angεlo
Νεοφερμένος

η συμβουλη μ Μαρακι ειναι ζησε το τωρα οπως το θες, οπως εσυ το αισθανεσαι, μονο να εισαι δυνατη γιατι αυτα τ πραγματα εχουν και τ ρισκα τους.. keep walking

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anta1996
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

συμφωνα με τα δικα σας κριτηρια ποια ειναι η καταλληλοτερη ηλικια στην εφηβεια για να κανει καποιος σχεση???![]()
ειλικρινα αν και εγω ειμαι της αποψης οποτε σε ερθει(δλδ δεν ειναι κατι που το εχεις σχεδιασει και εκει μαλιστα έγκειται και η ομορφια του)
αλλα,θεωρω οτι η καλυτερη ειναι 18-19+++ λογω της ανεξαρτησίας που θα εχεις απο την οικογενεια.εννοω,οκ τελεια ολα ρομαντισμος κτλπ και οταν τελειωνεις την εξοδο με την κοπελα(για εσενα αγορι),
τηλεφωνακι ελα μπαμπα να με παρεις ειμαι...κατι δεν μ κολλαει
προσωπικη αποψη παντα
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποδαράκια,συγκοινωνία και ταξί δε παίζουν ε?ειλικρινα αν και εγω ειμαι της αποψης οποτε σε ερθει(δλδ δεν ειναι κατι που το εχεις σχεδιασει και εκει μαλιστα έγκειται και η ομορφια του)
αλλα,θεωρω οτι η καλυτερη ειναι 18-19+++ λογω της ανεξαρτησίας που θα εχεις απο την οικογενεια.εννοω,οκ τελεια ολα ρομαντισμος κτλπ και οταν τελειωνεις την εξοδο με την κοπελα(για εσενα αγορι),
τηλεφωνακι ελα μπαμπα να με παρεις ειμαι...κατι δεν μ κολλαει
προσωπικη αποψη παντα
Πάρε ένα ποδήλατο στη τελική ρε αδερφέ

moxa15
Διάσημο μέλος

Ποδαράκια,συγκοινωνία και ταξί δε παίζουν ε?
Πάρε ένα ποδήλατο στη τελική ρε αδερφέ![]()
κοιτα εκει που μενω η λεξη συγκοινωνωια ειναι απλα ανεκδοτο αρα,τα λεωφορεια δεν ειναι επιλογη.ασε που την ωρα που τελειωνω το date(μετα τη 1 δεν εχει)
ταξι δεν παιζει σιγουρα λογω οικονομικου
ποδια,φιλε αντε και εγω αυτην την οδο εχω επιλεξει αλλα κυριως τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν λεει...(+το βραδυ δεν μπορεις να περπατας μονος σου ερ φοβάσαι όσο να 'ναι)
ε τωρα ποδηλατο δεν το ειχα σκεφτει,ειναι καλη επιλογη δειχνει και στη κοπελια οτι εισαι οικολογος..ρ λες;;;

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

κοιτα εκει που μενω η λεξη συγκοινωνωια ειναι απλα ανεκδοτο αρα,τα λεωφορεια δεν ειναι επιλογη.ασε που την ωρα που τελειωνω το date(μετα τη 1 δεν εχει)
ταξι δεν παιζει σιγουρα λογω οικονομικου
ποδια,φιλε αντε και εγω αυτην την οδο εχω επιλεξει αλλα κυριως τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν λεει...(+το βραδυ δεν μπορεις να περπατας μονος σου ερ φοβάσαι όσο να 'ναι)
ε τωρα ποδηλατο δεν το ειχα σκεφτει,ειναι καλη επιλογη δειχνει και στη κοπελια οτι εισαι οικολογος..ρ λες;;;![]()
Λέω.Πάντως και τώρα μη νομίζεις,το "μπαμπά" θα το λές...απλά θα ακολουθεί το"να πάρω το αμάξι απόψε?"

Εγώ έχω λίωσει στούς ποδαρόδρομους

moxa15
Διάσημο μέλος

Λέω.Πάντως και τώρα μη νομίζεις,το "μπαμπά" θα το λές...απλά θα ακολουθεί το"να πάρω το αμάξι απόψε?"
Εγώ έχω λίωσει στούς ποδαρόδρομους![]()
ε οκ μωρε, άλλη φάση(πληρωνει αλλος τ βενζινη ρε...

ε δεν εισαι ο μονός μη νομίζεις και οχι και τπτ αλλα εδω στην ελλαδα δεν εχουμε και καλους δρομους...αχ αστα κυριως αν εχω κανονισει 2πλο ραντεβου δλδ πριν ή μετα να παω για κανα καφε μ φιλαρακια λιωνω στο περπάτημα...
αστα σε νιωθω φιλε....

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

το θέμα είναι να εκφράσεις εδώ πέρα τις ψευδαισθήσεις σου. που είναι το πρόβλημα σου?Φοβερη συζητηση..Αφου και να σας αρεσουν τα ματια μας ο γυμνασμενος πισινουλης μας και το γυμνασμενο σωμα μας και ας σας δειχνουμε τα συναισθηματα μας στο τελος θα μας παρατησετε.Οποτε τι το συζηταμε το θεμα??
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβερη συζητηση..Αφου και να σας αρεσουν τα ματια μας ο γυμνασμενος πισινουλης μας και το γυμνασμενο σωμα μας και ας σας δειχνουμε τα συναισθηματα μας στο τελος θα μας παρατησετε.Οποτε τι το συζηταμε το θεμα??
καημενα αγοριαααααααααα

Τι τραβαει ο συγχρονος ανδρας τελικα....!

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Αδικο εχω?Φανταζομαι οτι και εσυ η ιδια καποια στιγμη της ζωης σου θα το εχεις κανει αυτο.Ολες το κανετε...Anyway εγω καταλαβα οτι καμια δεν αξιζει οσο φανταζεσαι οτι αξιζει!καημενα αγοριαααααααααατι τραβανε...απο τα κακα κοριστια που τους εκμεταλλευονται...τους ξεζουμιζουν και μετα τους πετανε σα στημενες λεμονοκουπες....παροτι εχουν και γυμνασμενο πισινουλη!
Τι τραβαει ο συγχρονος ανδρας τελικα....!![]()
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

μην πολυφανταζεσαι...γτ λαθος φανταζεσαι....Αδικο εχω?Φανταζομαι οτι και εσυ η ιδια καποια στιγμη της ζωης σου θα το εχεις κανει αυτο.Ολες το κανετε...Anyway εγω καταλαβα οτι καμια δεν αξιζει οσο φανταζεσαι οτι αξιζει!

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Mια φορα τολμησα να επενδυσω οπως λες και εχασα παρα πολλα.μην πολυφανταζεσαι...γτ λαθος φανταζεσαι....μονο τον εαυτο σου να εμπιστευεσαι
και να μην επενδυεις συναισθηματικα οπου ναναι...!my advice!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Mια φορα τολμησα να επενδυσω οπως λες και εχασα παρα πολλα.
εγω αναφερομουν σε συναισθηματικες επενδυσεις...

εγω τωρα τις εκοψα τις "επενδυσεις" γιατι ξεμεινα απο "ρευστο"

Mια φορα τολμησα να επενδυσω οπως λες και εχασα παρα πολλα
Τεσπα εγώ νομίζω είσαι πολύ πολύ πολύ απογοητευμένος!! Δεν είναι ανάγκη να την πληρώνουν όλες οι άλλες κοπέλες του κόσμου για μία-δύο (άντε τρεις

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Lol,17 είσαι τώρα.Mια φορα τολμησα να επενδυσω οπως λες και εχασα παρα πολλα.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικα αηδιασμενος ειμαι οχι απογοητευμενος.Εγω απλα πιστευω οτι δεν βλεπετε απλα ΤΙΠΟΤΑ και το μονο που θελετε ειναι να περνατε την ωρα σας.Τεσπα εγώ νομίζω είσαι πολύ πολύ πολύ απογοητευμένος!! Δεν είναι ανάγκη να την πληρώνουν όλες οι άλλες κοπέλες του κόσμου για μία-δύο (άντε τρεις) που σου φέρθηκαν σκάρτα. Έτσι δεν είναι;
![]()
Οσο για τον παραπανω ειμαι 18 σε 2 μηνες κλεινω τα 19! ^^
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ εσύ ξέρεις!Βασικα αηδιασμενος ειμαι οχι απογοητευμενος.Εγω απλα πιστευω οτι δεν βλεπετε απλα ΤΙΠΟΤΑ και το μονο που θελετε ειναι να περνατε την ωρα σας.

Τεσπα και 19 και 20 να είσαι δεν έγινε κάτι! Είσαι πολύ μικρός για να σκέφτεσαι έτσι, για να είσαι αηδιασμένος κτλ... και επιπλέον η ωριμότητα δεν εξαρτάται από την ηλικία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.