nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raf616
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Απογοήτευση!Δεν παίζει να έχω γράψει πάνω από 9-10.Γύρω στο 8 με κόβω.Τα θέματα πάντως στην γ λυκείου ήταν πολύ πιο δύσκολα από τα περσινά.Από τα περσινά έλυσα τα 3 πρώτα ολόσωστα στο σπίτι μου και το τέταρτο μισό.Τέλος πάντων δεν πειράζει.Είπαμε η εμπειρία και μόνο αξίζει.Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
Δεν είναι σίγουρο αυτό, αν και δεν τα έχω δει τα θέματα, γενικά όταν τα γράφεις σε εξετάσεις ανεβαίνει η δυσκολία αισθητά. Κι εγώ στις πανελλήνιες αν τα βλεπα από το σπίτι μου καλύτερα θα χα γράψει!
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι σίγουρο αυτό, αν και δεν τα έχω δει τα θέματα, γενικά όταν τα γράφεις σε εξετάσεις ανεβαίνει η δυσκολία αισθητά. Κι εγώ στις πανελλήνιες αν τα βλεπα από το σπίτι μου καλύτερα θα χα γράψει!
συμφωνω,π.χ. για το τεταρτο θεμα που που ειπα πιο πανω αισθανομουν οτι ημουν κοντα αλλα δε μου εφτασε ο χρονος.γενικως μεσα σαυτο το 3ωρο δε νομιζω οτι θα το ελυνα.κανενας αλλος απο β΄?
owneriekno1
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ,αν και το τελευταιο θεμα μου φανηκε πανδυσκολο(β λυκειου).εσυ?
Και εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά. Ίσως να έχω περίπου 12-13 μονάδες. Πάντως, μακάρι να ήμουν Α΄ ή Β΄ Λυκείου. Τα θέματα της άλγεβρας τα έλυσα πιο εύκολα! Τέλος πάντων, μάλλον η αποτυχία οφείλετε στο ότι διάβασα περισσότερο αλγεβρικά θέματα που μπαίνουν σε διαγωνισμούς Λυκείου και στον Αρχιμήδη και παρέλειψα τα σχολικά μαθηματικά. Τέλος πάντων, εύχομαι σε όλους να περάσουν την 1η φάση.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Γ Λυκείου γύρω στο 12 έγραψα το πανυγήρησα πάντως που κατάφερα να λύσω το θέμα 3 στο τελευταίο λεπτό αυτή η παραγοντοποίηση δεν έβγαινε με τίποτα Θέμα 2 είπα τα θεωρητικά ότι α^2+β=κ^2 με κ ανήκει Ζ έφτασα στο (κ^2+α^2)/2 αλλά μετα δε σκέφτηκα το τέχνασμα με το κ-α κ+α. Από τη γεωμετρία έγραψα κάτι ψηλά αλλά δεν κατέληξα στο αποτέλεσμα. Πρώτο και τρίτο ολόσωστα. Καλή επιτυχία σε όλους.
ποιο ειναι το τεχνασμα κ-α κ+α??
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
1ο 2ο 4ο ακριβώς τα ιδια με μενα(και εγω στο δευτερο το εφτασα ακριβως σε εκεινο το σημειο).Η διαφορα μας ειναι οτι απο το 3ο εσυ έχεις 5 μονάδες ενω εγω μαλλον μονο μια.Γ Λυκείου γύρω στο 12 έγραψα το πανυγήρησα πάντως που κατάφερα να λύσω το θέμα 3 στο τελευταίο λεπτό αυτή η παραγοντοποίηση δεν έβγαινε με τίποτα Θέμα 2 είπα τα θεωρητικά ότι α^2+β=κ^2 με κ ανήκει Ζ έφτασα στο (κ^2+α^2)/2 αλλά μετα δε σκέφτηκα το τέχνασμα με το κ-α κ+α. Από τη γεωμετρία έγραψα κάτι ψηλά αλλά δεν κατέληξα στο αποτέλεσμα. Πρώτο και τρίτο ολόσωστα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Ε γύρω στο 14-15 δηλαδή
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
POSITIVE
Νεοφερμένος
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Β´ Λυκείου κανείς;
εγω!!!
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το τρίτο θέμα έβγαινε με την ιδέα να δημιουργήσεις προς στιγμην πολυώνυμο ως προς α.Μετα παραγοντοποιειται ευκολα. Η ιδέα προέκυψε από το 4ο θέμα του ευκλείδη 2012 όταν ήμουν Α' λυκείου που αξιοποιούσε παρόμοια τεχνική.1ο 2ο 4ο ακριβώς τα ιδια με μενα(και εγω στο δευτερο το εφτασα ακριβως σε εκεινο το σημειο).Η διαφορα μας ειναι οτι απο το 3ο εσυ έχεις 5 μονάδες ενω εγω μαλλον μονο μια.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
SuperSpecial
Νεοφερμένος
https://emekorinthias.files.wordpres...eb3ceb7cf83ceb7cf83-ceb8ceb1cebbceb7-2013.pdf
antoni4040
Νεοφερμένος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
raf616
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.