cyanna
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θελω να διαγραφω απο το τμημα Πολιτικης Επιστημης στο Πανεπιστημιο Αθηνων. Ξερει κανεις αν ειναι πιο ευκολο να παω η ιδια ή να το κανω μεσω ΚΕΠ???
Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις τη γραμματεία της σχολής σου κάνοντας ένα τηλεφώνημα. Αλλά, νομίζω πως είναι προτιμότερο να πας αυτοπροσώπως. Δεν θα κάτσεις πάνω από 5 λεπτά...
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
182
Νεοφερμένος
Εγω ειμαι γραμμενος στο Τει χαλκιδας, και φετος περασα στο Τει Αθήνας.
πριν παω να διαγραφώ απο τη Χαλκιδα θα πρέπει να παω να παρω καποιο χαρτί απο το τει αθηνας, ή κατευθειαν στη χαλκιδα για διαγραφη??
σας παρακαλω εαν ξερετε κατι επ'αυτου να απαντησετε γιατι οι καιροι πλησιαζουν κι εχω αρχησει να αγχωνομαι!!
Ευχαριστωωωω
182
Νεοφερμένος
Κατευθείαν Χαλκίδα.
Σ'ευχαριστω πλ για τη γρηγορη απαντηση!!
Κι εγω αυτο ηξερα, αλλα δεν ξερεις καμια φορα, μερικες σχολες εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους!! (μιλαω για το τει αθηνας, ισως ηθελε να περασεις απο κει καμια βολτα πρωτα)
182
Νεοφερμένος
για κανα χαρτι
P.S. στο πρωτο μου ποστ λιγο πιο πανω ηθελα να γραψω "χαρτί" και εγραψα "χαρτη"
απλως το αναφερω επειδη δεν μπορω πλεον να επεμβω εκει να το διορθωσω..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
sofaki__18
Νεοφερμένος
ωραια μου ηρθε το χαρτι διαγραφης!!!παει και αυτο!!!!!!!!!!!!
το χαρτι της διαγραφης το παιρνεις εκεινη την στιγμη η σου το στελνουν αργοτερα?επισης,υπαρχει προθεσμια για να διαγραφεις απο καποια σχολη,η μπορεις να πας οποτε θελεις?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
.sn0b
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Με μια αίτηση στη γραμματεία της σχολής σου ή σε ΚΕΠ. Να έχεις την αστυνομική σου ταυτότητα.Γεια σας.Λοιπόν,πέρισι είχα περάσει σε κάποια σχολή την οποία αποφάσισα να μην παρακολουθήσω και έκανα απλά την εγγραφή μου.Φέτος έδωσα ξανά πανελλήνιες και πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα.Η ερώτησή μου είναι : Για να κάνω την εγγραφή στο νέα μου σχολή είναι απαραίτητο να πάω στη γραμματεία της προηγούμενης σχολής και να διαγραφώ? Ή μήπως γίνεται η διαγραφή αυτόματα?(πράγμα που δε νομίζω).Τέλος,θα μπορούσα να εξουσιοδοτήσω κάποιο άλλο άτομο για να κάνει τη διαγραφή?Ευχαριστώ
sofaki__18
Νεοφερμένος
εγω επειδη μενω καλαματα και η σχολη μ ηταν στην κομοτηνη εξουσιοδοτησα μια γνωστη μου να μου κανει τη διαγραφη και μου τα εστειλε μεσω κουριερ.επιχειρησα με το κεπ αλλα η γραμματεια δεν τ σηκωνε κ δεν ηθελα να το ρισκαρω να χασω προθεσμιες.(στη δικη μου ειχα προθεσμια μεχρι τις 10/09/10).
μην μου λες τετοια...αφου ειχες προθεσμια αρα εχουν και οι αλλες σχολες..εγς ειχα σκοπο να το κανω την ιδια ημερα που θα εκανα και την εγγραφη..λες να μην μπορω πλεον?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Ελπιζω να μην αντιμετωπισεις και εσυ κανενα προβλημα!καλη σταδιοδρομια σ ευχομαι!!!
sofaki__18
Νεοφερμένος
ενταξει πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μπορω να παω οποτε θελω για την διαγραφη!ευτυχως!Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...!!δεν ξερω βρε συ σοφακι και εγω ειχα πανικοβληθει...να φανταστεις την εκανα δυο μερες πριν τη ληξη της προθεσμιας και απο πανω ειχαν χαλασει και οι υπολογιστες για 4 μερες...ειχα φρικαρει κανονικα αλλα ευτυχως ολα πηγαν κατ ευχην,
Ελπιζω να μην αντιμετωπισεις και εσυ κανενα προβλημα!καλη σταδιοδρομια σ ευχομαι!!!
necti
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα περάσει στη Καλαμάτα (έκανα κανονική εγγραφή στα 2 πρώτα 6μηνα) και έκανα τη βλακεία κ ξαναυπέβαλα μηχανογραφικό με το 10% έχοντας βάλει πρώτη επιλογή τη Λαμία. Τώρα έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα να περάσω εκεί. Όμως άλλαξα γνώμη κ θέλω τελικά να πάω Καλαμάτα.... Αν όντως περάσω Λαμία θα διαγραφώ αυτόματα από την Καλαμάτα??????????? Ή έχω τη δυνατότητα να πάω Καλαμάτα ανεξαρτήτως του πού πέρασα κ του αν πέρασα....????????? σος
Μην ανησυχείς,για να διαγραφείς πρέπει να το ζητήσεις εσύ η ίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- aphie
- KwnnaPap
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Drglitterstar
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- nearos
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.