greggr
Νεοφερμένος
Το Ηράκλειο είναι από το πιο ζωντανά μέρη της Ελλάδας (τηρουμένων και των αναλογιών βέβαια) και έχει ζωή χειμώνα καλοκαίρι...
Ούτε έμποροι ναρκωτικών ούτε τίποτα (εκτός αν τους ψάχνεις εσύ οπότε πάω πάσο).
Τώρα μάλιστα που άνοιξε και η παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου έχει γίνει πολύ καλύτερο. Θες καφετέρια; Υπάρχει η κλασική περιοχή υπάρχει και η παραλιακή. Θες διασκεδαση; Πήγαινε παραλιακή. Γενικώς κάθε Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες το μήνυμα #17 και θα καταλάβεις γιατί ...τα πήρα.LostG δεν ξέρω τι ακριβώς παριστάνεις πάντως μη πιστεύετε στις αναλήθειες που γράφονται στο αποπάνω ποστ.
Το Ηράκλειο είναι από το πιο ζωντανά μέρη της Ελλάδας (τηρουμένων και των αναλογιών βέβαια) και έχει ζωή χειμώνα καλοκαίρι...
Ούτε έμποροι ναρκωτικών ούτε τίποτα (εκτός αν τους ψάχνεις εσύ οπότε πάω πάσο).
Τώρα μάλιστα που άνοιξε και η παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου έχει γίνει πολύ καλύτερο. Θες καφετέρια; Υπάρχει η κλασική περιοχή υπάρχει και η παραλιακή. Θες διασκεδαση; Πήγαινε παραλιακή. Γενικώς κάθε Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο....
Γράφουν μερικοί εδώ χωρίς στοιχεία έτσι απλώς γιά να λένε.Πώς είναι δυνατόν μιά πόλη όπως τα Γιάννενα (όμορφη κατά τα άλλα) με λιγότερο από το μισό πληθυσμό του Ηρακλείου, χωρίς να είναι τουριστικός προορισμός και σαφώς πιό ψυχρός ο καιρός το Χειμώνα εκεί, να είναι γεμάτη η πόλη Χειμώνα-Καλοκαίρι και να λέει ότι έχει ερημιά το Ηράκλειο.Από φοιτητές όλες οι πόλεις με πολύ φοιτητόκοσμο έχουν ζωντάνια.Αλλά εδώ μιλάμε και γιά τους κατοίκους.Απλή λογική.
Σς όλες τις πόλεις με πληθυσμό πάνω από 100000 κατοίκους δεν υπάρχει περίπτωση να βιώσει ερημιά κάποιος φοιτητής.Εκτός και αν οι λόγοι της "εσωτερικής" μοναξιάς του είναι αγαπημένα πρόσωπα που του λείπουν έντονα.
Όσο γιά το τι παριστάνω που λες, δεν φταίω εγώ που δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Ηρακλειώτης είμαι.Αν ήταν τόσο άσχημα εδώ θα καθόμουν ακόμη?
Μού εξηγείς σε παρακαλώ τα bold της παράθεσης?Αφήνεις κάποιες αιχμές γιά μένα νομίζω?
amalfi
Δραστήριο μέλος
τα φέρετρα διασκεδάζουνΘες διασκεδαση; Πήγαινε παραλιακή. Γενικώς κάθε Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο....
(παντου δε "γινεται" ομως αυτο?)
{ειμαι απο Ηρακλειο και σας αποθαρρυνω κι εγω... μακρια!}
- παντως η Κρητη εχει ακομα ζωντανα μερη [σπηλιες π.χ. -οχι τις τουριστικες!] στα οποια μπορειτε να βρειτε καταφυγιο και... ζωη!}
Δες το μήνυμα #17 και θα καταλάβεις γιατί ...τα πήρα.
Γράφουν μερικοί εδώ χωρίς στοιχεία έτσι απλώς γιά να λένε.Πώς είναι δυνατόν μιά πόλη όπως τα Γιάννενα (όμορφη κατά τα άλλα) με λιγότερο από το μισό πληθυσμό του Ηρακλείου, χωρίς να είναι τουριστικός προορισμός και σαφώς πιό ψυχρός ο καιρός το Χειμώνα εκεί, να είναι γεμάτη η πόλη Χειμώνα-Καλοκαίρι και να λέει ότι έχει ερημιά το Ηράκλειο.Από φοιτητές όλες οι πόλεις με πολύ φοιτητόκοσμο έχουν ζωντάνια.Αλλά εδώ μιλάμε και γιά τους κατοίκους.Απλή λογική.
Σς όλες τις πόλεις με πληθυσμό πάνω από 100000 κατοίκους δεν υπάρχει περίπτωση να βιώσει ερημιά κάποιος φοιτητής.Εκτός και αν οι λόγοι της "εσωτερικής" μοναξιάς του είναι αγαπημένα πρόσωπα που του λείπουν έντονα.
Όσο γιά το τι παριστάνω που λες, δεν φταίω εγώ που δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Ηρακλειώτης είμαι.Αν ήταν τόσο άσχημα εδώ θα καθόμουν ακόμη?
Μού εξηγείς σε παρακαλώ τα bold της παράθεσης?Αφήνεις κάποιες αιχμές γιά μένα νομίζω?
Το μηνυμα 17 ρωτάει αν εχει ερημια το Ηρακλειο, δεν ισχυριζεται κατι.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
schoolfreak
Νεοφερμένος
Pera_brexei
Νεοφερμένος
schoolfreak
Νεοφερμένος
Petrofskaya
Νεοφερμένος
Τελικά πέρασα Ηράκλειο και γύρισα σήμερα.. Πήγα και βρήκα σπίτι στην Αλικαρνασό (Κατσαμπάς). Δεν κοίταξα όμως πόση ώρα χρειάζεται για να πάω στο πανεπιστήμιο με λεωφορείο.. Στάση έχω ακριβώς κάτω από το σπίτι μου αλλά βαριόμουν να κάνω δοκιμαστική βόλτα για το πανεπιστήμιο.. Μήπως ξέρει κανείς περίπου πόση ώρα είναι το πανεπιστήμιο απο εκείνη την περιοχή με λεωφορείο;
σε ποιο τμημα περασες;
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
schoolfreak
Νεοφερμένος
εδιτ: τωρα ειδα οτι εισαι στο Φυσικο (οπως κι εγω) αρα παιρνεις το λεωφορειο για Βούτες που ειναι γυρω στα 30-40 λεπτα απο κει που εισαι λογικα.
-----------------------------------------
btw οσοι περασατε φυσικο δειτε εδω https://www.physics.uoc.gr/menu/register2009.php
Petrofskaya
Νεοφερμένος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
schoolfreak
Νεοφερμένος
Το Μαθηματικό είναι στην Κνωσσό
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Τώρα σώθηκαν.αν χτύπα ξύλο πάθετε κάτι, από πάνω είναι το ΠΕΠΑΓΝΗ (Περιφερειακό, Πανεπιστημιακό, Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.