Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos45
Νεοφερμένος
Δε μπορείς να δώσεις το μάθημα.
ποτέ?? και μετά?
Guest 515609
Επισκέπτης
Σε ευχαριστω !!!Κι εγω στην αρχη με την μητερα μου θα παω! Σιγουρα χρειαζεσαι καποιον μεχρι να προσαπμοστεις σε ενα καινουριο μερος.. τουλαχιστον μεχρι να 'δικτυωθεις' στην σχολη!
Με κανεις να νιωθω θεος που περυσι εγω δεν χρειαστηκα την βοηθεια κανενος για προσαρμογη κτλ
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποτέ?? και μετά?
Μέχρι να μη κοπείς απο απουσίες σε επόμενο εξάμηνο
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 515609
Επισκέπτης
Εγω απο ενα μικρο χωριο ειμαιΚι εγώ αύριο θα πάω με τη μητέρα μου. Ναι, πολλοί πάνε μόνοι τους, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που μένουμε σε άλλη πόλη.
stefanos45
Νεοφερμένος
Μέχρι να μη κοπείς απο απουσίες σε επόμενο εξάμηνο
δηλαδη αν κοπεις σε ενα μαθημα απο απουσιες, δεν μπορεις να εξεταστεις σε αυτο το μαθημα σε αυτο το εξαμηνο, αλλα μπορεις στο επομενο?
GeoSevilla
Νεοφερμένος
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε νομιζω.Oταν γραφτηκα μου εδωσαν μια βεβαιωση σπουδων την οποια μου ειπαν οτι θα χρησιμοποιω στο αστικο λεωφορειο μεχρι να βγει το πασο.......μετα που πηγα να κανω δηλωση για τις εστιες οχι του πανεπιστημιου αλλα αλλες που βρισκονται στο κεντρο μου πηραν αυτο το χαρτι...μπορω να το ξαναβγαλω?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
@cosmopolitan, Άμα δεν είμαστε σίγουροι, καλό θα ήταν να μην απαντάμε.
GeoSevilla
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη αν κοπεις σε ενα μαθημα απο απουσιες, δεν μπορεις να εξεταστεις σε αυτο το μαθημα σε αυτο το εξαμηνο, αλλα μπορεις στο επομενο?
τον επομενο χρονο...
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω για μόνιμη εγκατάσταση 2 μέρες πριν ξεκινήσει η σχολή, παρέα με τη μητέρα μου για να μεταφέρουμε κάποια πράγματα, να αγοράσουμε τροφή κτλ. Θα κοιμηθεί μαζί μου και την επόμενη μέρα θα φύγει.να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τους νέους φοιτητές..όσοι περάσατε σε άλλη πόλη,όταν θα πάτε για μόνιμη εγκατάσταση θα πάτε μόνοι σας? γιατί συνηθίζεται τις πρώτες μέρες να μένει και η μάνα μας μαζί (συνήθως),ο πατέρας μας ή κανένας αδερφός-ή...θα πάτε με κάποιον ή μόνοι σας ?
ἅλς
Διάσημο μέλος
να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τους νέους φοιτητές..όσοι περάσατε σε άλλη πόλη,όταν θα πάτε για μόνιμη εγκατάσταση θα πάτε μόνοι σας? γιατί συνηθίζεται τις πρώτες μέρες να μένει και η μάνα μας μαζί (συνήθως),ο πατέρας μας ή κανένας αδερφός-ή...θα πάτε με κάποιον ή μόνοι σας ?
Αυτό εξαρτάται από σένα!
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
sorry έχεις δίκιο, διάβασα γρήγορα την ερώτηση.Εννοείται πως μπορείς, με μια αίτηση στην γραμματεία. Εμάς γίνεται από το gram-web, οπότε σίγουρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του τμήματός σου.
@cosmopolitan, Άμα δεν είμαστε σίγουροι, καλό θα ήταν να μην απαντάμε.
^MaRiA7^
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πήξεις ρε ψάρι!Ισως ειναι γελοια η ερωτηση μου αλλα το μαθημα που ειναι 3 ωρες ,ειναι 3 ωρες συνεχομενες?με την εννοια οτι ,κανουν κανενα διαλλειμα ενδιαμεσα?ή θα πηξουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.