blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα ειναι το μονο σιγουρο μαθημα οπως ειπες. Και εχει πραγματικα πολυ μικρη υλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεωλογια ΠατραΠληροφορικη θελω. Αν θα ειναι ΑΣΟΕΕ, Πα.Πει. δεν ξερω ακομα.
Και μπορει να βαλω και ΕΜΠ για ΗΜΜΥ :p
Εσυ?
Ρε παιδια ΑΟΔΕ-Βιολογια Γενικης ειναι αστεια μαθηματα εκει παω για 20,στη παπαγαλια δε παιζομαι οσα διαγωνισματα εχω γραψει εκει 20 πηρα,νταξει ΑΟΔΕ οντως ειναι ψιλοκαπως αλλα απλα θελει διαβασμα ...ευτυχως που ειναι και αυτα να βοηθησουν στα μορια :-)
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αοθ rules ρε. Ευκολη θεωρια, ευκολες ασκησεις με εξαιρεσεις οχι πολλων τσιμπημενων, και απαξ και τα πιασεις, εχεις πιασει ενα 17-18 για αστειο. Βεβαια εμεις στοχευουμε για το 20, αλλα οσα διαγωνισματα εχω γραψει, 20 πηρα. Σε καποιο πιο γενικο επαναληπτικο ομως δεν ξερω πως θα παει, αν και ευελπιστω παλι σε 20 :p
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
@blacksheep:Καλα τα πας στα διαγωνισματα, εκτος κι αν πας για υψηλοβαθμη σχολη και θες 100/100.
1000 φορες καλυτερα να εδινα Μαθηματικα γενικης αντι για Αοδε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα εγω φετος απο διαγωνισματα παω χαλια.Εγω γραψει 12 99,5 98 και 2 96(και 5 85-86 στην εκθεση).Χεσε μεσα ουτε ενα 100.(αντε να πω εγραψα και 3 95).Μερικες φορες απελπιζομαι.
Μην μιλας, πηρα 99 φυσικη επειδη ενω ειχα βρει 6 δεσμους για καποιο λογο που ουτε εγω ξερω, εγραψα απο κατω ΠΕΝΤΕ ΔΕΣΜΟΙ.
Οταν χανω 2 και 3 στα 100 συγχιζομαι πολυ.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην μιλας, πηρα 99 φυσικη επειδη ενω ειχα βρει 6 δεσμους για καποιο λογο που ουτε εγω ξερω, εγραψα απο κατω ΠΕΝΤΕ ΔΕΣΜΟΙ.
Οταν χανω 2 και 3 στα 100 συγχιζομαι πολυ.
xaxa me too.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
MarakiG
Νεοφερμένος
Ευτυχώς ακόμα δεν έχω κανένα πρόβλημα προγραμματισμού.Ευτυχώς!!
mariahahalove
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλλιώς διάβασε μόνο ξένες γλώσσες/κάνε τα μαθήματα που σου έβαλαν
Guest 125423
Επισκέπτης
Για πρόγραμμα που λες, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, τι σε βολεύει και τι όχι... δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς.
'Οπως και να 'χει φρόντισε να περάσεις καλά
mariahahalove
Νεοφερμένος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Γειά σας!Πάω Γ Γυμνασίου!Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος θα κάνει επανάληψη μέσα στο Πάσχα στα μαθήματα;Έχετε κάποιο πρόγραμμα για το διάβασμά σας;Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα;Πόσες ώρες θα αφιερώσετε για το κάθε μάθημα;
Ευχαριστώ πολύ!
Χαλάρωσε! Άσε τις επαναλήψεις για το Λύκειο (κυρίως τη Γ΄Λυκείου) και απόλαυσε τις διακοπές του Πάσχα!
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Ίσα ίσα θα ωφεληθεί.
Έλεος δλδ, χαλάρωσε και άφησε τις επαναλήψεις για το λύκειο... ωραία λογική...
Μην διαβάζεις τότε, χαλαράαα... είναι πολύ νωρίς ακόμα...
Αν είναι δυνατόν παιδί γ' γυμνασίου να θέλει να κάνει επανάληψη!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.