PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα το μόνο που άλλαξε στη ζωή μου ...είναι το ότι μπήκε σε αυτήν η κοπέλα μου....
Αυτες ειναι αλλαγες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
claimant
Νεοφερμένος
Εντάξει, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή η χρονιά ήταν σαφώς πιο κουραστική από τις προηγούμενες. Παρ' όλα αυτά, και Ίντερνετ έμπαινα και τηλεόραση έβλεπα και βόλτες πήγαινα και έπαιζα Playstation!
To PRO δε κοβεται Κι εγω μια απ τα ιδια.
Guest 292010
Επισκέπτης
Τωρα εαν εισαι ολη μερα καθηλωμενος στην tv ή to pc τοτε μην περιμενεις και πολλα....εξαλλου τα αγαθα κοποις κτωνται...
επομενως ουτε αγχος χρειαζεται ουτε τιποτα....καλο ειναι να εχουμε και λιγη εμπιστοσυνη στον εαυτο μας και λιγη αυτοπεποιθηση
Επισης το να εχουμε στοχο ειναι πολυ σημαντικο...καθως με αυτο το τροπο αποκτας και ενα κινητρο για να διαβασεις...οσο πιο υψηλος ο στοχος τοσο πιο πολυ θελεις να αγωνιστεις.!!!!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
conn-a
Νεοφερμένος
Tempora
Νεοφερμένος
conn-a
Νεοφερμένος
κατα τη γνωμη μου αυτη η ιστορια οχι μονο ειναι ενδιαφερουσα αλλα σε προκαλει και να την διαβασεις αυτο το αυτολεξει να μην ηταν και ολα θα ηταν τελεια με το συγκεκριμενο μαθημαΕμένα πάλι όλα εκτός απο την ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Στα αρχαία μελετάμε κείμενα φιλοσόφων, πολλά κείμενα στην Νεοελληνική Λογοτεχνία είναι εξαιρετικά, η βιολογία είναι χρησιμότατη. Τα Λατινικά είναι Λατινικά και η Έκθεση Έκθεση. Το βιβλίο της ιστορίας καθώς και τα θέματα που πραγματεύεται φαίνονται κάπως βαρετά.
proteas1972
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Βασικα πιστευω πως οι πανελληνιες πιο πολυ θεμα ψυχολογιας ειναι και μετα διαβασματος!
απο ενα σημειο και μετα φετος περιμενα γυρω στα 12000 μορια,ειχα μπουχτησει πολυ και ειχα χαλια ψυχολογια, ομως λιγο καιρο πριν δωσουμε κατασταλαξα στο οτι θα περασω σε ΤΕΙ και ηρεμησα, πηγα εγραψα ηρεμη ηρεμη και τελικως εφτασα τα 15064 μορια!
εχω συμμαθητες που πηγαιναν για φαρμεκευτικη, ιατρικη και αρχιτεκτονικη και εγραψαν χειροτερα απο μενα στα μαθηματικα!!! (εγω εγραψα 12,6 ) ειμαι σιγουρη οτι εφταιγε το αγχος τους πανω απ'ολα
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι αυτή η χρονιά θα είναι λίγο πιο εξαντλητική από τις προηγούμενες για όλους.
Joe_Dalton123
Νεοφερμένος
Σαν εμένα κι εσυ, μόνο που εγω δεν αγχωνομαι, το εχω δεχτει οτι δε προκειται να περασω φετος (δε τα φορτωνω στον κοκκορα παρ'ολα αυτα, απλως με το διαβασμα που μπορω να κανω φετος δεν εχω προοπτικες )
μην το λες αυτο φίλε μου και εγω που εδωσα τωρα (2008) αυτα σκεφτόμουνα στην αρχη της χρονιας και χωρισ φροντιστήριο και ιδιατερα με καλο πρόγραμμα εβγαλα 14207.το να εχει πιστη και θεληση ειναι μεγαλο πραγμα
μην το λες αυτο φίλε μου και εγω που εδωσα τωρα (2008) αυτα σκεφτόμουνα στην αρχη της χρονιας και χωρισ φροντιστήριο και ιδιατερα με καλο πρόγραμμα εβγαλα 14207.το να εχει πιστη και θεληση ειναι μεγαλο πραγμα
Πω τι ποστ ξεθαψες
καταρχας ειμαι Η!
καταδευτερον τελικως τα πηγα πολυ τελεια, δεν περιμενα με τπτ το αποτελεσμα, 15064 εβγαλα
tsouka_tsouka
Νεοφερμένος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Εγω φετος 2 ωρες διαβασμα την ημερα το πολυ και κατα μεσον ορο 1 ωρα μαθημα.
Του χρονου λεω να το κανω ας πουμε 3ωρο, να βαλω στο παιχνιδι και τα σαββατοκυριακα που φετος τα εχω για ξεκουραση, αλλα δεν θα αυξησω τις ωρες των μαθηματων...Νομιζω οτι ειναι υπερβολη πανω απο 6 ωρες την εβδομαδα.
δεν διαβαζα ιδιαιτερα πολυ
μερικες μερες διαβαζα 5 ωρες και μερικες μερες καθολου
δεν πιεσα τον εαυτο μου πολυ και πηγα στις πανελληνιες (ευτυχως)
χωρις αγχος. Τελικα αυτο που μετραει ειναι το πως διαβαζεις και πως κατανοεις, στην τεχνολογικη κατευθηνση τουλαχιστον...
Τελικα ολα πηγαν καλα και εβγαλα 18,700.
Προσωπικα καταλαβα οτι οι πανελληνιες ειναι ουσιαστικα μια φουσκα, και αυτο ειναι που αγχωνει τα παιδια
jim_porto
Νεοφερμένος
+1.ετσι ακριβως.μαζι σου.δεν διαβαζα ιδιαιτερα πολυ
μερικες μερες διαβαζα 5 ωρες και μερικες μερες καθολου
δεν πιεσα τον εαυτο μου πολυ και πηγα στις πανελληνιες (ευτυχως)
χωρις αγχος. Τελικα αυτο που μετραει ειναι το πως διαβαζεις και πως κατανοεις, στην τεχνολογικη κατευθηνση τουλαχιστον...
Τελικα ολα πηγαν καλα και εβγαλα 18,700.
Προσωπικα καταλαβα οτι οι πανελληνιες ειναι ουσιαστικα μια φουσκα, και αυτο ειναι που αγχωνει τα παιδια
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.