Όλο και κάτι θα έχει αλλά είναι η μόνη σχολή που μου αρέσει από αυτέ που βρήκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ για αυτή τη σχολή ενδιαφέρομαι....Θα μου πείτε είναι λιγάκι νωρίς για να ξέρω, αλλα....
Ένστικτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina..
Νεοφερμένος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Ενδιαφέρουσα*παντως και η φιλοσοφια ειναι αρκετα ενδιαφερον.................

aristidis
Νεοφερμένος

maraki love
Διάσημο μέλος

Alkinoos
Νεοφερμένος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπαρχουν ψυχολογοι στα δημοσια σχολεια??παιδιά μην τρελαινομαστε και μην λεμε οτι η ψυχολογία παρέχει επαγγελματικη απο κατασταση και οτι στα σχολεια ολο και αυξάνονται οι ψυχολογοι....αυτο συμβαίνει μονο στα σχολεια της αθηνας και της θεσσαλονικης...στην επαρχία δεν υπαρχει περίπτωση να τοποθετηθουν ψυχολογοι στις σχολικες μοναδες για τον απλουστερο λογο οτι ζουμε στην Ελλαδα και ξερουμε πως ειναι τα πραγματα...

napstor
Δραστήριο μέλος

οχι.Υπαρχουν ψυχολογοι στα δημοσια σχολεια??![]()
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρητορικη ερωτηση ηταν ρε

constantinepap
Νεοφερμένος

Αργυρω
Νεοφερμένος

sweety
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσηςςςςς.....![]()
και εγω κατι παρομοιο θελω..αλλα λεω για προσχολικη εκπαιδευση..

missdenim
Νεοφερμένος

Υπαρχουν ψυχολογοι στα δημοσια σχολεια??![]()
ναι!!...εμεις στο γυμνασιο ειχαμε...!
tiger
Νεοφερμένος

Στα μαθηματα(βιοχημεια,βιοφυσικη κτλ) των σχολων του 3ου πεδιου θα εχουμε προβλημα οσοι ειμαστε απο θεωρητικη??1ου πεδίου...(φιλολογιες,ψυχολογιες,παιδαγωγικα,δημοσιογραφια κ αλλα) και αν παρεις βιολογια στα παραιατρικα του 3ου πεδιου(νοσηλευτικη,βοηθος ακτινολογου κλπ)

Ναι ρε... Why not?
ναι πως!!! στα σχολεία μήπως που πρέπει να υπάρχει ένας????(άσχετα που δεν γίνεται).εκτοσ και άμα θέλεισ να ανοίξεισ δικό σου γραφείο.
Υπάρχει και η αγγλική φιλολογια, η δημοσιογραφία κτλ
@reti
Νεοφερμένος

μηπως γνωριζει κανενας ποσο ειναι η στρατιωτικη νομικη????
Σίγουρα έχει πάνω από 19.000 μόρια..Εγώ που θέλω να περάσω Στρατιωτική Ψυχολογία είχε φέτος 19.256 μόρια...Κάτι ανάλογο φαντάζομαι θα είναι και στη Νομική..που δεν είναι ακριβώς νομική..έχει να κάνει με τη διπλωματία νομίζω..δεν είμαι σίγουρη...ααα και στην Ελλάδα μπάινουν το πολύ 10 άτομα κάθε χρόνο σε αυτην την σχολή...Σκέψου το....

dancing_spirit
Νεοφερμένος

Σίγουρα έχει πάνω από 19.000 μόρια..Εγώ που θέλω να περάσω Στρατιωτική Ψυχολογία είχε φέτος 19.256 μόρια...Κάτι ανάλογο φαντάζομαι θα είναι και στη Νομική..που δεν είναι ακριβώς νομική..έχει να κάνει με τη διπλωματία νομίζω..δεν είμαι σίγουρη...ααα και στην Ελλάδα μπάινουν το πολύ 10 άτομα κάθε χρόνο σε αυτην την σχολή...Σκέψου το....![]()
ναι ωραια η στρατιωτικη νομικη και η ψυχολογια αλλα και τα παιδαγωγικα....

maraki love
Διάσημο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ξερω οτι ειναι σχετικα ευκολη σχολη παντως,αληθευει αυτο? =/Εγώ στο παιδαγωγικό μπορώ να πω ότι δεν ξετρελάθηκα με τα μαθήματα,ίσως ειναι αρχη..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- Τρελας123
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.