evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikas Spyros
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Chrysa32485
Νεοφερμένος
Εγώ πάντως όλη τη χρονιά περίμενα πως κάποια στιγμή θα αγχωθώ. Τελικά αυτή η στιγμή δεν ήρθε με εξαίρεση την ώρα αναμονής για να γράψω τα δύο πρώτα μαθήματα στις πανελλήνιες. Οπότε μην τρελαίνεστε γιατι κυκλοφορούν πολλοί μύθοι. πρόγραμμα όπως είπαν και οι προηγούμενοι!
Α, και να πάτε πενθήμερη!
Καλή δύναμη!
:no1:
nikos_sp
Νεοφερμένος
τέλος πάντων για να μη τα πολυλογώ, ΜΗΝ έχετε άγχος, όλα θα πάνε καλά αρκεί να το θέλετε, συστηματικό διάβασμα όπωσδήποτε, ΑΠΟ έξω τα μαθήματα όπως αοδε, ιστορία, από την αρχή γιατί εγώ έκανα το λάθος να μη τα μαθαίνω από την αρχή από έξω μιας και δε μας είχε προετοιμάσει κανείς για αυτό, με αποτέλεσμα μετά τον γενάρη να κάθομαι να πήζω όλη μέρα χωρίς να βγαίνω έξω για να μάθω από έξω όλο το βιβλίο. Για αυτό μη κάνετε το λάθος να αφήσετε ότιδήποτε για το τέλος, γιατί πραγματικά η κούραση που θα περάσετε αν το κάνετε αυτό μετά, μπορεί να σας φέρει σε απόγνωση, όχι και ότι καλύτερο.
καλή επιτυχία
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως έβγαινα κάθε Σάββατο, μέχρι το τελευταίο πριν αρχίσουν οι Πανελλήνιες.
Επίσης! Λες και θα διάβαζα Σάββατο βράδυ
Niwerio
Νεοφερμένος
πραγματι το πιο σημαντικο ειναι να εχεις προγραμμα..κ να διασκεδαζεις κ να διαβαζεις!!ενας χρονος ειναι..σιγα!!
orestisps
Νεοφερμένος
Εγώ πάντως έβγαινα κάθε Σάββατο, μέχρι το τελευταίο πριν αρχίσουν οι Πανελλήνιες.
Επίσης! Λες και θα διάβαζα Σάββατο βράδυ
+1 , και έβγαλα και καλούς βαθμόυς.
Απομυθοποιήστε τις μαμη-μενες πανελλήνιες , όσο είστε ψύχραιμοι και διαβάζετε με όρεξη μπορείτε να τα καταφέρετε.
Guest 292010
Επισκέπτης
leniw!!
Νεοφερμένος
Αυτός ο ένας χρόνος περνάει γρήγορα?
Περναει παρα πολυ γρηγορα!!μπορει στην αρχη να σου φαινεται βουνο αλλα θα δεις!!!το καλοκαιρι θα διαβαζεις αλλα και θα βγαινεις και θα περασει γρηγορα!!!αο τον σεπτεμβρη και μετα θα δεις οτι τα πραγματα ζοριζουν γιατι θα χεις σχολειο και φροντιστηρια και τα ζορια θα τα δεις γυρω στον οκτωβρη με νοεμβρη που θα χεις τα διαγωνισματα τοθ σχολειου αλλα οταν θα ρθουν τα χριστουγεννα δεν θα πιστευεις οτι ηρθαν!!θα σκεφτεσαι πως σαν εχτες ηταν που περασες την πορτα του σχολειου!!!μετα θα εχεις ενα αγχος με την υλη αλλα θα περασει κι αυτο ρηγορα!!!καταλαβαινω πως νοιωθεις αλλα πιστεψε με ο χρονος περναει παρα πολυ γρηγορα αλλα μην σκεφτεσαι ποτε και ποτε θα περασει γιατι αγχωνεσαι και αποσπαται η προσοχη σου!!!δωσε το απαιτουμενο διαβασμα γιατι μονο εσυ ξερεις ποσο χρειαζεται και κανενας γονιος ή καθηγητης και ζησε το!!!!ειναι και αυτο αλλη μια εμπειρια!!
και κατι τελευταιο: μπορει να σκεφτεστε πως μια αποτυχια στις πανελληνιες σηματοδοτει το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...........πιστεψτε με ομως δεν ειναι!!!ειναι αλλ μια εμπειρια και πανω απο ολα φροντιστε να ειστε καλα και υγιεις!!πανω απ'ολα αυτο!!κι αν δεν περασετε φετος θα περασετε του χρονου και αν δεν θελετε να ξαναδωσετε υπαρχουν χιλιες λυσεις(ιεκ,εξωτερικο, ιδιωτικες,και πολλες αλλες)δεν καταξιωνει τον ανθρωπο η εσαγωγηστις πανελληνιες αλλα το ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ!!!κοιταξτε την υγεια σας και τον εαυτο σας!!!!ενας φιλος μου σκοτωθηκε πριν να δωσει,και ενους αλλου πεθανε η μητερα του λετε να νοιαζεται για το τι θα γραψει!!!!σκεφτειτε το καλα και προπαντως μην ξεχνατε να ΖΕΙΤΕ!!!!!!!!@
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Αυτός ο ένας χρόνος περνάει γρήγορα?
Εμενα ολοι αυτο μου λενε, και ελπιζω να το καταλαβω κι εγω
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είναι καθόλου τραγικά,Παιδιά άκουσα όλα αυτά που είπατε εδώ αλλά δεν μπορώ να πω οτι με παρηγόρησαν. Οκ ρε παιδί μου δεν τελειώνει η ζωή εδώ και ξεχνιέσαι στην διάρκεια του χρόνου και κάποιες στιγμές είσαι λιγότερο αγχωμένος και άλλες περισσότερο. Όμως φέτος έβγαλα 17 και στις εξετάσεις σε πράγματα που ήξερα (πρώτη χρονιά) δεν απέδωσα. Θέλω να περάσω ΣΤΥΑ που δεν έχει τρελούς βαθμούς αλλά το έχω πάρει με φόβο και βιάζομαι να ξεκινήσουν τα φροντιστήρια ώστε να αποδείξω στο εαυτό μου οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά(?)
τα μαθήματα βγαίνουν με κανονικό διάβασμα όλη τη χρονιά,
γενικά αν διαβάζεις από την αρχή της χρονιάς με πάθος και όρεξη, χωρίς να αφήνεις κενά, και νιώθεις αυτά που διαβάζεις, το 18 το χεις απλά σίγουρο.
εγώ πχ, διάβαζα 3-4 ώρες κάθε μέρα ΜΟΝΟ κατεύθυνση ( γούσταρα πολύ το γράψιμο που ριχνα στα μαθήματα της γενικής )
στο τέλος, όταν έκανα τις επαναλήψεις, όχι μόνο κουρασμένος δεν ήμουν, αλλά τα 15 ωρα που ριχνα τα ευχαριστιόμουν κι όλας ( εκτός από τις ώρες που ριχνα στον αοδέ :s )
τέσπα, μην αγχώνεστε srsly, η 3 λυκείου δεν είναι και τόσο τραγική, μια απλή τάξη είναι όπως όλες οι άλλες
annapav.kal
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ... Αν διάβαζες όλα τα χρόνια, δε θα αλλάξει τίποτα τόσο σημαντικό. Φυσικά δε θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο (εγώ δεν είχα καθόλου), αλλά...μια χρονιά είναι, θα περάσει! Καλή επιτυχία!το παν θεωρω πως ειναι να διαβαζεις αυτα που πρεπει στην ωρα τους και να μην τα αφηνεις για...αργοτερα.αν κανεις αυτο δε θα πελαγωνεις και θα μαθαινεις και καλυτερα τα μαθηματα..
dafnousaki
Νεοφερμένος
1)Οι Παννεληνιες ειναι θεμα ψυχολογιας και οποιος θελει μπορω να του δωσω παραδειγματα
2)Το καλοκαιρι περναει χαλαρα μεχρι τον Δεκεμβρη δεν ειχα τοση πιεση απο εκει και περα αρχισε το παλουκι μετα τον Απριλη επαθα ανοσια απο το διαβασμα
3)Βγαινετε για βολτες ξυπνατε νωρισς τις Κυριακες και διαβαζετε
Πανω απο ολα ψυχραιμια αυτοπεποιθηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.