συμβαινει επειδη κακως,η εκκλησια σχετιζεται αμεσα με το κρατος.
Το μωρό επίσης δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξει, αν θα παραμείνει στην ζωή, διότι δεν ήταν επιλογή του να έρθει στον κόσμο.Ήταν επιλογή των γωνιών του.Μάντεψε λοιπόν ποιος θα αποφασίσει για το βάφτισμα.
Mercury
Επιφανές μέλος
Αν η μάνα πιστεύει, τότε θα βαφτίσει και το παιδί της επειδή έτσι γουστάρει...οπότε σε βαφτίζει και όταν μεγαλώσεις σε αφήνει να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις ή όχι τον δρόμο αυτό. ΑΠΛΌ...δεν είναι μαθηματικά.
edit:
Χμμμ...ναι...δεν το σκεφτήκαμε να δώσουμε την επιλογή σε ένα νεογέννητο παιδί να επιλέξει. Θα μου πεις " ποιος είπε νεογέννητο; ας το αφήσουμε να μεγαλώσει και ας αποφασίσει το ίδιο" .Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά έτσι γίνεται.Το ότι βαφτίζεσαι δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο.
Λές μαλακίες!!
Το παιδί δεν ανήκει στους γονείς.Δεν ειναι κτήμα τους.το μόνο που έχουν υποχρέωση να κάνουν,είναι να το μεγαλώσουν σωστά.
Όταν βαφτίζεσαι απο μικρός,και τρώς όλη αυτή την προπαγάνδα απο τα γενοφάσκια σου,είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσεις να ξεφύγεις μετά.Για αυτό θα πρέπει να σταματήσουν οι βαφτίσεις και οι προσυλητισμοί πρίν τα 18.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- phleidhs
- Samuel
- Johanna Mark
- statistikos
- Steliosgkougkou
- Παναγιώτης L
- jYanniss
- Theodora03
- Georgekk
- Μικρή πεταλούδα
- constansn
- Eri0611
- De Broglie
- augustine
- giannhs2001
- spring day
- charmander
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Appolon
- Πα.Κ
- ister
- Maynard
- the purge
- Αναστασία197
- Meow
- nimbus
- Joji
- Arvacon
- Kokro
- Unboxholics
- Dionyshs1
- Memetchi
- Nala
- KingPoul
- ΘανάσοςG4
- oups
- χημεια4λαιφ
- Scandal
- jj!
- Drglitterstar
- eukleidhs1821
- SlimShady
- tsiobieman
- Paragontas7000
- hlias2000
- Gus Roger10
- george777
- barkos
- Darkking
- qwertyuiop
- Μάρκος Βασίλης
- Nikos 7
- ~Melania~
- T C
- edweimaste
- Unseen skygge
- Athens2002
- PanosCh002
- eri548
- Thanos_D
- Κλημεντίνη
- stefan
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Ggpg
- J.Cameron
- fmarulezkd
- cynzp
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.