Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kd_25
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελευταιο μαθημα κειμενα...ιθακη μας εβαλε!!!δημιουργησα παλι..
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα τα κειμενα είναι και λιγο αντικειμενικα... Παντως η αιτιολογία σωστη ειναι. Μπορεί να στο παρει και σωστο!!!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείμενα σήμερα και έπεσε η Γυναίκα της Ζάκυνθος, το αναμέναμε πιο πολύ από όλα όλοι αλλά οι ασκήσεις δύσκολες!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!
ntinost
Νεοφερμένος
Για το μέσο όρο κάθε μαθήματος, 25% μετράει το κάθε τρίμηνο και 50% ο βαθμός των εξετάσεων αντίστοιχα. Ο μέσος όρος κάθε μαθήματος παραμένει δεκαδικός και έτσι υπολογίζεται και στο γενικό μέσο όρο αφού όμως στρογγυλοποιηθεί στο πρώτο δεκαδικό ψηφίο. Γενικός μέσος όρος είναι το πηλίκο του αθροισματος των μέσων όρων(με ένα δεκαδικό ψηφίο) δια του πλήθους των μαθημάτων (12 ή 13). Και αυτός στρογγυλοποιείται στο πρώτο δεκαδικό ψηφίο.
Τώρα για μένα: Τελείωσα στις 11(Παρασκευή) με ιστορία. Νομίζω ότι στα 10 μαθήματα έχω γράψει 20 και τώρα για την έκθεση ποιος μπορεί να ξέρει; Αναμένω τα αποτελέσματα!!!
Κωνσταντίνος
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Μου έριξαν το Μ.Ο από 18 στο 17
το μικρότερο που έγραψα ήταν 11,4 στην χημεία και το μεγαλύτερο 18,2 στην άλγεβρα και 20 στην τεχνολογία.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρετε περίπου μετά από πόσες μέρες πέρνουμε τους βαθμούς;
Εμείς τελειώσαμε την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά επειδή κάποια παιδιά λόγω ασθενειών χάνανε μαθήματα, μας είπαν ότι θα βγουν τα αποτελέσματα την Τετάρτη. Οι βαθμοί όμως;;;
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.. έχω τρομερό άγχος!!
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Τα φιλολογικά για μένα ήταν εύκολα (εκτός από τα αρχαία και τα κείμενα που ήταν ακόμη πιο εύκολα).
Ξέρετε περίπου μετά από πόσες μέρες πέρνουμε τους βαθμούς;
Εμείς τελειώσαμε την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά επειδή κάποια παιδιά λόγω ασθενειών χάνανε μαθήματα, μας είπαν ότι θα βγουν τα αποτελέσματα την Τετάρτη. Οι βαθμοί όμως;;;
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.. έχω τρομερό άγχος!!
Καταρχήν καλή επιτυχία φίλε μου! Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος! Λοιπόν ποια ακριβώς Τετάρτη παίρνετε βαθμούς? Εμείς τελειώσαμε 11/6 με Γεωμετρία και μας είπε ο υποδιευθυντής ότι μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μετά τις 21/6!!! Δεν είναι πολλές μέρες? Να πάρω τηλέφωνο? Τί προτείνετε?
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχήν καλή επιτυχία φίλε μου! Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος! Λοιπόν ποια ακριβώς Τετάρτη παίρνετε βαθμούς? Εμείς τελειώσαμε 11/6 με Γεωμετρία και μας είπε ο υποδιευθυντής ότι μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μετά τις 21/6!!! Δεν είναι πολλές μέρες? Να πάρω τηλέφωνο? Τί προτείνετε?
Ευχαριστώ, καλή επιτυχία και σε'σένα. Και εμείς τελειώσαμε στις 11/6 με ΑΟΘ και τα αποτελέσματά μας βγαίνουν την Τετάρτη 23/6, αλλά το πότε θα βγουν οι βαθμοί παραμένει ένα μυστηρίο. Λογικά θα ανακοινώσουν την ημέρα των βαθμών την Τέταρτη που θα πάρουμε τα αποτελέσματα μιας και τη Τρίτη το πρωί και την Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι - που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα - οι καθηγητές έχουν συνεδρίαση. Είδωμεν..!!
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο α τετράμηνο είχα 19.7 και τωρα φοβάμαι μην πέσω......απο αρχαία και θρησκεθτικά..... Θα δουμε ομως...Παντως καλα αποτελέσματα σε όλους......Μας αξίζει κατι καλό...Τοσο διαβασμα μην πάει χαμένο.....!!!!
solonas07
Δραστήριο μέλος
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
solonas07
Δραστήριο μέλος
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ απο που εισαι??
solonas07
Δραστήριο μέλος
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τι θέλεις να σπουδάσεις???
solonas07
Δραστήριο μέλος
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.