vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
δεν εχω παρει ακομα την αποφαση μου!και ομως αυτες οι <τηλεπερσονες> ειναι δημοσιογραφοι και μαλιστα με χαρτι πανεπιστημιου!και φυσικα η δημοσιογραφια δεν ειναι μονο τηλεοραση και συνεντευξεις!αλλα ειναι αυτο που μου αρεσει!θα πηγαινα απευθειας δημοσιογραφια ομως αν τελικα δεν τα καταφερω μενω ξεκρεμαστος!αυτο προσπαθω να εξηγησω!ενω εχοντας πισω σου οπως ειπε ενας φιλος παραπανω ενα πτυχιο οπως οικονομολογου,δικηγορου θα βρεις καπου αλλου δουλεια!για αυτο και εγω θελω να παρω σαν βασικο ενα πτυχιο οπως της ψυχολογιας και οχι δημοσιογραφιας!ειμαι μπερδεμενος!
Επαναφέρω το θέμα των ΜΜΕ για να πω ότι η Ρεβέκκα έχει 100% δίκιο σε όσα λέει. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τη δημοσιογραφία, καλύτερα να θέσετε ως πρώτο στόχο ένα τμήμα ΜΜΕ. Όχι ότι αν σπουδάσετε κάτι άλλο δεν μπορείτε να ασχοληθείτε, αλλά το καλύτερο είναι αυτό.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικές σχολές.... αυτές οι σχολές "πάτησαν" σε σαθρές βάσεις και αυτό γίνεται πλέον όλο και πιό φανερό. Σε προηγούμενη σελίδα έγινε λόγος για "κονέ"... τα κονέ παιδιά, ψόφησαν. Η δημοσιογραφία είναι ένας κλάδος με τεράστιο ποσοστό ανεργίας... και πώς να μην είναι όταν από κάθε ιδιωτική σχολή βγαίνουν κάθε χρόνο 200 απόφοιτοι; Το καλύτερο που μπορεί να σας κάνει ένα κονέ, θα είναι να σας χώσει κάπου για "πρακτική", φυσικά χωρίς αμοιβή. Όχι για έξι μήνες ή τρεις, επ' αόριστον.
Επίσης, έγινε λόγος για τηλεπερσόνες και "μορφωμένους" δημοσιογράφους. Πράγματι, το πτυχίο μπορεί να υπάρχει, αλλά σε κάνει επιστήμονα, δεν σε κάνει άνθρωπο.... υπάρχουν άπειρα παραδείγματα "ανθρωποφάγων" τηλεπερσόνων/δημοσιογράφων. Αυτή η τηλεόραση σας αρέσει; Δεν πρέπει σιγά-σιγά να αλλάξει;
Εντάξει, το τελευταίο σκέλος ήταν καθαρά προβληματισμός. Απλά βάλτε το ως παράμετρο και αυτό, όσοι σκέφτεστε να πάτε να πληρώσετε μία ιδιωτική σχολή. Ναι, θα λέγεστε δημοσιογράφοι. Πιστέψτε με όμως, ένα πολύ μικρό ποσοστό θα είναι δημοσιογράφοι και στην πραγματικότητα.
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επαναφέρω το θέμα των ΜΜΕ για να πω ότι η Ρεβέκκα έχει 100% δίκιο σε όσα λέει. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τη δημοσιογραφία, καλύτερα να θέσετε ως πρώτο στόχο ένα τμήμα ΜΜΕ. Όχι ότι αν σπουδάσετε κάτι άλλο δεν μπορείτε να ασχοληθείτε, αλλά το καλύτερο είναι αυτό.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικές σχολές.... αυτές οι σχολές "πάτησαν" σε σαθρές βάσεις και αυτό γίνεται πλέον όλο και πιό φανερό. Σε προηγούμενη σελίδα έγινε λόγος για "κονέ"... τα κονέ παιδιά, ψόφησαν. Η δημοσιογραφία είναι ένας κλάδος με τεράστιο ποσοστό ανεργίας... και πώς να μην είναι όταν από κάθε ιδιωτική σχολή βγαίνουν κάθε χρόνο 200 απόφοιτοι; Το καλύτερο που μπορεί να σας κάνει ένα κονέ, θα είναι να σας χώσει κάπου για "πρακτική", φυσικά χωρίς αμοιβή. Όχι για έξι μήνες ή τρεις, επ' αόριστον.
Επίσης, έγινε λόγος για τηλεπερσόνες και "μορφωμένους" δημοσιογράφους. Πράγματι, το πτυχίο μπορεί να υπάρχει, αλλά σε κάνει επιστήμονα, δεν σε κάνει άνθρωπο.... υπάρχουν άπειρα παραδείγματα "ανθρωποφάγων" τηλεπερσόνων/δημοσιογράφων. Αυτή η τηλεόραση σας αρέσει; Δεν πρέπει σιγά-σιγά να αλλάξει;
Εντάξει, το τελευταίο σκέλος ήταν καθαρά προβληματισμός. Απλά βάλτε το ως παράμετρο και αυτό, όσοι σκέφτεστε να πάτε να πληρώσετε μία ιδιωτική σχολή. Ναι, θα λέγεστε δημοσιογράφοι. Πιστέψτε με όμως, ένα πολύ μικρό ποσοστό θα είναι δημοσιογράφοι και στην πραγματικότητα.
σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!απλα το αγαπω πολυ αυτο το επαγγελμα και το μονο που με απομακρυνει απο το να σπουδασω μμε ειναι να μην μεινω ανεργος!για αυτο και θελω να σπουδασω κατι οπως η ψυχολογια!γιατι και να μην πετυχω ως δημοσιογραφος θα μπορω να εξασκησω το επαγγελμα του ψυχολογου ή να πιασω δουλεια σε καποια εταιρια!το πολυ πολυ να κλαιω τα 2 χρονια που εχασα στην ιδιωτικη σχολη στα οποια ομως παραλληλα θα δουλευα και σε κατι σε σχεση με την ψυχολογια οποτε μικρο το κακο!γενικα θεωρω οτι η δουλεια του ψυχολογου σου δινει παρα πολλες προοπτικες για εργασιες ενω ενα πανεπιστημιο για μμε ειναι μονο για να γινεις δημοσιογραφος!θελω να επισημανω πως εχω ενα site ειδήσεων στο ιντερνετ αρκετα πετυχημενο και λογω αυτου εχω αρχισει να γνωριζω πως ειναι να κυνηγας την ειδηση, να γραφεις αρθρα και λοιπά!μου μπηκε το μικροβιο που λενε...
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!απλα το αγαπω πολυ αυτο το επαγγελμα και το μονο που με απομακρυνει απο το να σπουδασω μμε ειναι να μην μεινω ανεργος!για αυτο και θελω να σπουδασω κατι οπως η ψυχολογια!γιατι και να μην πετυχω ως δημοσιογραφος θα μπορω να εξασκησω το επαγγελμα του ψυχολογου ή να πιασω δουλεια σε καποια εταιρια!το πολυ πολυ να κλαιω τα 2 χρονια που εχασα στην ιδιωτικη σχολη στα οποια ομως παραλληλα θα δουλευα και σε κατι σε σχεση με την ψυχολογια οποτε μικρο το κακο!γενικα θεωρω οτι η δουλεια του ψυχολογου σου δινει παρα πολλες προοπτικες για εργασιες ενω ενα πανεπιστημιο για μμε ειναι μονο για να γινεις δημοσιογραφος!θελω να επισημανω πως εχω ενα site ειδήσεων στο ιντερνετ αρκετα πετυχημενο και λογω αυτου εχω αρχισει να γνωριζω πως ειναι να κυνηγας την ειδηση, να γραφεις αρθρα και λοιπά!μου μπηκε το μικροβιο που λενε...
Ένα παραπάνω, αν έχεις σάιτ, θα έχεις διαπιστώσει πόσο δύσκολο είναι πλέον και να έχεις views, λόγω πληθώρας επιλογών... και κυρίως, πόσο δύσκολο είναι να προσελκύσεις διαφήμιση... αν βέβαια έχεις ασχοληθεί σε τέτοιο βαθμό. Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να αποτρέψω τον οποιονδήποτε από το να πάει σε μία ιδιωτική σχολή, γιατί από τα 100 άτομα που βγαίνουν κάθε χρόνο, τα 80 δεν κάνουν για τη δουλειά (κι αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία)... πολύ απλά γιατί εφόσον πληρώνεις κάποιον, δεν πρόκειται να σε διώξει, ακόμα κι αν δεν ξέρεις να γράψεις το όνομά σου! Επίσης είμαι της άποψης ότι λόγω των ιδιωτικών σχολών, το επάγγελμα έχει "ευτελιστεί" κάπως, αφού πολλοί πηγαίνουν εκεί επειδή δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού.
Βλέπω ότι έχεις ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου, οπότε σου εύχομαι επιτυχία σε ό,τι επιλέξεις. Εντάξει, εδώ μέσα όλοι λέμε τη γνώμη μας... ό,τι θεωρούμε πιό σωστό. Και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν θέλω να "τσουβαλιάζω"!
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα παραπάνω, αν έχεις σάιτ, θα έχεις διαπιστώσει πόσο δύσκολο είναι πλέον και να έχεις views, λόγω πληθώρας επιλογών... και κυρίως, πόσο δύσκολο είναι να προσελκύσεις διαφήμιση... αν βέβαια έχεις ασχοληθεί σε τέτοιο βαθμό. Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να αποτρέψω τον οποιονδήποτε από το να πάει σε μία ιδιωτική σχολή, γιατί από τα 100 άτομα που βγαίνουν κάθε χρόνο, τα 80 δεν κάνουν για τη δουλειά (κι αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία)... πολύ απλά γιατί εφόσον πληρώνεις κάποιον, δεν πρόκειται να σε διώξει, ακόμα κι αν δεν ξέρεις να γράψεις το όνομά σου! Επίσης είμαι της άποψης ότι λόγω των ιδιωτικών σχολών, το επάγγελμα έχει "ευτελιστεί" κάπως, αφού πολλοί πηγαίνουν εκεί επειδή δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού.
Βλέπω ότι έχεις ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου, οπότε σου εύχομαι επιτυχία σε ό,τι επιλέξεις. Εντάξει, εδώ μέσα όλοι λέμε τη γνώμη μας... ό,τι θεωρούμε πιό σωστό. Και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν θέλω να "τσουβαλιάζω"!
ξερω τον ανταγωνισμο και για το θεμα της διαφημισης!ευτυχως το σαιτ που διατηρω ειναι αρκετα πετυχημενο οποτε αναγνωριζεται και η δουλεια σου!
εσυ δηλαδη τι θα προτεινες για να βγω δημοσιογραφος αλλα να μπορω να δουλεψω και αλλου??
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
ξερω τον ανταγωνισμο και για το θεμα της διαφημισης!ευτυχως το σαιτ που διατηρω ειναι αρκετα πετυχημενο οποτε αναγνωριζεται και η δουλεια σου!
εσυ δηλαδη τι θα προτεινες για να βγω δημοσιογραφος αλλα να μπορω να δουλεψω και αλλου??
Χμ... όπως προείπα, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι ένα τμήμα ΜΜΕ... από εκεί και πέρα, σαφώς και αν σπουδάσεις πχ οικονομικά, μπορείς να γίνεις εξαιρετικός και εξειδικευμένος δημοσιογράφος σε αυτόν τον τομέα (και αντίστοιχα σε άλλους τομείς). Εξάλλου, πόσες αρλούμπες ακούμε καθημερινά λόγω άγνοιας; Από την άλλη πάλι, σε ένα τμήμα μμε, θα μάθεις σημαντικά πράγματα που αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας και που δεν θα τα μάθεις σε μία εξειδικευμένη σχολή. Επίσης, σκέψου και πόσα πράγματα θα μάθεις πρακτικά αν σπουδάσεις μμε. Θα έχεις την ευκαιρία πχ να κάνεις ραδιοφωνική εκπομπή... κάτι που είναι πιό δύσκολο αν σπουδάζεις κάτι άλλο.
Σε κάθε περίπτωση, δεν κάνω ούτε υποδείξεις, ούτε μαθήματα, το τονίζω. Μελέτησε καλά ποιές σχολές σου αρέσουν και τι μπορούν να σου προσφέρουν και αποφάσισε!
** Ποιό site είναι αυτό;;
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαρισωτ πολυ για τις συμβουλες σου!Χμ... όπως προείπα, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι ένα τμήμα ΜΜΕ... από εκεί και πέρα, σαφώς και αν σπουδάσεις πχ οικονομικά, μπορείς να γίνεις εξαιρετικός και εξειδικευμένος δημοσιογράφος σε αυτόν τον τομέα (και αντίστοιχα σε άλλους τομείς). Εξάλλου, πόσες αρλούμπες ακούμε καθημερινά λόγω άγνοιας; Από την άλλη πάλι, σε ένα τμήμα μμε, θα μάθεις σημαντικά πράγματα που αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας και που δεν θα τα μάθεις σε μία εξειδικευμένη σχολή. Επίσης, σκέψου και πόσα πράγματα θα μάθεις πρακτικά αν σπουδάσεις μμε. Θα έχεις την ευκαιρία πχ να κάνεις ραδιοφωνική εκπομπή... κάτι που είναι πιό δύσκολο αν σπουδάζεις κάτι άλλο.
Σε κάθε περίπτωση, δεν κάνω ούτε υποδείξεις, ούτε μαθήματα, το τονίζω. Μελέτησε καλά ποιές σχολές σου αρέσουν και τι μπορούν να σου προσφέρουν και αποφάσισε!
** Ποιό site είναι αυτό;;
δεν θα ηθελα να αναφερθω δημοσια για το ονομα του σαιτ!ευχαριστω!αν θελεις στειλε μου μηνυμα!
emmanouelaify
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας τα πρήξατε όλοι με το ΟΔΕΨάχνω αυτές τις μέρες προγράμματα σπουδών των τμημάτων που φαίνεται να με ενδιαφέρουν..Συγκεκριμένα θέλω στην αθήνα και δεν μπορώ να βρω αναλυτικό πρόγραμμα δηλ ποια είναι τα διδασκόμενα μαθηματα του τμήματος οργάνωσης κ διοίκησης επιχειρήσεων(ΟΔΕ)στο ΟΠΑ(πρώην ΑΣΟΕ)...βρίσκω συνέχεια στο ΠΑΜΑΚ..αν κανείς μπορεί να με βοηθήσεις θ τ εκτιμούσα πολυ γτ το μηχανογραφικό δεν αργει..Αν δεν υπάρχει κτ τέτοιο γνωρίζεται μήπως αν διαφέρει πολύ τ τμημα αυτό απ το αντίστοιχο του ΠΑΜΑΚ?
Δωράκι:
https://www.ode.aueb.gr/images/stories/pdf/ODIGOS_SPOUDWN_2011-12.pdf
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Μας τα πρήξατε όλοι με το ΟΔΕ
Δωράκι:
https://www.ode.aueb.gr/images/stories/pdf/ODIGOS_SPOUDWN_2011-12.pdf
Σε πρόλαβα!
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχε χάρη που σέβομαι τα χρόνια σου!Σε πρόλαβα!
emmanouelaify
Νεοφερμένος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλήθεια λέει το παιδί που έγραψε μετά από 'σενα για τους ναυπηγούς, αυτό ακούστηκε και στα Ποσειδώνια. Άσε που οι σπουδές είναι λίγο *γκουχ γκουχ*...βαριές. Περί ορέξεως βέβαια.ετσι υπολογιζω γυρω στο 18 μισο με βλεπω.. θα με ενδιεφερε και η ιατρικη βεβαια(επαρχεια γιατι αθηνα δεν !!) αλλα απο τι βλεπω τα κατασκευαστικα και τα ερευνιτικα και φυσικα οτι εχει σχεση με φυσικη και τετοια με ελκυουν πιο πολυ...εχω ακουσει και εχω δει πολλα θετικα για τ σχολη της πατρας αλλα επειδη εχει ν κανει με αεροπλανα παει για εξωτερικο μετα.. ενω ναυπηγοι στν ελλαδα ειναι πιο σιγουρο..
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
baremenosss
Νεοφερμένος
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι επιπλεον μου χει κατσει στο ματι αυτο το ΤΕΙ Τεχνολογιας Ιατρικων Οργανων.
Τι ειναι?
Ειναι καλο ή μπουρδες?
challenger
Επιφανές μέλος
δες εδώΚι επιπλεον μου χει κατσει στο ματι αυτο το ΤΕΙ Τεχνολογιας Ιατρικων Οργανων.
Τι ειναι?
Ειναι καλο ή μπουρδες?
πολυ καλο, εχει μεγαλη απορρόφηση, καθως μεχρι πρότινως οτι ιατρικά εργαλεία υπήρχαν, αν χαλουσαν, εργαστηρια επισκευης υπηρχαν μονο στην Ιταλια....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.