fenia00
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΥΣΙΚΗ: Δεν μου αρέσει καθόλου,είμαστε ακόμα κρούσεις και δε ξέρω για ποιο λόγο τη συχαίνομαι τόσο(από πάντα υπήρχε σχέση μίσους μεταξύ μας )
ΧΗΜΕΙΑ: Δεν ξέρω γιατί,αλλά αυτό το μάθημα το αγαπώ πολύ!!Είναι το αγαπημένο μου από την κατεύθυνση και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ωραίο μάθημα,βέβαια θέλει αρκετό διάβασμα και αρκετή αποστήθιση σε ορισμένα σημεία
ΕΚΘΕΣΗ Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από πέρυσι και πρόπερσι οπότε μου φαίνεται το ίδιο όπως παλιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
ΜαθιουδακηΛοιπόν, εγώ είμαι θετική κατεύθυνση με βιολογία και καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα των θερινών είπα να διατυπώσω τις εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής.
Φυσική: Οι κρούσεις είναι αρκετά συμπαθητικές, αλλά φοβάμαι τις ταλαντώσεις που ακολουθούν. Επίσης ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα βοήθημα, να προτιμήσω Μαθιουδάκη ή Σαββάλα?
Χημεία: Δεν θα έλεγα ότι είναι το πιο εύκολο μάθημα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι βατή.
Βιολογία: Ενδιαφέρον μάθημα, αλλά έχει ΠΑΡΑ πολύ γράψιμο.
Έκθεση: Μου φαίνεται ίδια με τις προηγούμενες χρονιές.
Καλό κουράγιο σε εμάς του '00 και σε όσους ξαναδίνουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Ιστορία κατ: Η ιστορία είναι υπέροχη έτσι και αλλιώς, αλλά η ιστορία κατεύθυνσης είναι καταπληκτική! Νιώθω πολύ αισιόδοξος για αυτό το μάθημα.
Λατινικά: Το χειρότερό μου. Αν και πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα από γλωσσολογικής άποψης, ο τρόπος διδασκαλίας της μου φαίνεται απαίσιος. Δεν είναι το εύκολο μάθημα σε καμία περίπτωση, και έχω αρκετά κενά, τα οποία όμως θέλω να πιστεύω πως θα τα καλύψω εγκαίρως.
Μαθηματικά γεν: ΟΚ, τίποτα το εξαιρετικά δύσκολο ή πολύπλοκο, κάποια σημεία είναι ψιλοστριφνά, αλλά εντάξει, θεωρώ πως θα στρώσει στη πορεία. Ευχάριστο μάθημα overall.
Παιδάκια μου πείτε μου πώς σας φαίνονται τα αρχαία! Είτε γνωστό είτε άγνωστο.
Το άγνωστο, ενώ γενικά μου αρέσει πολύ, δεν κάναμε καλή αρχή φέτος. Στη γραμματική και στο συντακτικό δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά η μετάφραση των κειμένων απλά δε μου βγαίνει. Είτε δεν αποδίδω σωστά το νόημα και καταλαβαίνω κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφει, είτε δεν μπορώ καν να καταλάβω τι λέει το κείμενο και δεν μπορώ να αποδώσω τη μετάφραση. Με τα κείμενα πέρσι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα
Το γνωστό είναι συμπαθητικό, λίγο βαρετό, αλλά οκ, προς το παρόν δεν έχει κάποια δυσκολία, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μετάφραση είναι πάντα περίεργη και σπάνια βγάζει πραγματικά νόημα, μη σε ανησυχεί. Αλλά αν μπορείς να βγάλεις το συντακτικό θα μάθεις πώς να βγάλεις και μετάφραση γρήγορα! Μη νομίζεις δηλαδη ποτέ ότι θα βγάλεις καμιά μετάφραση που τη διαβάζεις κι είναι σαν ένα οποιοδήποτε αλλο κείμενο στη νέα ελληνική.Το άγνωστο, ενώ γενικά μου αρέσει πολύ, δεν κάναμε καλή αρχή φέτος. Στη γραμματική και στο συντακτικό δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά η μετάφραση των κειμένων απλά δε μου βγαίνει. Είτε δεν αποδίδω σωστά το νόημα και καταλαβαίνω κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφει, είτε δεν μπορώ καν να καταλάβω τι λέει το κείμενο και δεν μπορώ να αποδώσω τη μετάφραση. Με τα κείμενα πέρσι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα
Το γνωστό είναι συμπαθητικό, λίγο βαρετό, αλλά οκ, προς το παρόν δεν έχει κάποια δυσκολία, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Ο Πρωταγόρας είναι ύπουλος, να ξέρεις. Φαίνεται εύκολος αλλά έχει σημεία κυρίως δομής/διάρθρωσης του λόγου που χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή για να κατανοησεις πραγματικά το έργο. Αλλά όχι δεν είναι δύσκολος σε καμία περίπτωση. Γερά!
Θα μπορούσα κάποια στιγμη θεωρητικά μου πουλιά να σας γράψω κάποια βασικά πράγματα για κάθε ενότητα σαν 5-10 ας πούμε λέξεις κλειδιά για κάθε μία. Μιας και απ όσο θυμάμαι κάποιοι δεν κάνουν φροντιστήριο πείτε μου αν θέλει κάποιος αν νομίζει πως θα του φανούν χρήσιμα.
maniamanitsa
Νεοφερμένος
Η μετάφραση είναι πάντα περίεργη και σπάνια βγάζει πραγματικά νόημα, μη σε ανησυχεί. Αλλά αν μπορείς να βγάλεις το συντακτικό θα μάθεις πώς να βγάλεις και μετάφραση γρήγορα! Μη νομίζεις δηλαδη ποτέ ότι θα βγάλεις καμιά μετάφραση που τη διαβάζεις κι είναι σαν ένα οποιοδήποτε αλλο κείμενο στη νέα ελληνική.
Ο Πρωταγόρας είναι ύπουλος, να ξέρεις. Φαίνεται εύκολος αλλά έχει σημεία κυρίως δομής/διάρθρωσης του λόγου που χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή για να κατανοησεις πραγματικά το έργο. Αλλά όχι δεν είναι δύσκολος σε καμία περίπτωση. Γερά!
Θα μπορούσα κάποια στιγμη θεωρητικά μου πουλιά να σας γράψω κάποια βασικά πράγματα για κάθε ενότητα σαν 5-10 ας πούμε λέξεις κλειδιά για κάθε μία. Μιας και απ όσο θυμάμαι κάποιοι δεν κάνουν φροντιστήριο πείτε μου αν θέλει κάποιος αν νομίζει πως θα του φανούν χρήσιμα.[/QUOTE
Εγω θα το ηθελα πολυ.
Παιδια μια ερωτηση...
Ιστορια πρωτο κεφαλαιο,αρχαια ολη η πρωτη εισαγωγη συν τα 7 πρωτα κειμενα κ γραμματικη συντακτικο,λατινικα 5 κειμενα συν γραμματικη συντακτικο ειναι οκ για θερινη προετοιμασια?
1)ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΣ ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ
2)Ηρεμια και καθολου αγχος. Μια χρονια ειναι, με διαφορα η πιο γρηγορη απο τα σχολικα σας χρονια, οσο διαβαζετε να μην εχετε κανενα φοβο. Ολα καλα θα πανε και θα εχετε αναλογο αποτελεσμα.
3) Να λειπει η ηττοπαθεια απο την καθημερινοτητα σας. Σιγουρα καποια στιγμη θα συναντησετε καποια δυσκολα ή μια αποτυχια σε ενα διαγωνισμα. Καθολου στεναχωρια. Μαθετε απο τα λαθη σας ωστε να γινετε καλυτεροι. Καλυτερα να τα κανετε οταν πρεπει παρα εκεινη τη μερα.
4) Δωστε χρονο στον εαυτο σας. Αν νιωσετε εξαντληση ή <<σκαλωμα>> καντε ενα διαλειμμα, οσο εσεις χρειαζεστε ειτε με τη μπρφη αποστασης απο το γραφειο σας ειτε με τη μορφη υπνου. Μονο σε κακο θα σας βγει η υπερβολικη εξαντληση, ποσο μαλλον αν αρχισει πριν το νεο ετος.
Καλο κουραγιο! Σχεδον τελειωσατε
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα το ηθελα πολυ.
Παιδια μια ερωτηση...
Ιστορια πρωτο κεφαλαιο,αρχαια ολη η πρωτη εισαγωγη συν τα 7 πρωτα κειμενα κ γραμματικη συντακτικο,λατινικα 5 κειμενα συν γραμματικη συντακτικο ειναι οκ για θερινη προετοιμασια?
Για να μην επιβαρυνουμε αυτό το νήμα θα το γράψω στα Αρχαία Κατεύθυνσης και θα παραθέσω εδώ το λινκ.
Ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς δε χρειάζεται άγχος! Σε αρχαία και ιστορία αυτό το πρόγραμμα θεωρώ είναι ιδανικό! Στα λατινικά, αν τα 5 κείμενα είναι από το βιβλίο της Γ Λυκείου, ναι πάλι πολύ καλά.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
DiligentStudent
Νεοφερμένος
xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθημα φυσικης: Σαββαλας ή Μαθιουδακης-Παναγιωτακοπουλος?
Μαθιουδακης, θεωρειται κορυφαιο και καλυπτει καθε πιθανο ερωτημα σε πανελλαδικο επιπεδο
cisse
Νεοφερμένος
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γνωρίζω και για αυτό είπα πιθανό πανελλαδικό ερώτημα..τα παντα δεν καλυπτει κανενα βοηθημα παντα μπορουν να βρουν και να βαλουν κατι που δεν κυκλοφωρει
osfp123123
Νεοφερμένος
Giovanni_
Επισκέπτης
osfp123123
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Giovanni_
Επισκέπτης
Μαθηματικα ξεκινησα με Παπαδακη αλλα τωρα χρησιμοποιω παραλληλα και Μπαρλα για καποιες επιπλεον ασκησεις. Πολυ καλα βοηθηματα και τα δυο , με πολλες ασκησεις , ειδικα ο Παπαδακης.
Χημεια και εκθεση δεν χρησιμοποιω βοηθηματα. Ισως στη πορεια να αγορασω και Σαλτερη για τη χημεια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.