sophiazach
Νεοφερμένος
Κατ'αρχάς να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη για την δύσκολη χρονιά που πρόκειται να διανύσεις. Εγώ φέτος έδωσα πανελλήνιες από το πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και πίστεψέ με, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Θα σου πω μια δική μου εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει. Στο σχολείο μου υπήρχε ένας καθηγητής ο οποίος έχει κάνει σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και μας βοήθησε να φτιάξουμε τα μηχανογραφικά μας. Την ημέρα που είχα πάει εγώ ήταν και μια συμμαθήτριά μου η οποία ήθελε και αυτή, σαν και εσένα, μόνο ψυχολογία, δυστυχώς όμως δεν έγραψε τα απαιτούμενα μόρια και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει με βάση τα περσινά δεδομένα και τις φετινές προβλέψεις. Έτσι, άκουσα ότι ο καθηγητής μου της πρότεινε ως εναλλακτική το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας. Είναι μεν ΤΕΙ, και ίσως να μην σου γεμίζει τώρα το μάτι, αλλά αν το ψάξεις έχει πολλά μαθήματα σχετικά με την Ψυχολογία και απ' ότι ξέρω η αποκατάσταση είναι σχετικά καλή. Σε αυτή βέβαια την χώρα ποτέ δεν ξέρεις τίποτα με σιγουριά.
Ορίστε ένα λινκ για να το δεις και μόνη σου: https://sep4u.gr/s661/
Ξέρω και ένα άλλο τμήμα πάλι σχετικό με Ψυχολογία, το ΦΠΨ του ΕΚΠΑ. Δεν στο προτείνω όμως γιατί δεν έχει αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgiapon25
Νεοφερμένος
sophiazach
Νεοφερμένος
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ, για το ΤΕΙ έχω ακουσει καλά λόγια δεν μπορώ να πω, ωστόσο μιας και ανέφερες το ΦΠΨ νομίζω πως γίνεται μετέπειτα με μεταπτυχιακό (που στον τομέα της ψυχολογίας είναι μεγάλο προνόμιο) να ασχοληθω με την παιδοψυχολογια που την προτιμώ, βέβαια σκέφτομαι και τα χρόνια σπουδών γιατι η σχολή ειναι 4 χρόνια και το μεταπτυχιακό αλλά 3
Έχω την εντύπωση πως γίνεται αυτό που λες με επιφύλαξη βέβαια, δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ. Όσο για το μεταπτυχιακό, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Ζούμε σε μια εποχή που πλέον ένα μεταπτυχιακό δεν είναι απλά προνόμιο, αλλά προϋπόθεση για πολλές θέσεις εργασίας. Εξάλλου αν είναι κάτι που αγαπάς, θα το κάνεις ευχάριστα και παράλληλα θα μπορείς να ζεις και την ζωή σου κανονικά.
Georgiapon25
Νεοφερμένος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Georgiapon25
Νεοφερμένος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Georgiapon25
Νεοφερμένος
Οι πτυχιούχοι ανάλογα με το πρώτο πτυχίο τους και τις νομικές και θεσμικές δυνατότητές τους θα μπορούν μετά το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών τους να εργαστούν ως ειδικευμένα στελέχη τόσο στην Εκπαίδευση όσο και δομές και υπηρεσίες ψυχικής υγείας και σε άλλους μη εκπαιδευτικούς φορείς και υπηρεσίες που σχετίζονται με την χάραξη πολιτικής σε θέματα εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων.
Αυτό έγραφε σχετικά με το μεταπτυχιακό και έγραφε πως υπάρχουν δυο κατευθύνσεις , κατεύθυνση ψυχολογίας και κατεύθυνση εκπαίδευσης
sophiazach
Νεοφερμένος
Όντως το μεταπτυχιακό παίζει μεγάλο ρόλο στην αποκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ������
Χαρά μου! Μόνη μου συμβουλή είναι να το ψάξεις καλά και αν είναι δυνατόν να απευθυνθείς και σε κάποιο άτομο που έχει κάνει σεμινάρια πάνω στον επαγγελματικό προσανατολισμό ώστε να σε ενημερώσει για επαγγελματικά δικαιώματα κλπ, έννοιες οι οποίες μας είναι ασαφείς για εμάς τους μελλοντικούς φοιτητές και συχνά τις παραμελούμε, ωστόσο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην σταδιοδρομία μας!
Konstantinosg00
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Γεια σας, είμαι Τρίτη λυκείου και θα δώσω πανελλήνιες το πρόβλημα είναι πως έχω στο μυαλό μου μόνο μια σχολή που με ενδιαφέρει , της ψυχολογίας, για την οποία οι βάσεις νομίζω κυμαίνονται στα 17.000. Επειδή δεν μπορώ περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή γιατί δεν ξέρω κάν αν γράψω τόσο , έχετε να προτείνετε κάποια καλή σχολή του 1ου πεδίου με επαγγελματικες προοπτικές και ενδιαφέρον περιεχόμενο;
Από τα τμήματα ΦΠΨ βγαίνεις φιλόλογος είτε "χωρίς" είτε "με" μεταπτυχιακό (αυτήν την απάντηση θα πάρεις αν ρωτήσεις ενημερωμένους και σχετικούς με το αντικείμενο ανθρώπους. Ακόμα και μόνη σου αν διαβάσεις με προσοχή τους οδηγούς σπουδών αυτών των τμημάτων -όπως και το παραπάνω πρόγραμμα του μεταπτυχιακού που ανάρτησες-, θα διαπιστώσεις ότι πουθενά δεν αναφέρεται ότι αποκτάς δικαιώματα ψυχολόγου). ΄Αρα δεν σ΄ενδιαφέρουν. Η κοντινότερη και καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή σου είναι τα ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας (Αθήνας, Ηρακλείου και Πάτρας) και πιστεύω ότι αυτά πρέπει να δηλώσεις αμέσως μετά την πρώτη σου προτίμηση.
Ilma
Νεοφερμένος
Από το ΦΠΨ δε μπορεις να γίνεις ψυχολόγος όσα μεταπτυχιακά και να κάνεις. Δηλαδή, δε μπορείς να πάρεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στην Ελλάδα καλώς ή κακώς ο προπτυχιακός τίτλος δίνει επαγγελματικά δικαιώματα άρα μονο τα 4 τμήματα ψυχολογίας σε βγάζουν ψυχολόγο.Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ, για το ΤΕΙ έχω ακουσει καλά λόγια δεν μπορώ να πω, ωστόσο μιας και ανέφερες το ΦΠΨ νομίζω πως γίνεται μετέπειτα με μεταπτυχιακό (που στον τομέα της ψυχολογίας είναι μεγάλο προνόμιο) να ασχοληθω με την παιδοψυχολογια που την προτιμώ, βέβαια σκέφτομαι και τα χρόνια σπουδών γιατι η σχολή ειναι 4 χρόνια και το μεταπτυχιακό αλλά 3
Georgiapon25
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Μάλιστα κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας !
Υπάρχει στο φόρουμ θέμα "Κοινωνικής Εργασίας" όπως και για το τμήμα "Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης Κομοτηνής" το οποίο είναι πολύ πονηρό και θέλει μεγάλη προσοχή πριν το δηλώσεις. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου τις Ψυχολογίες και τα ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας θα δήλωνα για να είμαι σίγουρη. Βρες τα, αν θες, για να κατατοπιστείς.
Έψαξα για το τμήμα και θεωρείται το καλύτερο τμήμα πληροφορικής. Αν θες να σπουδάσεις πληροφορική επί της ουσίας οι σχολές είναι 2 . ΗΜΜΥ και ΕΚΠΑ. Καλό θα ήταν να περάσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα στην σχολή για να έχεις κάποια πλεονεκτήματα σαν φοιτητής(όχι στην σχολή). Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 4 χρόνια αλλά δεν είναι σαν το Πολυτεχνείο που θεωρείτε master(για εξωτερικό το λέω περισσότερο). Τέλος θα ανταγωνιστείς παιδιά και από το 2ο και από το πεδίο οικονομικών. Καλή τύχη.Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ(προοπτικές,δυσκολία,επαγγελματική αποκατάσταση κ.τ.λ.)
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Έψαξα για το τμήμα και θεωρείται το καλύτερο τμήμα πληροφορικής. Αν θες να σπουδάσεις πληροφορική επί της ουσίας οι σχολές είναι 2 . ΗΜΜΥ και ΕΚΠΑ. Καλό θα ήταν να περάσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα στην σχολή για να έχεις κάποια πλεονεκτήματα σαν φοιτητής(όχι στην σχολή). Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 4 χρόνια αλλά δεν είναι σαν το Πολυτεχνείο που θεωρείτε master(για εξωτερικό το λέω περισσότερο). Τέλος θα ανταγωνιστείς παιδιά και από το 2ο και από το πεδίο οικονομικών. Καλή τύχη.
Συγχαρητήρια !
Κατάφερες να χωρέσεις ένα κάρο μπούρδες μέσα σε 5 γραμμές.
nPb
Επιφανές μέλος
Έψαξα για το τμήμα και θεωρείται το καλύτερο τμήμα πληροφορικής. Αν θες να σπουδάσεις πληροφορική επί της ουσίας οι σχολές είναι 2 . ΗΜΜΥ και ΕΚΠΑ. Καλό θα ήταν να περάσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα στην σχολή για να έχεις κάποια πλεονεκτήματα σαν φοιτητής(όχι στην σχολή). Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 4 χρόνια αλλά δεν είναι σαν το Πολυτεχνείο που θεωρείτε master(για εξωτερικό το λέω περισσότερο). Τέλος θα ανταγωνιστείς παιδιά και από το 2ο και από το πεδίο οικονομικών. Καλή τύχη.
To ζήτημα είναι να πάρει ένα υπερπτυχίο αχταρμά; Κάτι σαν το όπλο του Action man; Έτσι όπως το παρουσιάζεις, ενώ δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Το Πολυτεχνείο μόνο στην Ελλάδα και σε χώρες τύπου Ελλάδας έχει υπερκτιμηθεί, δηλαδή σε καμία άλλη! Να στο ξαναπω: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ του κόσμου. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ότι αφού θεωρείται master την ίδια στιγμή τρέχουν μεταπτυχιακά προγράμματα για μηχανικούς ή πιο σωστά σε αντικείμενα των engineering sciences και πλέον θεωρείται φυσικό να βλέπεις και μηχανικούς να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές και μετά να συνεχίζουν κάποιοι για διδακτορικό, όπως είθισται. Μήπως θα ανταγωνιστεί και παιδιά από το 1ο επιστημονικό πεδίο; Νομίζω ότι το ξέχασες. Απλά σε βοηθάω.
Για ποιο λόγο να ανταγωνιστεί παιδιά από το 2ο πεδίο αφού δεν διεκδικεί ίδιες θέσεις εργασίας ένας πτυχιούχος από το 2ο και ένας πτυχιούχος από το 4ο πεδίο; Γιατί θα πρέπει κάθε χρόνο να τις βγάζουμε να τις μετράμε;
Elliot 01
Νεοφερμένος
Έψαξα για το τμήμα και θεωρείται το καλύτερο τμήμα πληροφορικής. Αν θες να σπουδάσεις πληροφορική επί της ουσίας οι σχολές είναι 2 . ΗΜΜΥ και ΕΚΠΑ. Καλό θα ήταν να περάσεις όσο το δυνατόν ψηλότεραστην σχολή για να έχεις κάποια πλεονεκτήματα σαν φοιτητής(όχι στην σχολή). Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 4 χρόνια αλλά δεν είναι σαν το Πολυτεχνείο που θεωρείτε master(για εξωτερικό το λέω περισσότερο). Τέλος θα ανταγωνιστείς παιδιά και από το 2ο και από το πεδίο οικονομικών. Καλή τύχη.
Αν θες πληροφορική τα τμήματα στην ουσία είναι Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών -ΕΚΠΑ, Πληροφορικής-Θεσσαλονίκη, Επιστήμης Υπολογιστών- Ηράκλειο, Μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής Πάτρα και Ιωάννινα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Hased Babis
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.