τουλαχιστον?! αυτο ειναι σιγουρο?! και πως θα γινει, θα με παρουν τηλεφωνο οταν γινει η διαγραφη ξερω γω? γιατι δε θα ξαναμπορεσω να παω στην πολη μου μετα απο την πεμπτη που θα επιστρεψω αθηνα...τουλαχιστον μια βδομαδα αναμονησ απο τοτε που θα κανεισ τν αιτηση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μουφάσα
Νεοφερμένος
τουλαχιστον?! αυτο ειναι σιγουρο?! και πως θα γινει, θα με παρουν τηλεφωνο οταν γινει η διαγραφη ξερω γω? γιατι δε θα ξαναμπορεσω να παω στην πολη μου μετα απο την πεμπτη που θα επιστρεψω αθηνα...
κανε εξουσιοδοτηση σε καποιον που θα ειναι εκει....ή ρωτα εκει αν μπορει ν τ παρει καποιοσ αλλοσ....δν νομιζω να μν γινεται...αλλιωσ δυστυχωσ πρεπει ν πασ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οκ ευχαριστω θα ρωτησω την τριτη τη γραμματεια γιατι μου φαινεται λιγο παραξενο να πρεπει να κατσω μια βδομαδα+ μονο για τη διαγραφη....κανε εξουσιοδοτηση σε καποιον που θα ειναι εκει....ή ρωτα εκει αν μπορει ν τ παρει καποιοσ αλλοσ....δν νομιζω να μν γινεται...αλλιωσ δυστυχωσ πρεπει ν πασ....
celerior
Νεοφερμένος
celerior
Νεοφερμένος
Παρεπιπτόντος,ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να διαγραφούμε;Ή μας δίνουν αίτηση διαγραφής και τη απλώς τη συμπληρώνουμε;
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
giannis_92
Νεοφερμένος
miro2
Δραστήριο μέλος
Πρωτα κανω την διαγραφη απο την σχολη που ειμαι και μετα κανω την εγγραφη στην καινουργια σχολη??? help γρηγορα
προφανώς...
τουλ. στη δικη μου σχολη εγινε κατευθειαν, δε γνωριζω για τις υπολοιπες...καλη αρχη σε ολους (οταν ..) ...
Μουφάσα
Νεοφερμένος
giorgos992
Νεοφερμένος
Μια απλή δήλωση συμπληρώνεις, σου δίνουν τη βεβαίωση διαγραφής μαζί με τον φάκελο που είχες παει στην αρχη (με φωτογραφίες και το καρτελάκι των πανελληνίων) και τελειωσες
celerior
Νεοφερμένος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμπληρωνοντας μια υπευθυνη δηλωση ,οτι ποτε δεν τα πηρες ,δε νομιζω να εχεις προβλημαΧμ,εγώ δε πήρα ποτέ πάσο και φοιτητική ταυτότητα από τη σχολή(δε τα είχαν έτοιμα κατά τις εγγραφές και δε ξαναπήγα ποτέ στη σχολή),δε πιστεύω να'χουμε κάνα θέμα?
Χμ,εγώ δε πήρα ποτέ πάσο και φοιτητική ταυτότητα από τη σχολή(δε τα είχαν έτοιμα κατά τις εγγραφές και δε ξαναπήγα ποτέ στη σχολή),δε πιστεύω να'χουμε κάνα θέμα?
Στην ιδια περιπτωση με σενα ειμαι, Δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα..Εγω νομιζω πω θα ξεκαθαρισουμε και πιο ευκολα χωρις αυτα τα χαρτια
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος
celerior
Νεοφερμένος
Όσο για την κατάληψη στη Χαλκίδα ούτε σ'αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί και γω απο κει διαγράφηκα.Έχουν κατάληψη αλλά οι διαγραφές/εγραφές γίνονται κανονικά.Με τα Πανεπιστήμια να δούμε τι θα γίνει...
Μια σημείωση όταν λέω να μην έχετε πάρει το πάσο εννοώ να μην το πήρατε καθόλου απ'τη σχολή,όχι να το έχετε πάρει και να μην το έιχατε την ημέρα της διαγραφής.Λοιπόν παιδιά αν δεν έχετε πάρει το πασο ή την βεβαίωση σπουδών κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.Ούτε εγώ τα είχα και δεν μου είπαν απολύτως τίποτα.Μπορείτε κανονικά να διαγραφείτε.
Όσο για την κατάληψη στη Χαλκίδα ούτε σ'αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί και γω απο κει διαγράφηκα.Έχουν κατάληψη αλλά οι διαγραφές/εγραφές γίνονται κανονικά.Με τα Πανεπιστήμια να δούμε τι θα γίνει...
anastasia_sk
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- aphie
- KwnnaPap
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Drglitterstar
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- nearos
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.