Ας βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη.
@eukleidhs1821
Οταν ρωτανε εδω μεσα για κατατακτηριες κλπ δεν γουσταρω να τους χρυσωνω το χαπι.
Τι να τους πω δηλαδη, οτι αν διαβασεις θα τα καταφερεις και μπορεις και να πιστευεις στον εαυτο σου και θετικα χαρουμενα πραγματα ενω εδω και 3 χρονιες συναπτες οι 18/19 στις κατατακτηριες ιατρικης ΑΠΘ ειναι απο το ιδιο φροντιστηριο;
Οτι αξιζει να παλεψεις για την μοναδικη θεση;
Οχι αντικειμενικα δεν ειναι και το οτι περασα εγω αποτελεσε στατιστικο σφαλμα, που για να το καταφερω επρεπε να διαλυσω το ιδιο το rigged game που εχει στηθει απο σχολη/φροντιστηριο/α. Και ο μονος τροπος ηταν να μαθω αυτολεξει 1500 σελιδες.
Οποτε ναι θα ειμαι απολυτος και εαν στατιστικα υπαρξει καποιος που θα το τολμησει, ας ειναι προετοιμασμενος για το τι πρεπει να κανει απο τη μερα 0, να χωθει στη μαχη σαν λιονταρι που θα λιωσει τον ανταγωνισμο και θα τα καταφερει επειδη ειναι ηδη Ανωτερος και οι αλλοι δεν εχουν επιλογη απο το να παραδοθουν μπροστα του οσα φροντιστηρια και ακρες και αν εχουν.
Εαν παλι δεν τα καταφερει, τουλαχιστον δεν θα κατηγορει τον εαυτο του οτι δεν προσπαθησε αρκετα, αφου του εχουν ανοιξει τα ματια για το πώς εχει στηθει το παιχνιδι εις βαρος του. Επειδη Γνωριζει.
Ιδανικα θα ηθελα παρα πολυ κοσμο απιστευτα προετοιμασμενο απο μονο του, που θα απεκλειε και θα χρεωκοπουσε τα φροντιστηρια, ωστε να αποκατασταθει η εισαγωγη, ανεξαρτητως δυνατοτητας του να παει καποιος φροντιστηριο ή οχι.
Ειρωνικα, δεν ειμαι τοσο απολυτα εναντιον των αποφοιτων εξωτερικου.
Παιδια οπως ο νικ που ηταν τοσο κοντα στην εισαγωγη τους τι να τους πω να κατσουν να τρελαθουν απο το διαβασμα μεχρι να τα καταφερουν; Καλα εκανε και μπραβο του, θα χαιρομουν να τον εχω συναδελφο γιατι ο τυπος το εψαξε μεχρι αηδιας και πηρε μια τρομερη αποφαση δεδομενων των συνθηκων του.
Αλλα οταν μου ερχεται ο αλλος και μου κοτσαρει money talks σορρυ μαγκα θα μπεις στη θεση σου, ειτε σπουδαζεις εξωτερικο ειτε Ελλαδα.
@Pharmacist01 ευχαριστω για τα λογια σου και που εντοπισες το νοημα των ποστ μου για το συγκεκριμενο θεμα τοσα χρονια εδω