maria_evans
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1990
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina athina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Potentia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiligentStudent
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αν είσαι κάτω από 25 ετών, θα πρέπει να έχεις φοιτήσει στη Γ' και Δ' τάξη εσπερινού λυκείου για να μπορέσεις να δώσεις πανελλήνιες.Εχω την εξης απορια:Μαθητης που παιρνει μετεγγραφη απο τη β ταξη ημερησιου γενικου λυκειου σε νυχτερινο πηγαινει κατευθειαν στην δ εσπερινου ; εχει τοτε δικαιωμα να δωσει πανελληνιες; ευχαριστω
Εχω τελειωσει την πρωτη λυκειου θελω να παω σε νυχτερινο
Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι 24
Μας δηλώνεις απλά κάτι που σκοπεύεις να κάνεις ή χρειάζεσαι κάποια βοήθεια/γνώμες πάνω σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί?
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Ειμαι 24
Να πας. Ποτέ δεν είναι αργά.
Giovanni_
Επισκέπτης
xristaras9
Διάσημο μέλος
Ειμαι 24
Θεωρία:Καλό είναι να πας σε ενα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας να βγάλεις το απολυτήριο αλλα 2 χρόνια τώρα 1 χρόνος παραπάνω στο σχολείο δεν έχει πραγματικά νόημα.
Πράξη:είτε το προχωράς λίγο παραπάνω στην τριτοβάθμιας εκπαίδευση είτε με ενα απολυτήριο λυκείου όπως έγινε με τους νόμους την τελευταία 7ετία είναι κωλόχαρτο και κάνει μόνο για το ελληνικό δημόσιο.
akikos
Επιφανές μέλος
Δεν έχεις καμιά ελπίδα στο δημόσιο τομέα αν δεν έχεις απολυτήριο Λυκείου. Δεν είναι σπατάλη 3 χρόνων αλλά επένδυση.Αν σκοπεύεις να σπαταλήσεις 3 χρόνια από την ζωή σου απλά και μόνο για να πάρεις ένα χαρτί τότε μην το κάνεις.Όλοι οι εργοδότες γνωρίζουν τι γίνεται στα λύκεια δεν έχει καμία ισχύ στον εργασιακό τομέα.
Guest 699855
Επισκέπτης
Μονο σπαταλη δεν ειναι , ειδικα για ενα ατομο ομως εγω που δεν εχω γνωριμιες,κονε και διασυνδεσεις
ωστε να μπορεσω να βρω κατι με καλα λεφτα χωρις εφοδια
Με αυτη την πορτα κλειστη απο τα 17 μου , οι μονες πορτες που μπορω να ανοιξω ειναι κομμωτικη και τα λοιπα
οπου πηγα σε μια σχολη αλλα το αντικειμενο δεν μου αρεσει δεν ειναι για μενα δεν με καλυπτει και δε με αφορα και σερβιτορα.. Χωρις απολυτηριο δεν μπορω να κανω το παραμικρο
Εκανα μεγαλο λαθος
Δεν ειμαι φερεφωνο των γνωστων ρησεων χωρις πτυχιο μπλα μπλα
Και θυμαμαι τον εαυτο μου να τα κοροιδευει και να νιωθει μεγαλο αλανι και την απολυτη ελευθερια οταν σταματησα
Οταν γκρεμισα το μελλον μου
Ομως ειμαι εξυπνη κι αν δεν ειχα κανει αυτη την επιλογη
Αυτη τη στιγμη θα ειχα τελειωσει μια σχολη
Εστω γραμματεων και θα καθομουν σε μια καρεκλα απο το να ειμαι ορθια 9 ωρες τη μερα
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Guest 699855
Επισκέπτης
Μας δηλώνεις απλά κάτι που σκοπεύεις να κάνεις ή χρειάζεσαι κάποια βοήθεια/γνώμες πάνω σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί?
Το δευτερο
Χρειαζομαι πληροφοριες βασικα... ξερω ενα κοντινο της περιοχης μου και τις διαδικασιες μεταγγραφης κτλ
αλλα θα ηθελα να ακουσω και τις εμπειριες τις δικες σας ως μαθητες εσπερινων
Σιγουρα θελω να το προχωρησω παραπανω xristaras9
Ομως δεν ειμαι καθολου σογουρη για την επιτυχια μου και δεν θελω να κανω μεγαλοπνοα σχεδια
Giovanni καταλαβαινω πως το λες αλλα θα σου πω το αλλο:
Που παω ξυπολητη στα αγκαθια???
Ναι το χαρτι δεν ειναι τιποτα
Χωρις χαρτι? Διπλο τιποτα και το εχω βιωσει
xristaras9
Διάσημο μέλος
Δεν έχεις καμιά ελπίδα στο δημόσιο τομέα αν δεν έχεις απολυτήριο Λυκείου. Δεν είναι σπατάλη 3 χρόνων αλλά επένδυση.
Οταν άπαντες βγαίνουν με τουλάχιστον ενα πτυχίο ΤΕΙ ή Πανεπιστήμιο τα requirements για μια εργασία ανεβαίνουν συχνά οπότε μόνο για αστεία μπορείς να θεωρήσεις μόνο το απολυτήριο ώς επένδυση πρέπει να πάει πολύ παρακάτω για να βρεί κάτι καλύτερο απο άποψη δουλειάς.
Giovanni_
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.