βανέσα
Νεοφερμένος
∈ ποιές σχέσεις για τα α,β,γ ισχύουν ώστε i) ii) λοιπόν πώς το κάνουμε αυτό ορέ αφου στους μιγαδικούς δεν έχουμε διάταξη???? η 2η που βασίζεται στο ίδιο κόνσεπτ λέει ∈με ποιές σχέσεις για τα x,y ισχύουν ώστε i)z1>z2 ii) z1-z2>0 προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonbin
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βανέσα
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
όχι δεν λέει κάτι τέτοιο... μήπως να αρχίσω να απελπίζομαι?εγω ξερω πως οι μιγαδικοι ανηκουν σε τεταρτημορια και δεν υπαρχει η εννοια της διαταξης...μηπως αναφερεται σε μετρα?
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω λίγη βοηθειούλα με κατι ασκησούλες με μιγαδικούς στην αρχή του κεφαλαίου. Η 1η λεέι ∈
∈ ποιές σχέσεις για τα α,β,γ ισχύουν ώστε i) ii) λοιπόν πώς το κάνουμε αυτό ορέ αφου στους μιγαδικούς δεν έχουμε διάταξη???? η 2η που βασίζεται στο ίδιο κόνσεπτ λέει ∈με ποιές σχέσεις για τα x,y ισχύουν ώστε i)z1>z2 ii) z1-z2>0 προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν ...
Αφου δεν έχετε διδαχθεί κάποια σχέση διάταξης για τους μιγαδικούς, μετέτρεψε τους ζ1-ζ2 σε κάτι που ξέρεις οτι έχει διάταξη (πραγματικούς) και όρισε ανάλογα τα α, β και γ.
Εγώ έτσι θα την έλυνα όπως κατάλαβα την άσκηση.Δηλαδή γ=β-1 έτσι ώστε το ζ1-ζ2 να είναι πραγματικός. Για ζ1>ζ2 αρκεί να ισχύει ότι γ=β-1=0 οπότε β=1 και γ=0.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
βανέσα
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Θέλω λίγη βοηθειούλα με κατι ασκησούλες με μιγαδικούς στην αρχή του κεφαλαίου. Η 1η λεέι ∈
Δεν υφίσταται η διάταξη στους μιγαδικούς αριθμούς που δεν είναι πραγματικοί. Η διάταξη υφίσταται μόνο στους πραγματικούς αριθμούς. Συνεπώς οι ζ1, ζ2 είναι πραγματικοί. Άρα β=1, γ=0 και α>5.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.