Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
evangeline γιατί έτσι το αγγούρι φαίνεται γλυκό ατζούδι άμα οι άλλοι τρώνε πίκλες, εννοώ πως θα λένε αφού περάσουν ότι εγώ πέρασα σα σούπερμαν τα δύσκολα ενώ ο άλλος εε νταξ στα εύκολα έγραψε καλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mόνο που έτσι που 'ναι φτιαγμένο αυτό το σύστημα,όποια κατεύθυνση διαλέξεις,στο "αντίστοιχο" Πανεπιστήμιο θα πας.εχεις αδικο. μπορει να μην ειναι κι ο,τι καλυτερο το εκπαιδευτικο συστημα, αλλα με τις γνωσεις αυτες μπαινεις στο πανεπιστημιο
Δε μπορώ εγώ που ήμουν θετική να πάω να σπουδάσω Προγραμματισμό ας πούμε...ε,μαλακία είναι-γιατί δεν έχω καν έρθει σε επαφή με τον προγραμματισμό στο σχολείο!
cutedreams1384
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Κοινωνιολογία από 1ο πεδίο όμως με ποινή.
Αστυνομίες κλπ χρειάζεται από 5ο πεδίο με μάθημα επιλογής Μαθηματικά γενικής και 7ο μάθημα Αρχές οικονομικής θεωρίας.
Πώς συσχετίζεις κοινωνιολογία με στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές;
Αν θες Κοινωνιολογία το συνηθισμένο είναι να πας θεωρητική.
Τα άλλα από όπου θες αλλά μέσω 5ου πεδίου.
cutedreams1384
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η ιστορία γενικής είναι δύσκολο βέβαια μάθημα. Από τεχνολογική και θετική έχεις ποινή στο 1ο πεδίο και το maximum των μορίων που μπορείς να πιάσεις είναι 18600, βέβαια οι κοινωνιολογίες έχουν χαμηλότερες βάσεις.
cutedreams1384
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πεδία: Τα επιστημονικά πεδία που είναι προσβάσιμα από συγκεκριμένες κατευθύνσεις (π.χ. το 1ο πεδία είναι προσβάσιμο από τη θεωρητική).τι ειναι τα πεδια ? και τι οι ποινες ??
Ποινές: Αν είσαι σε κάποια κατεύθυνση, αλλά στοχεύεις σε άλλο πεδίο, πέραν αυτών της κατεύθυνσής σου, χάνεις 1400 μόρια (π.χ. Είσαι θετική και παίρνεις μάθημα επιλογής την Ιστορία γενικής, ώστε να δηλώσεις σχολές του 1ου πεδίου της θεωρητικής. Χάνεις 1400 μόρια).
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τσέκαρε αυτό για τα πεδία και τις κατευθύνσεις.τι ειναι τα πεδια ? και τι οι ποινες ??
(όπου λέει «Και στα άλλα Επιστημονικά Πεδία με μικρότερες πιθανότητες επιτυχίας», ανάτρεξε σε αυτό που είπε ο jj για τις ποινές)
Δεν κάνατε ΣΕΠ στην Α' Λυκείου;
cutedreams1384
Νεοφερμένος
nafs
Διάσημο μέλος
ΣΕΠ δεν είχε το νέο σύστημα φέτος.Δεν κάνατε ΣΕΠ στην Α' Λυκείου;
Μόνο Γ΄ γυμνασίου κάναμε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχει ΣΕΠ η Α' λυκείου. Εδώ που τα λέμε, ούτε εμείς της γ' γυμνασίου κάναμε, επειδή δεν ερχόταν ο καθηγητής. Τι να πεις;Δεν κάνατε ΣΕΠ στην Α' Λυκείου;
Όποιος ψάχνεται τα ξέρει αυτά, πια
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πρόσεξε τον χρόνο του ρήματος Είπα "δεν έχει", όχι "δεν είχε"Εγώ πέρυσι, 'Α λυκείου, έκανα ΣΕΠ στο δεύτερο τετράμηνο πάντως jj!.
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε μας πάντως δεν είπαν τίποτα.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
ααα..καταλαβα.! ευχαριστω πολυ παιδια για τν βοηθεια σας.!! σεπ καναμε στν γ γυμνασιου αλλα δν μας μιλησαν για αυτα τα πραγματα! :/ στν α λυκειου με το καινουργειο συστημα το καταργησανε ...
ΣΕΠ δεν είχε το νέο σύστημα φέτος.
Μόνο Γ΄ γυμνασίου κάναμε.
Η φετινή Α' Λυκείου δεν έκανε ΣΕΠ, γιατί πιστεύανε ότι θα πάμε με το νέο σύστημα, αλλά...
Wow. Όλα αυτά από μία φράση μου.Δεν έχει ΣΕΠ η Α' λυκείου. Εδώ που τα λέμε, ούτε εμείς της γ' γυμνασίου κάναμε, επειδή δεν ερχόταν ο καθηγητής. Τι να πεις;
Καλά, κι εμείς που κάναμε, μόνο για τις σχολές ανά πεδία μιλήσαμε - πράγματα για τα οποία ήμουν ήδη ενημερωμένος μέσω internet.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
.
>Διαγωνίζονται όλοι επί ίσοις όροις. Δε νοείται το επιχείρημα "ήταν δύσκολα για θεωρητικούς".
Tότε και στην έκθεση δεν υπάρχει η δικαιολογία είμαι από θετική-τεχνολογική και μου φάνηκε δύσκολη η ομότιμη καθηγήτρια (που κανείς σχεδόν δεν την ήξερε και την έβριζαν)...Έτσι χρειάζεται στην έκθεση και του χρόνου για περίληψη κείμενο του Ζουράρι!
Σημείωση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από το thread [23/5/2012] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
Johnny15
Επιφανές μέλος
Tότε και στην έκθεση δεν υπάρχει η δικαιολογία είμαι από θετική-τεχνολογική και μου φάνηκε δύσκολη η ομότιμη καθηγήτρια (που κανείς σχεδόν δεν την ήξερε και την έβριζαν)...Έτσι χρειάζεται στην έκθεση και του χρόνου για περίληψη κείμενο του Ζουράρι!
Για την έκθεση πιο πολύ οι θεωρητικοί γκρινιάζουν παρά οι τεχνολογικοί. Όσους ξέρω τουλάχιστον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Vasilis125
- Hased Babis
- Aggel0sss
- Deadly_sorrowX
- Than003
- BoredPanda
- Mariahj
- Schlimazel
- anastasis06
- Fanimaid123
- mariadat
- Alexecon1991
- _Aggelos123
- J.Cameron
- Darkking
- Daydreamer
- Georgia110
- vivus
- Λαμπρινηη
- dimlevi
- pinkheart
- lnesb
- Rene2004
- Anonym0s
- luisnazariodelima
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- tsiobieman
- nicole1982
- Viedo
- Revekka
- Dimitris9
- fockos
- Kostakis45
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Barka
- Christina947
- CELTICS FAN
- Bak563
- Johnman97
- eri548
- Αριάνα123
- Μάρκος Βασίλης
- Belle26
- MarcoReus
- T C
- PanosBat
- hirasawayui
- stefan
- Αλκης Κ.
- roud
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Monster Hunter
- charmander
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.