Guest 292010
Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιο Σ/Κ που να διάβασες;
.
κακίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
και ποιος το οριζει αυτο?μπορεις καποιος να θελει λιγοτερο ή περισσοτερο απο αυτο που αναφερεις.Κοίτα φίλε, για να διαβάσεις σοβαρά μαθηματικά κατεύθυνσης πρέπει να αφιερώσεις σε αυτό το μάθημα τουλάχιστον 4-5 ώρες εβδομαδιαίως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
και ποιος το οριζει αυτο?μπορεις καποιος να θελει λιγοτερο ή περισσοτερο απο αυτο που αναφερεις.
Εκτός από διάνοια πρέπει και να γράφει με ταχύτητα φωτός! Δε γίνονται αυτά... οι ασκήσεις παίρνουν τουλάχιστον 10-15 λεπτα (και δε μιλω για ασκήσεις της πλάκας... αυτές που θέλουν σκέψη).
Του χρόνου που θα πας Γ θα καταλάβεις. Κι εγώ στη Β άλγεβρα δε διάβαζα καν Της πλάκας ηταν.
napstor
Δραστήριο μέλος
1)και εσυ που το ξερεις?ξερεις τι κανει ο αλλος σπιτι του?μερικοι λυνουν τις ασκησεις γρηγορα,αλλοι αργα.Εκτός από διάνοια πρέπει και να γράφει με ταχύτητα φωτός! Δε γίνονται αυτά... οι ασκήσεις παίρνουν τουλάχιστον 10-15 λεπτα (και δε μιλω για ασκήσεις της πλάκας... αυτές που θέλουν σκέψη).
Του χρόνου που θα πας Γ θα καταλάβεις. Κι εγώ στη Β άλγεβρα δε διάβαζα καν Της πλάκας ηταν.
2)και ποιος σου ειπε οτι εγω την διαβαζω?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
οκ,παω πασο.Μην μιλας εκ του ασφαλους ρε συ ναπστορ.. ειναι τοσο τεραστια η υλη που με ενα διωρο δεν ξερεις τι να πρωτοπρολαβεις.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπα παω πασο.
αφου δεν θελετε να καταλαβετε,το βουλωνω.
Δεν το χα δει. Απλά οκ... του χρόνου θα δεις ότι είναι αδύνατο να διαβάσεις σε 2 ώρες.
napstor
Δραστήριο μέλος
ελπιζω να μην το δω γιατι μετα τις 2 ωρες κλαταρω.Δεν το χα δει. Απλά οκ... του χρόνου θα δεις ότι είναι αδύνατο να διαβάσεις σε 2 ώρες.
καλα το αλλο μηνυμα μου,που πηγε?εξαφανιζονται τωρα?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομως περναει γρηγορα η ωρα αν νιωθεις και το ''αχ δεν θα προλαβω'', οι 2 ωρες πλεον για μενα φαινεται κατι πολυ φυσιολογικο που δεν επαρκει κι ολας.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Μμμ να μάθω κατα λέξη,κυριολεκτικά ένα μάθημα στη βιολογία και να κάνω χημεία για παράδειγμα.Ή να κάνω μαθηματικά και να μάθω κατα λέξη ένα μάθημα στη βιολ γενικής.Ένα 3ωροο είναι μια χαρά για εμένα.
Ε τώρα την Πρασκευή μπορεί να διάβασα και 5-6 ώρες γιατί ήταν ειδική περίσταση.Αυτό είναι μια υπέρβαση για εμένα.
Σχολειο δε σας βαζουν ασκησεις η μαθημα; διαγωνισματα δεν εχετε γραψει που να χρειαζεται 3-4 ωρες για ενα και μονο μαθημα για να διαβασεις;
napstor
Δραστήριο μέλος
εγω οταν εχει τυχει να διαβασω 2 ωρες σημαινει οτι την επομενη γραφω θετικο μαθημα ιουνιου.σε καθημερινη βαση πιστευω θα ριχνω ενα 2ωρο το πολυ.τα σ/κ λιγο παραπανω.ναπστορ και γω περυσι πανω απο μισαωρο δεν διαβαζα, srsly.
Ομως περναει γρηγορα η ωρα αν νιωθεις και το ''αχ δεν θα προλαβω'', οι 2 ωρες πλεον για μενα φαινεται κατι πολυ φυσιολογικο που δεν επαρκει κι ολας.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Στο σχολείο μας ρωτάνε μέχρι πού έχουμε φτάσει για να μας περάσουν και δεν τα καταλαβαίνουμε.Όχι,δε διαβάζω τίποτα για το σχολείο,και ούτε χρειάζεται.Σχολειο δε σας βαζουν ασκησεις η μαθημα; διαγωνισματα δεν εχετε γραψει που να χρειαζεται 3-4 ωρες για ενα και μονο μαθημα για να διαβασεις;
Όσα για τα διαγωνίμστα,μίλησα για ειδικές περιπτώσεις.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ισχύει αυτό που λες. Όλες οι κατυθύνσεις έχουν τις δυσκολίες τους και σε όλες χρειάζεται να διαβάζεις ΠΑΡΑ πολύ. Η θεωρητική ναι έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απ' έξω, αλλά η Θετική κι Τεχν. έχουν και απ' έξω και ασκήσεις (που μερικές φορές σου παίνει 1 ώρα για 1 άσκηση΄). Όλες οι κατευθύνσεις είναι δύσκολες γι' αυτό μη λέτε ότι η μια θέλει περισσότερο και η άλλη λιγότερο. Εγώ π.χ. που ήμουν θετική δε διάβαζα 3-4.5 ώρες που λες, αλλά ΟΛΗ ΜΕΡΑΗ θεωρητική χρειάζεται παρα πολυ διάβασμα !
Και ισχυει οτι όσο πιο πολυ διαβάζεις , τοσο πιο καλά θα τα πάς !
3-4.5 ώρες για Θετική-Τεχνολογική
5-6 ώρες για Θεωρητική
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο δεν ειναι φυσιολογικοΕγώ π.χ. που ήμουν θετική δε διάβαζα 3-4.5 ώρες που λες, αλλά ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Guest 292010
Επισκέπτης
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Εγω μολι τελειωσα το δυωρο διαβασμα μου.Ξερω ξερω,εχω υπογραψει συμβολαιο με την αποτυχια απο τωρα.
εσυ μη μιλας παλιοκορακα του κερατα
πες τους οτι εισαι απο αυτους που λενε "εγω δε διαβαζω καθολου" και στο τελος γινονται σημαιοφοροι
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τερμα σπαστικο αυτο. Μια καλη μου φιλη που ειναι θεωρητικη μου ελεγε οτι ξεσκιζοταν στο διαβασμα, μαλιστα σημερα διαβασε 3-6 το πρωι γιατι δεν προλαβαινε να κανει ολα τα μαθηματα του σχολειου. Η μανα της ισχυριζεται και λεει σε ολον τον κοσμο οτι η κορη της δεν διαβαζει, και 'αχ αυτο το παιδι, ποτε θα κατσει να διαβασει!'' κλπ. Προσπαθει να μας πεισει οτι η κορη της ας πουμε μαθαινει παπαγαλιστι ολα τα μαθηματα επειδη εχει ουλτρα χαη αικιου. Παθετικ.
melenios
Νεοφερμένος
Τερμα σπαστικο αυτο. Μια καλη μου φιλη που ειναι θεωρητικη μου ελεγε οτι ξεσκιζοταν στο διαβασμα, μαλιστα σημερα διαβασε 3-6 το πρωι γιατι δεν προλαβαινε να κανει ολα τα μαθηματα του σχολειου. Η μανα της ισχυριζεται και λεει σε ολον τον κοσμο οτι η κορη της δεν διαβαζει, και 'αχ αυτο το παιδι, ποτε θα κατσει να διαβασει!'' κλπ. Προσπαθει να μας πεισει οτι η κορη της ας πουμε μαθαινει παπαγαλιστι ολα τα μαθηματα επειδη εχει ουλτρα χαη αικιου. Παθετικ.
ολα στο τελος φαινονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.