elpida_0
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.astynomia.gr/images/stories/2010/18012010_prok_eid_kat.pdf
Εμένα προσωπικά πάντως δε νομίζω ότι είναι μια δουλειά που θα μου άρεσε, ούτε τη βρίσκω ενδιαφέρουσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mhtsaras2
Νεοφερμένος
Αλλά έχω μια απορία:
Πρέπει να παω Αστυνομία/Πληροφορική/ ΗΜΜΥ (Ηλεκτρολόγων ηλεκτρονικών μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών);
Εάν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για Αστυνομία και ότι δεν παίζει να με στείλουν όπου τους αρέσει π.χ Αντιτομοκρατική – Δίωξη ναρκωτικών κλ. Θα το δήλωνα αλλά ψιλοφοβάμαι…
Το τμήμα ΗΜΜΥ είναι το τμήμα που γενικά σαν ύλη/αποκατάσταση/αναγνώριση πτυχίου με ενδιαφέρει αλλά εάν δεν καταφέρω να μαζέψω τουλάχιστον 17.333 μόρια (αν δεν κάνω λάθος) που θέλει, με βλέπω να καταλήγω Πληροφορική, η οποία με ενδιαφέρει λίγο λιγότερο… Δεν ξέρω, δεν με εμπνέει όσο η ΗΜΜΥ.
Εν ολίγοις:
Θέλω εάν κάποιος ξέρει να μου πει:
Α) Πρέπει να παω Αστυνομία/Πληροφορική/ΗΜΜΥ, για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Β)Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη σχολή πέρα από ΗΜΜΥ που να είναι περισσότερο Hardware?
Γ) Τις απόψεις σχετικά με τις σχολές ΗΜΜΥ/Πληροφορική
Thnx any way, sorry αν σας κούρασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni.m
Νεοφερμένος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος αποφάσισα να μην βάλω εναν μπελά ακόμη στο κεφάλι μου και ετσι απέφυγα το ΑΟΘ.
Με ενδιαφέρει ομως πολυ το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Γινεται λοιπον τελειωνοντας το ΗΜΜΥ να μπω σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με ενα αξιοπρεπη
και εξελικτικό μισθό οπως αξίζει σε ενα μυαλο σαν εμενα;
Γενικότερα εχω καποια ταλεντα στον προγραμματισμο και η επόμενη ερώτηση είναι: Διακρίνεσαι με
τις επιτυχίες στο ηλεκτρονικό έγκλημα; Ανεβαίνεις βαθμούς;
και τελος αν μπορω να μπω απο ΗΜΜΥ σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ θα μπω ως ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ; γιατι
κατι λιγότερο δε θελω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δε μπείς σε Ακαδημία της Αστυνομίας,πως ακριβώς θα φέρεις βαθμό?Καλησπέρα
Φέτος αποφάσισα να μην βάλω εναν μπελά ακόμη στο κεφάλι μου και ετσι απέφυγα το ΑΟΘ.
Με ενδιαφέρει ομως πολυ το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Γινεται λοιπον τελειωνοντας το ΗΜΜΥ να μπω σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με ενα αξιοπρεπη
Γενικότερα εχω καποια ταλεντα στον προγραμματισμο και η επόμενη ερώτηση είναι: Διακρίνεσαι με
τις επιτυχίες στο ηλεκτρονικό έγκλημα; Ανεβαίνεις βαθμούς;
και τελος αν μπορω να μπω απο ΗΜΜΥ σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ θα μπω ως ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ; γιατι
κατι λιγότερο δε θελω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos147
Νεοφερμένος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δε μπείς σε Ακαδημία της Αστυνομίας,πως ακριβώς θα φέρεις βαθμό?
γινεται να μπω αφου τελειωσω την σχολη ΗΜΜΥ σαν κατακτηριες ή κατι τετοιο σε ακαδημία;;
το οτι θα εχω τελειωσει ΗΜΜΥ δε θα δινει καποιο πλεονεκτημα; πχ στον μισθο; ή στον ρυθμο εξελιξης;
cha0s
Περιβόητο μέλος
acunetix, havij και τέτοια φάση είσαι;
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
acunetix, havij και τέτοια φάση είσαι;
και λιγα λες
αλλα ας μην βγαινουμε off-topic
υπαρχει καποιος να απαντησει αυτα τα ερωτηματα;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα
Εισαγωγή στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος = δύσκολο. θα πρέπει να συναγωνιστείς χιλιάδες άλλους υποψήφιους που ονειρεύονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι.
Εισαγωγή στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με αξιοπρεπή μισθό = ακόμα πιο δύσκολο.
Εργαζόμενος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος = δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τις μειώσεις μισθών που έχουν υποστεί όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ένας ΗΜΜΥήτης που εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος πιθανότατα (με τα σημερινά δεδομένα) θα παίρνει μεγαλύτερο μισθό.
κατι λιγότερο δε θελω
Ναι.
Καλή τύχη!
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.