mairoula trela
Νεοφερμένος

εμποριας και διαφημισης/Λογιστικης/Διοικησης Επιχειρησεων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
Εγω προσωπικα αυτες θα σου προτεινα

Eδω μπορεις να βρεις ολες τις σχολες του τομεα σου: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...52-epal-panelladikes-sxoles-tmhmata-eisagwghs.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostis18
Νεοφερμένος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

νΑΙ ΚΩΣΤΗ ΤΙΠΟΤΑ... και αναρωτιεμαι τι θα πεσει ΑΟΔΕ... τωρα καθομαι και διαβαζω για τον οργανισμο που μαθαινει ...πφφφφ!!!!!Δεν αντεχεται το ΑΟΔΕ γιατι εχει πολυ θεωρια σε συγκριση με το ΑΟΘ... εσεις ποιες σχολες στοχευετε αληθεια??
mairoula trela
Νεοφερμένος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα το διοικησης επιχειρησεων μου φαινεται καλυτερη επιλογη σε σχεση με την λογιστικη...νομιζω πως εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση απο τα υπολοιπα..και τα τει χρηματοοικονομικης ειναι σχετικα καλα αλλα εχουν αρκετα δυσκολα μαθηματατο κακο παντως ειναι οτι δεν εχει διοικηση επιχειρησεων θεσσαλονικη
![]()
δεν θα το 'λεγα ..οι λογιστες παντα εχουν πολυ καλη αποκατασταση..

θα βαλει κανενς λογιστικη στις πρωτες επιλογες?

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Στον ιστότοπο www.economics.edu.gr έχουν ανέβει αρκετά βιβλία σε ψηφιακή μορφή. Επίσης υπάρχει αρκετό υλικό που μπορεί να σε βοηθήσει στα μαθήματα.Παιδιά για γνωστή μου ...θέλω να μου πείτε ή ακόμη καλύτερα αν είναι δυνατόν να βρείτε αν υπάρχουν διαδικτυακά βιβλία γ λυκείου για τον κύκλο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών ..!
Επίλεξε τις ενότητες ΑΟΘ ΙΙ - ΕΠΑΛ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...