tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας μας εδωσαν απο το φροντιστηριο, εχει κατι 8-10ωρα μουρλια
Θυμάμαι πέρσι είχες πει ότι το φροντ σου σας δίνει ένα πρόγραμμα τι ώρες και πόσες ώρες να διαβάζεται και τι άλλα πράγματα να κάνετε τη διάρκεια της μέρας.Μπορείς να το ανεβάσεις να το δούμε αν θές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Στο μονο σημειο που θα διαφωνησω (οσον αφορα τον τροπο που διαβαζω εγω) ειναι σε αυτο:
Γενικοτερα ενδεχομενως να ειναι οπως τα λες,δηλαδη να ειναι πιο αποδοτικο το να διαβαζουμε καθε μερα ολα τα μαθηματα,αλλα εμενα αυτο μου ειναι σχεδον αδυνατο να το κανω,αποσυντονιζομαι τελειως.Επισης, μην ασχολειστε με ενα μαθημα καθε μερα. Μην πειτε "την Δευτερα θα πιασω και θα ξεσκισω τα μαθηματικα", ειναι λιγοτερο αποδοτικο απο το να πιανετε καθε μερα ολα τα μαθηματα, εστω κι απο λιγο. Λιγο λιγο θελει, μην τρελαινεστε.
Θελω να τελειωνω τα παντα απο ενα μαθημα και μετα να προχωραω στο επομενο.
Οπως αναφερθηκε και πριν βεβαια,ο καθενας διαμορφωνει το προγραμμα οπως εκεινος θελει,οποτε καποιες αλλαγες επιβαλλονται αναλογα με τις αναγκες του καθενος απο μας.
Οπως και να 'χει,μου αρεσε πολυ το ποστ σου,congrats απο μενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω να την παλευες, αλλα οπως και να'χει, ο καθενας οπως βολευεται
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ναι σιγουρα,καταλαβαινω πως το εννοεις._elena_, προσπαθησε να φανταστεις να γινοταν αυτο που λες και στο σχολειο σου ή στο φροντιστηριο σου: Να ειχατε το "μαθημα της ημερας" δηλαδη. Την δευτερα θα σας εριχναν 4 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης στο κεφαλι, και παει λεγοντας
Δεν νομιζω να την παλευες, αλλα οπως και να'χει, ο καθενας οπως βολευεται
Απλα εγω δεν μπορω να το κανω με τιποτα,αποσυντονιζομαι.
air*
Νεοφερμένος
_elena_, προσπαθησε να φανταστεις να γινοταν αυτο που λες και στο σχολειο σου ή στο φροντιστηριο σου: Να ειχατε το "μαθημα της ημερας" δηλαδη. Την δευτερα θα σας εριχναν 4 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης στο κεφαλι, και παει λεγοντας
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Και τα δεκάλεπτα διαλείμματα τι σκοπό έχουν; Να υποκαταστήσουν τα κινητά και τα DVD που αναφέρετε στη λειτουργία του αποσυντονισμού;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
27/12: Φυσική Κατ. 1,2,5 Κεφάλαια
30/12: Μαθ. Κατ. από την αρχή μέχρι Ακρότατα
04/01:Χημεία Κατ. 1,3 και τα πρώτα από το 5
07/01: Βιολογία όλα εκτός από το 6
10/01: Έκθεση
Υπάρχει επίσης ένα διαγώνισμα στα Μαθ. Γενικής μέχρι την Στατιστική αλλά δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία.
Μακάρι να μπορούσα να διάβαζα και εγώ μόνο 8 ώρες την ημέρα αλλά δεν το βλέπω με την καμία..
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω γραφω 4 κριτηρια στην εκθεση μες στα χριστουγεννα.+τα απο πανω.
Και εγώ έχω 3 να γράψω πέρα από το διαγώνισμα. Την πατήσαμε μου φαίνεται.....
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ, 8+ ωρες τη μερα το θεωρω υπερβολη. Κι εγω γραφω μεχρι στατιστικη στις 4/1 και κατευθυνση μεχρι συνεχεια στις 5/1. Και 10/1 μεχρι ανακλαση φυσικη κατευθυνσης, και μετα απο 3 μερες το μισο μανατζμεντ στην ΑΟΔΕ, και μετα απο αλλες 3 μερες μεχρι το τελος στους πινακες ΑΕΠΠ.
Και μεσα στις γιορτες γραφω και επαναληπτικο σε ΟΛΗ τη θεωρια των μαθηματικων κατευθυνσης. Απο το τι ειναι φανταστικο μερος μιγαδικου, μεχρι το πως οριζεται η συναρτηση ολοκληρωμα πχ.
Ψυχραιμια θελει
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Θυμάμαι πέρσι είχες πει ότι το φροντ σου σας δίνει ένα πρόγραμμα τι ώρες και πόσες ώρες να διαβάζεται και τι άλλα πράγματα να κάνετε τη διάρκεια της μέρας.Μπορείς να το ανεβάσεις να το δούμε αν θές?
Για καθημερινο κτλ δεν μας εδωσαν, βασικα ηθελαν να μας δωσουν αλλα εμεις δε θελαμε, προτιμησαμε να κανονιζουμε μονοι μας το καθημερινο μας διαβασμα, για να μη μας κακοφανει!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Α επισης,πρεπει να διαβασω και για 2,3 κωλοδιγωνισματα του σχολειου,που μπαινουν σφηνα και χαλανε το προγραμμα.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τζιμη ηθικον ακμαιοτατον βλεπω :p
Ρε συ, 8+ ωρες τη μερα το θεωρω υπερβολη. Κι εγω γραφω μεχρι στατιστικη στις 4/1 και κατευθυνση μεχρι συνεχεια στις 5/1. Και 10/1 μεχρι ανακλαση φυσικη κατευθυνσης, και μετα απο 3 μερες το μισο μανατζμεντ στην ΑΟΔΕ, και μετα απο αλλες 3 μερες μεχρι το τελος στους πινακες ΑΕΠΠ.
Και μεσα στις γιορτες γραφω και επαναληπτικο σε ΟΛΗ τη θεωρια των μαθηματικων κατευθυνσης. Απο το τι ειναι φανταστικο μερος μιγαδικου, μεχρι το πως οριζεται η συναρτηση ολοκληρωμα πχ.
Ψυχραιμια θελει
Για το ηθικό δεν φταίνε μόνο τα διαγωνίσματα..Θα έλεγα ότι αυτά είναι το τελευταίο που φταίει...
Προσωπικά νομίζω ότι για καλή επανάληψη σε τόσο μεγάλη ύλη χρειάζονται παραπάνω από 8 ώρες διάβασμα την ημέρα. Ίσως όχι κάθε μέρα αλλά κατα μέσο όρο ναι.
Εγώ προσωπικά την μέρα μου σκοπεύω να την οργανώσω έτσι:
8.30-9: Ξύπνημα-ΤV
9-1 Διάβασμα( 50λεπτα εκτός αν ξεχνάω τα διαλλείματα)
1-2 Μεσημεριανό-MSN-Facebook
2-5 Διάβασμα
5-6 Κινητό
6-10 Διάβασμα
10-10.30 Ντύσιμο για Έξοδο
10.30-12.30 Έξοδος
12.30-1 Κρεβάτι
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το ηθικό δεν φταίνε μόνο τα διαγωνίσματα..Θα έλεγα ότι αυτά είναι το τελευταίο που φταίει...
Προσωπικά νομίζω ότι για καλή επανάληψη σε τόσο μεγάλη ύλη χρειάζονται παραπάνω από 8 ώρες διάβασμα την ημέρα. Ίσως όχι κάθε μέρα αλλά κατα μέσο όρο ναι.
Εγώ προσωπικά την μέρα μου σκοπεύω να την οργανώσω έτσι:
8.30-9: Ξύπνημα-ΤV
9-1 Διάβασμα( 50λεπτα εκτός αν ξεχνάω τα διαλλείματα)
1-2 Μεσημεριανό-MSN-Facebook
2-5 Διάβασμα
5-6 Κινητό
6-10 Διάβασμα
10-10.30 Ντύσιμο για Έξοδο
10.30-12.30 Έξοδος
12.30-1 Κρεβάτι
Ελπιζω να εχεις what's up.γτ με μια ωρα στο κινητο καθε μερα θα θες 2 καρτες τη βδομαδα.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης σε αυτο που ειπε και ο μπλακσηπ, 10/1 γραφω φυσικη μεχρι ανακλαση τα παντα, και 12/1 ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ. Κανα 7 θα γραψω παλι.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Xριστουγεννιάτικο ξύπνημα στι 8.30 μου φαίνεται κάπως βάρβαρο.
Εγω εκεινη τη μερα θα παω για σερι.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα για τα διαγωνισματα που λετε οτι γραφετε... Ε προσαρμοστειτε στις αναγκες των διαγωνισματων, δεν νομιζω να ειναι και ιδιαιτερο δυσκολο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.