βασικα θελω να εχει καλες λυμενες ασκησεις γτ τσ αλυτες δεν θα τις κανωΠαπαδάκης έχει αναλυτική θεωρία. [για αυτό και τον υπεραγαπώ ]
Ο Μπάρλας,πάλι,έχει άθλια θεωρία,αλλά σε ξεσκίζει στις ασκήσεις.
Διαλέγεις και παίρνεις. =)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτο το κανω στ φροντιστιριο αναμεσα στ μπαρλα κ τ παπαδακη ειμαι αλ δεν ξερω πιο απο τα δυοΟ στεργιου νακης απο εκδοσεις Σαβαλλα εχει πολυ καλες λυμμενες ασκησεις
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ ευχαριστω μαλλον αυτο θα παρω μου το προτεινε κ ο καθαγητης μου στ σχολειο!!!Ενας φιλος μ εχει τον Παπαδακη και λεει οτι ειναι πολυ καλος. Για τον Μπαρλα δεν ξερω..
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
γιατι?Αν το θες για τις λυμένες, μακρυά από Μπάρλα.
red span
Δραστήριο μέλος
'Ισως το παρακάνει λιγο στην δυσκολία των ασκήσεων.....Ο στεργιου νακης απο εκδοσεις Σαβαλλα εχει πολυ καλες λυμμενες ασκησεις
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
spyroszarzonis
Νεοφερμένος
Σας ευχαριστώ.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
spyroszarzonis
Νεοφερμένος
Νατάσα ευχαριστώ πολύ. Θα πάω αύριο σε ένα βιβλιοπωλείο να τα κοιτάξω αυτά των μαθηματικών και να τα αγοράσω.Λοιπόν,για Μαθηματικά θα σου πρότεινα να πας να δεις τα βοηθήματα του Παπαδάκη,του Στεργίου-Νάκη και του Μπάρλα και να επιλέξεις(του Μπάρλα το αναφέρω επειδή είπες ότι θες δύσκολες ασκήσεις).Είναι και τα 3 πολύ καλά,και πλέον έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα.Φυσική νομίζω ασυζητητί Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος(και προς το τέλος είναι καλό να πάρεις και αυτό με τα θέματα του Παναγιωτακόπουλου).Και Χημεία Σαλτερής,αλλά με κάποιον καθηγητή να σου υποδεικνύει ασκήσεις για να μη χαθείς εκεί μέσα.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
spyroszarzonis
Νεοφερμένος
Οι "ασκησεις που ξεχωριζουν" είναι σε κάθε μάθημα ξεχωριστά ή ανά κεφάλαιο;Προτεινω στεργιου-νακη και αν θες βαρβατες να πηγαινεις στις "ασκησεις που ξεχωριζουν"
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
spyroszarzonis
Νεοφερμένος
Α οκ ευχαριστώ πολύ.Αλλη κατηγορια στον Rolle αλλη στο Θμτ αλλη στην Μονοτονια.....
trelomaniakos
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω στα μαθηματικα εχω παρει απο εκδοσεις σαβαλλα του στεργιου νακη και το θεωρω πολυ καλο γτ εχει πολλες ασκησεις και με διαβαθμισμενη δυσκολια(ξεχωριστα τις ευκολες-μετριες με τις δυσκολες).
Ενας φιλος μου εχει παλι απο εκδοσεις Σαβαλλα του παπαδακη και μου χει πει οτι ειναι πολυ καλο και αυτο
Τριτη επιλογη Μπαρλας που το χω κατεβασει απο το ιντερνετ και να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε.
Kαι αμα ψαχνεις μονο για θεωρημα rolle και μετα μπορεις να δεις απο εκδοσεις πουκαμισα του Νικου τασου(β τομος) ειναι πολυ καλο! Εδω και ενα αποσπασμα
Για φυσικη εχω του φροντιστιριου μου των "Αγιανωτακη-Αρχων" απο εκδοσεις πουκαμισα και εχει πολυ καλες ασκησεις(δεν μ πολυαρεσει η θεωρια μονο). Εδω ο α τομος. Εδω ο β
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.