Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μαθαίνεις απο την αρχή έτσι και αλλιώς (και μάλιστα πιο εντατικά και σε μικρότερη πίεση χρόνου, πολλές ώρες την εβδομάδα και με εργαστήρια και τα τοιάυτα). Ίσως να βοηθάει λίγο η ΑΕΠΠ όπως έχει "ωριμάσει" κάπως τώρα, αλλα τουλάχιστον όταν έδινα εγώ, δεν φάνηκε πουθενά να κάνει κάποια διαφορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoulakiS
Νεοφερμένος
ρε συς σε λιγες μερες γραφω ΑΕΠΠ...στην θεωρια ενταση την παλεβω..αλλα
δεν ειμαι καλος στις ασκησεις...θα ιθελα να γραψω εστω ενα 12 για να τα
βγαλω περα...τι λετε μπορω να τα καταφερω κ πως..?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dkotanid
Νεοφερμένος
Εγώ να πω και το ντουκου μου, δεν είχα κάνει ΑΕΠΠ στο σχολείο αλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα στον προγραμματισμό στο Πολυτεχνείο (ήμουν και πολύ καλύτερος απο άτομα που είχαν κάνει). Θέμα ενασχόλησης ήταν και διαβάσματος.
Τα μαθαίνεις απο την αρχή έτσι και αλλιώς (και μάλιστα πιο εντατικά και σε μικρότερη πίεση χρόνου, πολλές ώρες την εβδομάδα και με εργαστήρια και τα τοιάυτα). Ίσως να βοηθάει λίγο η ΑΕΠΠ όπως έχει "ωριμάσει" κάπως τώρα, αλλα τουλάχιστον όταν έδινα εγώ, δεν φάνηκε πουθενά να κάνει κάποια διαφορά.
Σκοπός είναι η γνώση να γίνει εργαλείο για τη ζωή σου, όχι περιττή πληροφορία που θα τη μάθεις και θα την πετάξεις όταν πλέον δε τη χρειαστείς!
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
teacher
Νεοφερμένος
Εγώ να πω και το ντουκου μου, δεν είχα κάνει ΑΕΠΠ στο σχολείο αλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα στον προγραμματισμό στο Πολυτεχνείο (ήμουν και πολύ καλύτερος απο άτομα που είχαν κάνει). Θέμα ενασχόλησης ήταν και διαβάσματος.
Φίλε μου αν κρίνω από την ηλικία σου, μας λες ότι αυτοί που γράψαν αεππ πριν 7 χρόνια δεν είχαν και φοβερές γνώσεις, δηλαδή το αυτονόητο
Μια ματιά να ρίξεις στα θέματα τότε και τώρα και θα καταλάβεις γιατί ο αριστούχος της αεππ προ 2004 με τον σημερινό δεν έχουν καμία σχέση.
παιδια καλισπερα....
ρε συς σε λιγες μερες γραφω ΑΕΠΠ...στην θεωρια ενταση την παλεβω..αλλα
δεν ειμαι καλος στις ασκησεις...θα ιθελα να γραψω εστω ενα 12 για να τα
βγαλω περα...τι λετε μπορω να τα καταφερω κ πως..?
ξεκίνα τις προσευχές αλλά μην ελπίζεις πολλά
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε μου αν κρίνω από την ηλικία σου, μας λες ότι αυτοί που γράψαν αεππ πριν 7 χρόνια δεν είχαν και φοβερές γνώσεις, δηλαδή το αυτονόητο
Μια ματιά να ρίξεις στα θέματα τότε και τώρα και θα καταλάβεις γιατί ο αριστούχος της αεππ προ 2004 με τον σημερινό δεν έχουν καμία σχέση.
Ναι εντάξει, το ανέφερα άλλωστε και εγώ. Γι αυτό το ονόμασα και ντούκου.
Αλλα νομίζω πως έτσι και αλλιώς, όπως σε όλα τα μαθήματα, άντε να σε βοηθήσει λίγο στο πρώτο εξάμηνο, μετά δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά.
Αρχική Δημοσίευση από dkotanid:Σκοπός είναι η γνώση να γίνει εργαλείο για τη ζωή σου, όχι περιττή πληροφορία που θα τη μάθεις και θα την πετάξεις όταν πλέον δε τη χρειαστείς!
Με το συμπάθειο, αλλα σιγά την γνώση που αποκομίζουν μέσα σε ένα 8μηνο για πόσες ώρες τη βδομάδα (πόσες κάνετε αλήθεια; ), σε ένα μάθημα τόσο συμπυκνωμένο, για ένα αντικείμενο που καν δεν το χουν ξαναδεί.
Και εντάξει, η 3η Λυκείου υπάρχει για έναν και μόνο σκοπό, τις Πανελλήνιες. Τι γνώση να αποκομίσεις απο εκεί μέσα; Μέχρι και μαθήματα που κάνεις για χρόνια όπως τα μαθηματικά, τα μαθαίνεις με σκοπό να γράψεις καλά στο τέλος. Δεν υπάρχει χρόνος, μέσα απο σχολεία, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, για κάτι διαφορετικό.
NikoulakiS
Νεοφερμένος
ξεκίνα τις προσευχές αλλά μην ελπίζεις πολλά
αχαχαχ ααααα ψυχολογικο σοκ
dexter08
Νεοφερμένος
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ξερω καλα τις ασκησεις και μετρια την θεωρια. προλαβαινω να την μαθω και αυτη καλα μεχρι την τεταρτη?
Ναι...Εξάλλου η θεωρία του ΑΕΠΠ δεν είναι τεράστια (σαν του ΑΟΔΕ πχ). Βέβαια εξαρτάται και από το πόσο γρήγορα 'παπαγαλίζεις'...αλλά σε μια μέρα πχ νομίζω μπορείς να την βγάλεις!
NikoulakiS
Νεοφερμένος
τις ασκησεις ομως που δν μπορω να βγαλω εγω :nono:
andreask
Νεοφερμένος
NikoulakiS
Νεοφερμένος
Δες τα πιο απλά τα πράγματα...μάθε μεθοδολογίες μόνο...πχ έυρεση max min σειριακή αναζήτηση ταξινόμηση. κλπ...αν τα μάθεις πιστεύω το έχεις και το 3ο θέμα και ίσως το μισό τέταρτο...δεν είναι και τόσο δύσκολα...
οκ σε ευχαριστο ρε φιλε...:no1: !!!!!!!!!
andreask
Νεοφερμένος
και πάνω αριστερά πήγεναι στο ''ασκήσεις με μεθοδολογία''
NikoulakiS
Νεοφερμένος
πωωω εγραψες ιστορια μεγαλε..!!!!:thanks:
capito666
Νεοφερμένος
ptsiotakis
Εκκολαπτόμενο μέλος
crimsonrose
Νεοφερμένος
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
azzuro
Νεοφερμένος
Πχ ισχυει οτι οταν ζηταει να αναπτυξουμε προγραμμα στη ΓΛΩΣΣΑ πρεπει να γραφουμε με κεφαλαια;
Albatross
Νεοφερμένος
Στην ΑΕΠΠ κανω ενισχυτικη δεν παω φροντιστηριο γιατι δεν ειναι ευκολο μαθημα. Αλλα ακουω κατι περιεργα που δε μας τα εχει πει ο καθηγητης μου :Ρ
Πχ ισχυει οτι οταν ζηταει να αναπτυξουμε προγραμμα στη ΓΛΩΣΣΑ πρεπει να γραφουμε με κεφαλαια;
Ναι, γενικά οι εντολές της γλώσσας είναι σε κεφαλαία.
Έχει κανείς καμιά δύσκολη άσκηση; Να είναι δύσκολη όμως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.