antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φλεβάρη-Μάρτη μας κόβω να έρχεται το αμόκ. Εκεί θα κριθεί ποιος έχει δυνάμεις και ποιος θα τα παίξει...Να ρωτήσω εγώ κάτι.Πότε γίνονται πιεστικά τα πράγματα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
εσυ κατσε διαβασε 15 ωρες.
και δεν εισαι ικανος ουτε στο ελαχιστο να με κρινεις ως μαθητη.
τωρα το ειδα αυτο...
γιατι να μην ειμαι ικανος; Γ'Λυκειου δεν παω κι εγω;
Εγω παντως δε διαβαζω παραπανω απο οσο πρεπει να διαβαζω για το φροντιστηριο και το σχολειο, και αυτο ειναι 5+ ωρες την ημερα (ασκησεις + διαβασμα) και 8+ ωρες το Σαββατοκυριακο! Αν εσενα σου φτανουν 2 ωρες καθημερινα για να βγαλεις 2 αγνωστα, 5 σελιδες ασκησεις γραμματικης η συντακτικου, να συνταξεις ακομα 3 αγνωστα, να διαβαζεις σχολια και μεταφραση γνωστου, να μαθεις το μαθημα της ιστοριας, να κανεις εκθεση η περιληψη και ασκησεις, να διαβασεις την αναλυση στα κειμενα η να κανεις ασκησεις στα λατινικα και να διαβασεις και για το σχολειο, πες το τον τροπο και τοτε σε παραδεχομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Θετικη ειναιτωρα το ειδα αυτο...
γιατι να μην ειμαι ικανος; Γ'Λυκειου δεν παω κι εγω;
Εγω παντως δε διαβαζω παραπανω απο οσο πρεπει να διαβαζω για το φροντιστηριο και το σχολειο, και αυτο ειναι 5+ ωρες την ημερα (ασκησεις + διαβασμα) και 8+ ωρες το Σαββατοκυριακο! Αν εσενα σου φτανουν 2 ωρες καθημερινα για να βγαλεις 2 αγνωστα, 5 σελιδες ασκησεις γραμματικης η συντακτικου, να συνταξεις ακομα 3 αγνωστα, να διαβαζεις σχολια και μεταφραση γνωστου, να μαθεις το μαθημα της ιστοριας, να κανεις εκθεση η περιληψη και ασκησεις, να διαβασεις την αναλυση στα κειμενα η να κανεις ασκησεις στα λατινικα και να διαβασεις και για το σχολειο, πες το τον τροπο και τοτε σε παραδεχομαι
Iliaso
Περιβόητο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
πλακα με κανεις;;Να ρωτήσω εγώ κάτι.Πότε γίνονται πιεστικά τα πράγματα?
Εμενα με εχουν πατησει ολοι από το λαιμο απο τωρα.
Εχω τοσα νευρα απο τους καφεδες που σφαζω ανθρωπο στο γονατο και δεν ιδρωνω ρουπι.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, και; Ανάλογο κόπο, λογικά, δεν πρέπει να καταθέτουν και οι δύο;Θετικη ειναι
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Θετικη-Τεχνολογικη θελει λιγοτερο διαβασμα απο θεωρητικη ειδικα αν σου κοβει και λιγο...Ε, και; Ανάλογο κόπο, λογικά, δεν πρέπει να καταθέτουν και οι δύο;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
Kοίτα, με ένα σωστό και συστηματικό καθημερινο διάβασμα όλα βγαίνουν μια χαρά (4-5 ώρες είναι αρκετές). Οσο για τα μαθηματικά άμα έχεις ένα βοήθημα το οποίο έχει ασκήσεις από όλα τα είδη τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πάντως, όλα είναι θέμα καλού προγραμματισμού αλλά και θέλησης, δλδ όταν κάθεσαι να διαβάσεις πρέπει να είσαι συγκεντρομένος σε αυτό που διαβάζεις και όχι π.χ. να αγναντεύεις έξω από το παράθηρο.Tι λες ωρέ τεμπέλη;Και να σου κόβει και αρκετά λέω εγώ θα έχεις από ένα μάθημα παπαγαλίας σίγουρα(αοδε ή βιολογία).Αλλά και πάλι έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ σφιχτά ειδικά στον όγκο των ασκήσεων των μαθηματικών κυρίως.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θετικη-Τεχνολογικη θελει λιγοτερο διαβασμα απο θεωρητικη ειδικα αν σου κοβει και λιγο...
Ότι θα άκουγα καλά λόγια και για μας τους θεωρητικούς, ομολογώ δεν το περίμενα..!!Εγω παντως το ξαναλεωΟι τεχνολογικοι και οι θετικοι διαβαζουν λιγοτερου απο τους θεωρητικους...
napstor
Δραστήριο μέλος
δεν το λεει με την καλη εννοια.(εκτος και αν καταλαβα λαθος)Ότι θα άκουγα καλά λόγια και για μας τους θεωρητικούς, ομολογώ δεν το περίμενα..!!
chris_90
Διάσημο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
ελα τωρα.πες αυτο που πραγματικα πιστευεις.Εγω πιστευω παντως οτι με την καλη εννοια το λεει
melenios
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποκειμενικά είναι βρε παιδιά.Για κάποιους αρκεί το 2 ωρο.Απλά υπάρχει η λανθασμένη νοοτροπία πως η θετική είναι η σουπερ παλουκοκατεύθυνση που θέλει 10 ώρες διάβασμα τη μέρα.
Α δεν είναι;
Πάντως, 2ώρο διάβασμα μου φαίνεται υπερβολικά ελάχιστο. 2 ώρες παίρνει να διαβασεις ΑΟΔΕ και να κάνεις 4-5 ασκήσεις απο Μπάρλα. Σοβαρό διάβασμα με 2 ώρες καθημερινά δεν γίνεται. Get over it
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.