Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω την ιδια απορια ειχα αλλα αν εχεις ενα καλο επιπεδο β2,και διαβαζεις ,θα τα καταφερεις!ετσι τουλαχιστον περιπου μου ειπε το γοργονοκοριτσο που την εχει τελειωσει!!ασε και εγω το ιδιο αγχος εχω,διαβαζω ξαναδιαβαζω αλλα αγχωνομαιολο και περισσοτερο!Διάβασα όλα τα μηνύματα και πραγματικά από ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.Εγώ έχω γνώσεις Β2 και με όλα αυτά που διάβασα δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω! Να ρωτήσω μέσα στην σχολή δεν κάνουν μαθήματα για να μάθεις καλύτερα την γλώσσα; Γιατί αμα στο σκεφτούμαι ένας άνθρωπος 18 χρονών πως μπορεί ξέρει άριστα μια ξένη γλώσσα; Μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά.. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαναλεω μην αγχωνεστε
και βεβαια γινονται μαθηματα ωστε να μαθετε καλυτερα τη γλωσσα
δεν θα σας μαθουν ομως και πως σχηματιζεται ο ενεστωτας
υποτιθεται οτι τα βασικα τα ξερετε
πως περασατε εξαλλου το ειδικο και πηγατε εκει?
και με β2 ειστε οκ
απλα θελουν να βλεπουν οτι ενδιαφερεστε και ασχολειστε, καθως μεγαλο ποσοστο αδιαδορει και στο τελος τα παραταει
ας κανετε εσεις λοιπον τη διαφορα
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
je pourrais faire la difference....mais,les professeurs la feraient? βαζω στοιχημα οτι θα εχω κανει λαθος σε αυτο που εγραψα!ηρθα και γω...
ξαναλεω μην αγχωνεστε
και βεβαια γινονται μαθηματα ωστε να μαθετε καλυτερα τη γλωσσα
δεν θα σας μαθουν ομως και πως σχηματιζεται ο ενεστωτας
υποτιθεται οτι τα βασικα τα ξερετε
πως περασατε εξαλλου το ειδικο και πηγατε εκει?
και με β2 ειστε οκ
απλα θελουν να βλεπουν οτι ενδιαφερεστε και ασχολειστε, καθως μεγαλο ποσοστο αδιαδορει και στο τελος τα παραταει
ας κανετε εσεις λοιπον τη διαφορα
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για το λαθος που λες....
αν απο φοβο μην κανουμε λαθος δεν μιλαμε ή δεν γραφουμε, τοτε δνε θα καταφερουμε να επικοινωνησουμε ποτε
και μην τους φοβασαι τους καθηγητες...
αρκετοι ειναι "αρνακια"
ελαχιστοι "μοιαζουν" μαντροσκυλα...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
j'espere!!!δηλαδη αυτο που εγραψα ειναι εντελως λαθος????!ασε που εχω προβλημα και με την προφορα μου ,ειναι λιγο ελληνικη,στο πανεπιστημιο υπαρχουν μαθηματα που να την βελτιωνουν?παει καλυτερα μελοντας στο δευτερο σκελος
οσο για το λαθος που λες....
αν απο φοβο μην κανουμε λαθος δεν μιλαμε ή δεν γραφουμε, τοτε δνε θα καταφερουμε να επικοινωνησουμε ποτε
και μην τους φοβασαι τους καθηγητες...
αρκετοι ειναι "αρνακια"
ελαχιστοι "μοιαζουν" μαντροσκυλα...
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
γλωσσολογικα (ολων των ειδων) , φωνητικης, μεταφρασης, διδακτικης, λογοτεχνιας, ιστοριας .....
ολο και καποιο θα ξεχασα
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα θα πρεπει να ειναι ωραια και ενδιαφερον!απ'ολα εχει η σχολη...
γλωσσολογικα (ολων των ειδων) , φωνητικης, μεταφρασης, διδακτικης, λογοτεχνιας, ιστοριας .....
ολο και καποιο θα ξεχασα
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ναι..πρωτα ο θεος να δωσω πανελληνιες...εχω ακομα 1 χρονο ασε που στο μυαλο μου υπαρχει ακομα το μεταφραστικο στην κερκυρα!με το καλο λοιπον να τα δεις και να τα μαθεις απο κοντα...
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόσο δύσκολη σχολή είναι????
Αν μπορούσε κάποιος να μου πει το 1ο εξάμηνο τι μαθήματα γίνονται θα του ήμουν υπόχρεη!!!
gregory nub
Διάσημο μέλος
τι επιπεδο εχεις?
ρε συ, σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα, το Β2 εχω
Πικάπα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεχάστε την εργασία ταυτόχρονα με τις σπουδές - οι σπουδές είναι η εργασία σας, όπως κάποτε ήταν το σχολείο.
Chara91
Νεοφερμένος
Ποπο....Διάβασα αυτά τώρα και αγχώθηκα....
Τόσο δύσκολη σχολή είναι????
Αν μπορούσε κάποιος να μου πει το 1ο εξάμηνο τι μαθήματα γίνονται θα του ήμουν υπόχρεη!!!
https://www.frl.uoa.gr/undergrad.html
Μπορείς να δεις εδώ.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
sorry δεν σε θυμομουν.ρε συ, σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα, το Β2 εχω
EleNouzZz
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
περασα!!!!!!!!!!
Μπράβο σου και ανέβηκε και πολύ. πρέπει να είχες άγχος.
koukaki
Νεοφερμένος
Να ρωτησω κατι?Δεν ειμαι απο αθηνα και γενικα δεν ξερω,το κτηριο της γαλλικης φιλολογιας που ειναι?Ειναι στη Πανεπιστημιουπολη?
EleNouzZz
Νεοφερμένος
κουκουκακι συναδελφοι!!! ναι, στου ζωγραφου ειναι!
και εγω απο επαρχια θα ερθω! οτι θες στειλε pm
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sexyfrenchman
- Stephane
- PanMoonlight
- Reader
- Basilis0
- Aggel0sss
- Sotiris.Y
- Claire05
- augustine
- Schlimazel
- nicole1982
- Εριφύλη
- Memetchi
- xakounaamatata
- Miranda32
- ggl
- KingOfPop
- charmander
- kiyoshi
- tsiobieman
- Theodora03
- korlef
- Ryuzaki
- angies
- Nala
- constansn
- Annu
- TakSimeon
- Soleil
- Libertus
- santa_eye
- nope
- St11
- penelopenick
- Πα.Κ
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.